Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
görüştüm hocam bizzat yanına gittim 6. ayın fazla tutarını hesapla iptal et, bize de telefonla bildir tümünü iptal edersen ceza yersin dedi. dediği işleme de v2 izin vermiyor.
Arkadaşlar kolay gelsin. Sözleşmeli 2 personelimizin 6. ay bildirgesini fazla göndermişim. SGK 6. ayın fazla tutarını hesapla iptal et, tümünü iptal edersen ceza yersin diyor. V2 de böyle bir işlem yapılabilir mi denedim olmuyor.
Kontrol ettim terfi sayfasında hizmet tazminat oranı 100 görünüyor. Fakat 2020 nin 9 ayı ek ödeme 2200 hak ettiği ay girilen 110 sanırım ek ödeme görünmüyor ama istisna bilgilerinde 110 gözüküyor. Acaba bundan kaynaklı olabilirmi deyişiklige izin vermiyor ön yüzden onaylasam olurmu. fotoğrafları...
Bu bordroyu MYS den manuel ödemek için hazırlamıştım. Acaba Önümüzdeki maaş dönemi KBS den maaş manuel bordro girişinden geriye dönük ay ay yapabilir miyim?
1655818255
ek gösterge fark hesaplama proğramı
Değerli Arkadaşlar, Müdürlüğümüzde 5434'e tabi personelimiz 2020 yılı 9 ay 2200 ek göstergeye hak kazanmış yıl sonuna kadar almış, fakat 2021 yılı başından bu zamana kadar 0 (boş) hiç almamış gözüküyor. Sadece bu ay haziran maaşında ön yüzden işledim. terfi modülünü kullanamayacağım için KBS...