özkan7106 kullanıcısının son içeriği

1. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli 1. Sınıf Mülki Idare Amiri Geriye Dönük Maaş Farkı

arkadaşlar kolay gelsin. Görev yapan bir vali yardımcısı, 30 kasım 2022 tarihi itibariyle 1. sınıf mülki idare amirliğine terfi ettirildi. Geriye dönük maaş farkı ve SGK işlemleri nasıl yapılacak? Benzer illeri aradım, henüz yapmamışlar. Ben de hiç yapmadım bu konuda yol gösterebilir misiniz?
  2. özkan7106

Programlar Kadrolu (5434-5510) 83 Nolu Tebliğe Uygun Hazırlanan Kişi Borcu Hesaplama Programı

mehmet bey 5510 a tabi memurlarda soruyor,ama 5434 e tabi memurlarda boş çıkıyor. o zaman 5434 e tabi memurlarda kesenek iadesi vs. olmuyor mu?
  3. özkan7106

Programlar Kadrolu (5434-5510) 83 Nolu Tebliğe Uygun Hazırlanan Kişi Borcu Hesaplama Programı

mehmet bey emeğinize sağlık çok güzel olmuş. bir sorum olacaktı, 5534 e tabi memurlarda kesenek kısmı sıfır mı oluyor, onlar da iade olmuyor o zaman? 5510 e tabi memurlarda kesenek kısmını doldurun diye uyarı çıkıyor, o kısmı çalıştığı gün kadar manuel mi hesaplayacağız?
  4. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Mys Şifre Güncelleme

arkadaşlar mys de şifre güncelleme yapıp yeni şifre ile mys de giriş yapmak istediğimde aşağıdaki uyarıyı veriyor, sisteme giriş yapamadım,Nasıl çözeceğim bu sorunu?
  5. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli E-Bildirge Hatası

arkadaşlar e-bildirgeyi vermek için sisteme girdiğimde aşağıdaki hatayı veriyor dünden beri. Sizin de başınıza geldi mi?
  6. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli fatura ödemesi

arkadaşlar telefon faturası ödemesi yapacağım. harcama talimatını oluştururdum ama ödeme emrini hazırlamak için bütçe tertibini seçemiyorum, boş çıkıyor. Niye böyle oluyor, bilginiz var mı?
  7. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli MYS Şifre Güncelleme sonrası Boş Sayfa

hayır tuğrul hocam. ben veri giriş yetkilisi olarak süresi dolan şifremi yenilemeye çalışıyorum. kimlik yönetim sisteminde başvuruyu yapıyorum. gelen aktivasyon mailini tıkladığımda beni internet explorer da boş bir sayfaya yönlendiriyor.
  8. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli MYS Şifre Güncelleme sonrası Boş Sayfa

arkadaşlar iyi günler. MYS de şifre güncellemek için Kimlik Yönetim Sisteminden mailime gelen aktivasyon mailini tıkladığımda beni boş bir sayfaya yönlendiriyor. geçen haftadan beri şifremi güncelliyemiyorum. nasıl halledeceğim bu sorunu?
  9. özkan7106

Mutemet Arşivi 2021 Yılı Maas avans kapama

ok.teşekkür ederim
  10. özkan7106

benimki de 4b fakat ödeme kalem bilgilerinde alt faaliyet bilgilerini soruyor
  11. özkan7106

maaş ödeme emrindeki kalemler çıkmadı, alt faaliyet türünü soruyor.nasıl yapacağım?
  12. özkan7106

kapatılacak avansınız bulunmamaktadır diye uyarı veriyor.ne yapmalıyım
  13. özkan7106

program türüne ne seçmem gerekiyor içişleri bakanlığında?
Geri
Üst Alt