özgürsakınır kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli E Bildirge Müfredat kartı

Doğrudur.Paraları işlediklerinde orası dolacaktır. Tahsilat posta tarihide işlenen paranın hangi tarihte sgk hesaplarına giden para olduğunu gösterir.
  2. Çözümlendi | Kilitli Temmuz 2020 münferit maaş hesaplatma

13 Temmuzda başladı özür dilerim .
  3. Çözümlendi | Kilitli Temmuz 2020 münferit maaş hesaplatma

Kolay gelsin. 13 Haziran 2020 tarihinde göreve iade edilen personele Temmuz münferit maaş ödemesi yapacağım. Keseneklerde bir dönemden yapacağım sıkıntı olurmu. Birde 13 Haziranda başladığı için 2 günlük kıstını şimdilik yapmayacağım. Geriye dönük haklarını iade ederken tam aylık olarak...
  4. Çözümlendi | Kilitli 4/B Maaşında fazla oluşan Kümülatif vergi Materahının düşülmesi

Ocakta aldığı kıstın matrahı işlenmesi doğrudur bu tamam. Aralık maaşından 25 günlük geri alındı. Buna isabet eden aylık vergi matrahını düşülmesi gerekirmi. Düşülmezse eğer bu ay vergi dilimine giriyor
  5. Çözümlendi | Kilitli 4/B Maaşında fazla oluşan Kümülatif vergi Materahının düşülmesi

Aralık ayında biraz çalışıp bedelli askerliğe gidip ocakta dönen personeller var. Ocak ayında kıst+Tam verildi. Aralık ayında aylık vergi matrahı tam işlendi fakat biz kişi borcu aldık heketmediği kısmı. Birde ocak ayında almış olduğu kıst maaş aylık vergi matrahına eklendi. Bu sebeple Temmuz...
  6. Çözümlendi | Kilitli Münferit maaş 569 sayılı duyuru hatası

Kadrolu münferit maaş hesaplarken " 569 sayılı duyuruya göre muhasebe birimlerince işlem yapılması gerekmektedir ^ hatası veriyor.
  7. Çözümlendi | Kilitli Vizite Onay Ekranı PEK Tutarları Gözükmüyor

Rapor başlangıç tarihinden önceki 3 aylık prime göre hesaplanır iş göremezlik ödeneği. Ocak-Şubat-Mart. Prim saati felan herhangi bir alakası yoktur.
  8. Çözümlendi | Kilitli Ek ders matrah güncelle uyarısı

Sorun çözüldü muhasebe tarafından yövmiyeleştirme işlemi yapılmamış ondan kaynaklanıyor. Konuyu kapatabiliriz.
  9. Çözümlendi | Kilitli Ek ders matrah güncelle uyarısı

Muhasebata açtığım çağrıya cevap olarak geçen ay muhasebeye gönderilen bireysel ek dersin birisinin muhasebe süreci tamamlanmamış olduğunu söylediler. Mal müdürlüğü ödemeyi unuttu sanırım. Görüştüm bakacaklar kendileri.
  10. Çözümlendi | Kilitli Ek ders matrah güncelle uyarısı

Yapmadım Mehmet Bey. Bir öğretmen bir vaiz var ayrı ayrı bireysel yapıyorum ay başında ama bu ay yapamadım.
  11. Çözümlendi | Kilitli Ek ders matrah güncelle uyarısı

Kolay gelsin herkese. Bireysel ek ders yapıyorum. Güncellenmemiş matrah uyarısı veriyor. Matrah güncelle dediğimde ödeme henüz gerçekleştirilmediği için işlem yapılamıyor hatası veriyor.
  12. Çözümlendi | Kilitli Onaylanmış E-bildirgede Hatalı Meslek Kodu Güncelleme

Sgk ile görüşme yaptım. Üst yazı ile bildirin düzeltiriz dediler.
  13. Çözümlendi | Kilitli Onaylanmış E-bildirgede Hatalı Meslek Kodu Güncelleme

E-bildirgeyi gönderirken farklı girmişim. İşe giriş bildirgesinde sıkıntı yok.
Geri
Üst Alt