Salem Aydın kullanıcısının son içeriği

1. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli 5510 a Tabi Kadrolu Personel ek göstergeden dolayı fazla ödeme

bu konuyla ilgili olarak, Muhasebeye gönderilen kişi borcu bordrosunda sadece kişiden tahsil edeceğimiz tutarı mı yazmamız yeterli olur yoksa sgkdan kesenek geri alacaksak tabloda onları da belirtmemiz gerekir mi?
  2. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Doçentlik Fark Maaş Unsurları

Anladım. Biz kurum olarak verdiğimiz için geliştirme ödeneği farkı vermem gerekecek çalıştığı gün kadarıyla. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Başlığı kapatabiliriz.
  3. Salem Aydın

son olarak geliştirme ödeneği farkı alır mı hoca?
  4. Salem Aydın

Bu konuda farklı uygulamalar var evet, kurumdan kuruma değişiyor verilen kalemler. Biz ek göstergesini veriyoruz. Peki ek ödemeyi nasıl hesaplıyoruz? mysden mi farkı vermem lazım yoksa kbsden manuel bordro yaparak verebilir miyim maaşa ek olarak?
  5. Salem Aydın

herkese iyi mesailer öncelikle, kurumda doçent unvanını almış bir dr öğr üyemiz vardı, bugün itibariyle doçentlik kadrosuna atandı. ek olarak hangi farkları veriyoruz. unvanı aldığı zaman ek göstergesini 4800, üniversite ödeneğini de 175 yapmıştık zaten, bunun haricinde ne farkı alır? Elinizde...
  6. Salem Aydın

Mutemet Arşivi Aylık Prime Esas Kazanç Tutarı Asgari Ücretin Altında Olan (Kadrolu 5510 Sonrası) Memurların Prim Farkı Kesenek (TOPLU) Bildirme

merhabalar, öncelikle herkese iyi mesailer ve emekleriniz için tşkler. pek farklarını hesaplarken iki farklı bordro kullandım ve tutarlar farklı çıktı. burdaki bordroyu kullandığım zaman ödemem gereken rakam 57,06, farklı bir bordro kullandığımda rakam 56,97 çıkıyor. arada 0,09 luk bir fark var...
  7. Salem Aydın

Editörün Seçimi Aylık Prime Esas Kazanç Tutarı Asgari Ücretin Altında Olan (Kadrolu 5510 sonrası) Memurların Prim Farkı Hesaplama Programı

İyi çalışmalar, ödeme emrinde ödenmesi gereken tutar 0 yazıyor. Maaş avans kapama evrakı gibi bi ödeme emri mi olacak? ödenmesi gereken tutar neden sıfır, sgkya ödeme yapmamız gerekmiyor mu?
  8. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli unvan değişikliği sebebiyle kurumiçi birim değiştirecek bir öğretim elemanının sigorta çıkışı

peki, pazar çıkışını veririm, ptesi kurumunda işe başlar artık. çok teşekkür ederim cvplar için. başlığı kapatabiliriz.
  9. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli unvan değişikliği sebebiyle kurumiçi birim değiştirecek bir öğretim elemanının sigorta çıkışı

Öğretim görevlisiyken doktor öğretim görevlisi oldu. 1613043663 2547ye tabi
  10. Salem Aydın

14ünde yapılmalı denmiş. fakat 14ü pazar gününe denk geliyor, haftasonu için sigorta çıkışı yapabilir miyim? ayrılış için dilekçe alıcam sonuçta hocadan, haftasonu nasıl olacak kafam karıştı.
  11. Salem Aydın

herkese iyi mesailer öncelikle, unvan değişikliği sebebiyle kurumiçi birim değiştirecek bir öğretim elemanının sigorta çıkışını ayın 14ünde mi 15inde mi yapmalıyım ki fark veya geri ödeme işlemi olmasın?
  12. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Maaş raporları alırken harcama yetkilisinin ismi çıkmıyor

evrakların hepsinde isim çıkmıyor evet, kbs öyle çıkarıyor, kurum amiri onlara ismini yazıp imzalıyor bizde. bi sıkıntı yaşamadık hiç.
  13. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge Alan Şefin Terfi Cetveli

27 a) Müdür Yardımcısı................................................... : 550 - 200 - b) Şef, Koruma ve Güvenlik Amiri............................. : 500 - 200 27/b olan 500/200ü seçmem gerekiyor...
  14. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge Alan Şefin Terfi Cetveli

arkadaşlar herkese iyi mesailer, derece kademesi 4/1 olan 800 ek gösterge alan şefin ekteki terfi cetvelinden(I sayılı cetvelden) hangisini seçmeliyim, fazla para ödememek adına.
Geri
Üst Alt