Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
20.siradaki mesajiniz 2. Soru VHKİ'den Şef kadrosuna atanan ve Şef olarak görevlendirilen kişinin Yan ödeme Puanı 1950
Boyle bir sey olamaz burada bir şart koşmus halen aynı görevleri (vhki)yapmaya devam etmeleri şartıyla, söz konusu puanlar verilebilecektir yoksa bu sorunun cevabi 1950 degil...
Hocam bakmaya baktim da burada ki esas tebligdeki ve dipnottaki 3 un a,b ve c sinin verilip verilemeyecegi ile ilgili kurumu istemezse vermeyebilir burada bir şart koşmus halen aynı görevleri yapmaya devam etmeleri şartıyla, söz konusu puanlar verilebilecektir diyor. gih Şef puani 700 dipnottaki...
Hocam ben vhki den gorevde yukselme sinavi ile sef oldum. Burada 160 sira nolu teblig ve dipnot 3 ün a,b,ve c nin verilebilecegi ile ilgili. dinot 3ün a sı zaten 17.siradaki vhki ile ilgili değil vhki yi ilgilendiren b ve c burda da b 750 puan, c 500 puan toplam 1250 verilebilecegi ilgili...
DEVLET MEMURLARI KANUNU
GENEL TEBLİĞİ
( Seri No: 160 )
B- I Sayılı Cetvele İlişkin Açıklamalar
6- I sayılı Cetvelin (A) Genel İdare Hizmetleri Bölümünün Dip Not 3/d sırasında, Uzman, Uzman Yardımcısı, Şef ve Amir kadrolarında bulunanlardan daha önce 16/c, d ve e sıraları ile 17 nci sırada...
3269 sayili kanunun 5.maddesi (Uzman erbaşlar; iki yıldan az, beş yıldan fazla olmamak şartıyla sözleşme yaparak göreve başlar ve Türkiye Cumhuriyeti Emekli Sandığı ile ilgilendirilirler.)diyor. Yani emekli sandigi ile ilgilendirildiginden ozluk hakki bakimindan 657 sayili devlet memurlari ile...
Hizmet Süresi
MADDE 5
2
Değişik madde: 10.02.2004 t. 5085 s. K. m.3
Uzman erbaşlar; iki yıldan az, beş yıldan fazla olmamak şartıyla sözleşme yaparak göreve başlar ve Türkiye Cumhuriyeti Emekli Sandığı ile ilgilendirilirler. Bunlardan; diye devam ediyor 3269 sayili kanun boyle soyluyor