Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam ,emekli yurt içi sürekli görev yolluk ödemesi.Bu zamana kadar hiç emekli işiyle uğraşmadığımdan bilmiyordum bir yere taşınsın veya taşınmasın ödeniyormuş yeni öğrenmiş oldum 17.04.2023 De emekli olmuş tam tarihine baktım dilekçe almayayım mı?
emekli olan öğretmene yolluk ödenmediği tespit edilmiş 1 sene kadar oldu öğretmenden dilekçe almadan ödeme yapılır mı?kendisine dilekçenizi verin işleme başlayalım dedik ama Dilekcede halen vermedi
vergi borcu sorgulanır 5bin tl gecmiyorsa vergi borcu kesilmez,5bintl ve yukarı ise kesilir kesilir. damga vergisinde faturadaki kdv hariç tutarın 0,00948 secilerek ödenir.Vergi borcunda ise sadece vergi borcu secilerek tutatar kesilir. (22/d mal ve hizmet alımı için sözleşmesiz yapılan...
sözleşme ve protokol (doner sermayeden isterseniz onlar hazırlıyor) onay belgesi , muayene ve ödeme yaparkende mys de bir farkı 3md secmen gerekiyor . Yaklasık maliyet ,teklif metubu ,piyasa araştırma gerek kalmıyor. Damga vergilerinden muaflar kesinti yapılmıyor. Vergi borcu varsa kesilir ...
NOT: Alıntıdır
KBS de TİF girişi yaparken, Firma adı çıkmasına rağmen "VEDOP Güncellemesi gerekli" uyarısından sonra sistemin donması sorununun çözümü:
Tarafımdan bugün teyit edildi.
2 adet KBS TIF girişinde uygulandı.
Başka bir firmaya ait, sorun çıkarmayan bir isim ve Vergi no ile TİF'i...