okancicek kullanıcısının son içeriği

1. okancicek

Programlar 4/B Sözleşmeli Öğretmen Eğitim Öğretim Ödeneği Hesaplama Programı

kısa vadeli kollarını 2,25 yapmayı unutmayın
  2. okancicek

Programlar Maaş Ve Kişi Borcu Hesaplama Programı (Tam, Kıst, Günlük, 2/3, 1/3, Katsayı Farkı Vb)

sözleşmeli öğretmen için olan var mı? elinize saglık kullanışlı olmuş
  3. okancicek

Çözümlendi | Kilitli V.h.k.i̇. Ünvan Değişikliği

Geçiçi görevlendirmesi varmı (olur) varsa ona görede yapılır.Bilen arkadaşlar vardır.ben bu şekilde biliyorum belki bende yanlış öğrenmiş olabilirim
  4. okancicek

Çözümlendi | Kilitli V.h.k.i̇. Ünvan Değişikliği

Atama kararnamesinde ne olarak atandıysa o ödenir (yeni görev ve eski görev yazıyor)
  5. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Maaşa Ait Sgk Bildirgeleri Hk.

kredi kartıyla ödeme var öderseniz iş yeri sicil numarasıyla
  6. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Maaşa Ait Sgk Bildirgeleri Hk.

https://ebildirge.sgk.gov.tr/WPEB/amp/borcSorgu
  7. okancicek

Tartışma Emekli Olan 5434 Tabi Memur Personelin Iş Ve Işlemleri

tam ben diyecektim :) halen daha öğretmen dilekçe vermedi ödemedim
  8. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Emekli Olan Personele Emekli Yolluk Tazminatı 1 Yıl Sonra'da Ödenirmi?

mys de ödeme o sekilde yapıldığı için dedim bilgileriniz içinde tesekkürler
  9. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Emekli Olan Personele Emekli Yolluk Tazminatı 1 Yıl Sonra'da Ödenirmi?

hocam ,emekli yurt içi sürekli görev yolluk ödemesi.Bu zamana kadar hiç emekli işiyle uğraşmadığımdan bilmiyordum bir yere taşınsın veya taşınmasın ödeniyormuş yeni öğrenmiş oldum 17.04.2023 De emekli olmuş tam tarihine baktım dilekçe almayayım mı?
  10. okancicek

emekli olan öğretmene yolluk ödenmediği tespit edilmiş 1 sene kadar oldu öğretmenden dilekçe almadan ödeme yapılır mı?kendisine dilekçenizi verin işleme başlayalım dedik ama Dilekcede halen vermedi
  11. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Mys Vergi Borcu Kesintisi

vergi borcu sorgulanır 5bin tl gecmiyorsa vergi borcu kesilmez,5bintl ve yukarı ise kesilir kesilir. damga vergisinde faturadaki kdv hariç tutarın 0,00948 secilerek ödenir.Vergi borcunda ise sadece vergi borcu secilerek tutatar kesilir. (22/d mal ve hizmet alımı için sözleşmesiz yapılan...
  12. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Meslek Lisesi Döner Sermayesinden Yapılan Satın Almalarda:

elimde yok doner sermayeli bir okulu ara sana yardimci olurlar
  13. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Meslek Lisesi Döner Sermayesinden Yapılan Satın Almalarda:

sözleşme ve protokol (doner sermayeden isterseniz onlar hazırlıyor) onay belgesi , muayene ve ödeme yaparkende mys de bir farkı 3md secmen gerekiyor . Yaklasık maliyet ,teklif metubu ,piyasa araştırma gerek kalmıyor. Damga vergilerinden muaflar kesinti yapılmıyor. Vergi borcu varsa kesilir ...
  14. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Kbs Taşınır Firma Vedop Güncellemesi Hatası

NOT: Alıntıdır KBS de TİF girişi yaparken, Firma adı çıkmasına rağmen "VEDOP Güncellemesi gerekli" uyarısından sonra sistemin donması sorununun çözümü: Tarafımdan bugün teyit edildi. 2 adet KBS TIF girişinde uygulandı. Başka bir firmaya ait, sorun çıkarmayan bir isim ve Vergi no ile TİF'i...
  15. okancicek

Editörün Seçimi Mysv2 Emanet İşlemleri Modülü

devlet katkı payı ödemesinde öğrenci sigortalar ve ücretli öğretmen emanetleri hakkında bilginiz varmı?
Geri
Üst Alt