ridos kullanıcısının son içeriği

1. ridos

Çözümlendi | Kilitli Sgk Ipc Cezası Için Kullanılacak Bütçe Tertibi

hocam bu ödeme emrine neler eklememiz gerekiyor maliyeden geri gelmesin diye 1644597823
  2. ridos

Mutemet Arşivi Nakil Giden 4B'li personel

Merhaba e bildirgede işten çıkış olarak nakil olarak işaretlememize gerek varmı
  3. ridos

Çözümlendi | Kilitli Sgk Bildirgelerinin Şimdiden Hazırlanması

sagolun.malesef çözüm yok tahakkuka bagladım bi şekilde ödüyecem ayın 15 ne kadar bence davadan bişey cıkmaz sistem çalışıyordu asıl bildirimler için .hepimize geçmiş olsun.
  4. ridos

yarın deniyecem umarım çözerler
  5. ridos

sgk il müdürlüğünü mü yoksa ankara mı
  6. ridos

Ceza böyle yiyilir işte merak etme sen tek degilsin bu ay cok arkadaş yemiş
  7. ridos

Sözleşmeli 6306 Sayı Kanun Uyarınca Sözleşmeli Personel Maaş Programı 2019

306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun uyarınca, 2012/3945 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile çıkarılan “Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında Sözleşmeli Personel
  8. ridos

Mutemet Arşivi 2022 Toplu Sözleşmesinde Çıkan Zam Kararı Hakkında Düşünceleriniz ??

ben hava alacağız demiştim başka konuda. hala sendika üyesi olanlar utansın
  9. ridos

Çözümlendi | Kilitli Sgk İşe Giriş Bildirgesi Hata!

bende aynı sorunla karşılaşmıştım. personelin eski görev yaptıgı yer ile irtibata geçtik hemen düzelttirler .girişini sorunsuz yaptım.
  10. ridos

Çözümlendi | Kilitli 657 tabi inşaat mühendisi istifa tarihinden mi yoksa onay tarihinden mi çıkışı yapılır

kendim tarihi yazdım ama tarih düzenle butonu pasif . dediginiz gibi yapacam girişi yapıp tekrar işten ayrılışını tekrar yapacam . ilginiz için tşk ederim.
  11. ridos

Çözümlendi | Kilitli 657 tabi inşaat mühendisi istifa tarihinden mi yoksa onay tarihinden mi çıkışı yapılır

cevaplarınız için tşk ederim. peki ayrılış bildirge tarihini şuan sistemden düzeltemiyorum.sgk yazı yazsam tarihi güncelleme imkanı varmı yoksa işe tekrar başlatıp ayrılışını yapmam lazım güncel tarihle bu tür işlemler için herhangi bir ceza durumu olurmu acaba .
  12. ridos

Merhaba bizde çalışan bir 657 tabi inşaat mühendisi personel 18.01.2021 istifa dilekcesi verdi .bakanlıktan onay 28.01.2021 bende onay tarihine göre çıkışını yaptım. fakat bakanlık dilekçe tarihine(18.01.2021) göre çıkış yapmanız gerekiyor diye geri dönüş yaptı..sizce nasıl bir yol izlemeliyim
Geri
Üst Alt