Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özel Hizmet Tazminatı kaç bide personel servisinden sorgula 2 yıllık yüksek öğrenim mı Yoksa 4 yıllık yüksek öğrenim mi? İşi netleştir 2 Yıllık ise şahıstan iade alman gerekecek 2 yılık yüksek öğrenim mezunları 4 Dereceye kadar ek gösterge almazlar.
Personelin eski bodrosunu çıkarın veya onun dengi bir personelin aği, çocuk,gelir vergisi oranına dikkat ederek yapa bilirsiniz. Elimde herhangi bir program yok
Manuel hesaplama yapman gerekecek bide gönderdiğin Gss yi SGK dan istemelisin
Bende aynı sıkıntıyı yaşadım defterdarlıkla görüştüm böyle yapmamı istediler. Manuel hesaplayıp teslim ettim
BU PERSONELE 15/12/2016 MAAŞINDA GSS KESTİN Mİ bide uyarı olarak personelin maaşı hesaplandığından tekrar hesaplamana izin mi vermiyor diye bir uyarımı
Arkadaşlar 4 C personellerin aldıkları rapor karşılığında kendilerine ödenen iş görmezlik ödeneğinin ne ad altında kesinti yapılacağı ve nasıl yapılması gerektiği vezneye mi yatıra caz yoksa maaşından mı kesecez maaşından kesersen nasıl kesecez bununla ilgili bakanlığa yazı yazdım cevabını...
Arkadaşlar çok sağ olun anlaşılan yapılacak tek şey var oda geçici görevle çalışan personellerin kadrosunun bulunduğu yere üst yazı ile müracaat etmem gerekecek. Sgk ile görüştüm onlarda primleri kadrosu nerede ise onların bildirmesi gerekir dediler
4 C li personellerin SSK Matrahlarına Fazla Mesai ve Maaş farkı da eklenir bundan da Sgk kesintisi yapılır. Bunda ötürü fazl mesailerde sgk kesintisi olur.
Batman İl Sağlık Müdürlüğü maaş mutemetliğin de görev yapmaktayım. Kurumumuzda Geçici görevle çalışmakta olan Sözleşmeli 4 C Personelleri bulunmakta bilindiği üzere 4 C li personellerin fazla mesailerinden SGK kesintisi yapılmakta. Geçici görevli bu personellerin 112 de tuttukları fazla...