Ömer Pekince kullanıcısının son içeriği

1. Ömer Pekince

Mutemet Arşivi 4/B KAPSAMINDA KAMUDA ÇALIŞAN SÖZLEŞMELİ PERSONELİN VEFATI

Geçerli olması lazım Çünkü ölüm yardımı 657 tabi olan herkese verilir. 4 B personelde 657 ye tabi olduğuna göre ödenir.
  2. Ömer Pekince

Programlar Açığa Alınma Genel Bütçe 5510/5434 Kişi Borcu

Hayır alamazsın yazılı talimat muhakkak olmalı
  3. Ömer Pekince

Mutemet Arşivi ek gösterge

Özel Hizmet Tazminatı kaç bide personel servisinden sorgula 2 yıllık yüksek öğrenim mı Yoksa 4 yıllık yüksek öğrenim mi? İşi netleştir 2 Yıllık ise şahıstan iade alman gerekecek 2 yılık yüksek öğrenim mezunları 4 Dereceye kadar ek gösterge almazlar.
  4. Ömer Pekince

Mutemet Arşivi maas hakkında bılgı lutfen

Personelin eski bodrosunu çıkarın veya onun dengi bir personelin aği, çocuk,gelir vergisi oranına dikkat ederek yapa bilirsiniz. Elimde herhangi bir program yok
  5. Ömer Pekince

Manuel hesaplama yapman gerekecek bide gönderdiğin Gss yi SGK dan istemelisin Bende aynı sıkıntıyı yaşadım defterdarlıkla görüştüm böyle yapmamı istediler. Manuel hesaplayıp teslim ettim
  6. Ömer Pekince

BU PERSONELE 15/12/2016 MAAŞINDA GSS KESTİN Mİ bide uyarı olarak personelin maaşı hesaplandığından tekrar hesaplamana izin mi vermiyor diye bir uyarımı
  7. Ömer Pekince

Mutemet Arşivi SGK Borç

Henüz göndermedim. Sadece kendileri ile görüştüm gönderdikten sonra size olup olmadığı ile ilgili bilgi veririm.
  8. Ömer Pekince

Mutemet Arşivi SGK Borç

Aynı sorun bizde de oldu sgk ile görüştük bizlerden ödendiğine dair dekontları istediler. Gönderin silelim dediler
  9. Ömer Pekince

Çöp Kutusu 4/c rapor

Arkadaşlar 4 C personellerin aldıkları rapor karşılığında kendilerine ödenen iş görmezlik ödeneğinin ne ad altında kesinti yapılacağı ve nasıl yapılması gerektiği vezneye mi yatıra caz yoksa maaşından mı kesecez maaşından kesersen nasıl kesecez bununla ilgili bakanlığa yazı yazdım cevabını...
  10. Ömer Pekince

Mutemet Arşivi 74 Bölge Tazminatı

izinli olduğu günlerde verilir yalnız rapor aldığı taktirde diğer tazminattan günü girerek kesinti yapılır. 74 Kodunu silmenize gerek yok.
  11. Ömer Pekince

Mutemet Arşivi Sözleşmeli 4 C Fazla Mesai

Arkadaşlar çok sağ olun anlaşılan yapılacak tek şey var oda geçici görevle çalışan personellerin kadrosunun bulunduğu yere üst yazı ile müracaat etmem gerekecek. Sgk ile görüştüm onlarda primleri kadrosu nerede ise onların bildirmesi gerekir dediler
  12. Ömer Pekince

4 C li personellerin SSK Matrahlarına Fazla Mesai ve Maaş farkı da eklenir bundan da Sgk kesintisi yapılır. Bunda ötürü fazl mesailerde sgk kesintisi olur.
  13. Ömer Pekince

Batman İl Sağlık Müdürlüğü maaş mutemetliğin de görev yapmaktayım. Kurumumuzda Geçici görevle çalışmakta olan Sözleşmeli 4 C Personelleri bulunmakta bilindiği üzere 4 C li personellerin fazla mesailerinden SGK kesintisi yapılmakta. Geçici görevli bu personellerin 112 de tuttukları fazla...
Geri
Üst Alt