Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sagolun.malesef çözüm yok tahakkuka bagladım bi şekilde ödüyecem ayın 15 ne kadar bence davadan bişey cıkmaz sistem çalışıyordu asıl bildirimler için .hepimize geçmiş olsun.
306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun uyarınca, 2012/3945 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile çıkarılan “Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında Sözleşmeli Personel
kendim tarihi yazdım ama tarih düzenle butonu pasif .
dediginiz gibi yapacam girişi yapıp tekrar işten ayrılışını tekrar yapacam . ilginiz için tşk ederim.
cevaplarınız için tşk ederim. peki ayrılış bildirge tarihini şuan sistemden düzeltemiyorum.sgk yazı yazsam tarihi güncelleme imkanı varmı yoksa işe tekrar başlatıp ayrılışını yapmam lazım güncel tarihle
bu tür işlemler için herhangi bir ceza durumu olurmu acaba .
Merhaba bizde çalışan bir 657 tabi inşaat mühendisi personel 18.01.2021 istifa dilekcesi verdi .bakanlıktan onay 28.01.2021 bende onay tarihine göre çıkışını yaptım. fakat bakanlık dilekçe tarihine(18.01.2021) göre çıkış yapmanız gerekiyor diye geri dönüş yaptı..sizce nasıl bir yol izlemeliyim