Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2018 aralık ayında yapılmış kıst olarak ama 14 günlük fark da var içinde sanırım anladığım kadarıyla başladığı gün kıst olarak hesaplanmış maaş ama kesenek olarak bütün personellerle birlikte 14 günlük kesenkle birlikte hesaplanmış ve bildirge olarak orda görünüyor
Anlatması bile zor 🤪
Merhaba arkadaşlar 24.12.2018 tarihinde Askerlik Dönüşü maaş bu tarihten kıst olarak hesaplanmış sgk dan gelen hizmet dökümün de 2018/12 ek mahiyet olarak tutar Girilmiş ama gün Hesaplanmamış sgk da bunu düzeltmemizi istiyor nasıl yapmamız gerekiyor yardımcı olursanız
Hizmet birleştirmem tam bir yıl değil ondan mı acaba
Bide maaş esas derecem emekliye esas derece kademeyi bekler mi düşmesini
Yani 2020 de 3/1 olan maaşa Esas orda 3/1 olarak durup emekliliğe esas 3/1 olana kadar bekleyecek öyle mi
Ödeme tamamlandığı için dedim zaten ancak ücreti geri o şekilde yatıracak sonra tekrar yapacaksınız kesintileriyle birlikte yatıracak bizim eski memur hep yanlışlarını öyle kapatıyordu😁
Hizmet birleştirmesini daha önce yapmıştı kurum birleştirme olursa nasıl olur
Aynı Olmalır derken maaşa Esas bekleyecek emekliye esas ona yetişene kadar mı
Merhaba arkadaşlar 2020 de 4/2 Ken DMK ya göre 8 yıl dan dolayı derece aldım 5 iken 3. Kadro derecesine düştüm o arada da maaşa Esas 4/2 iken 3/1 oldu ve emekliye esas da 4/2 de kaldı
Şuan benim kaç olmam gerekiyor
Emekli Kesenek düşene kadar maaş sabit mi kalması gerekiyor
Yoksa düşmesi mi...
Dilekçe Nisan da verilmiş bakanlık tan görüş alınmış bu güne kadar bekletilmiş geriye dönük işlem yapılacak Manuel maaş hazırlanacak ama sgk işlemleri nasıl olur acaba sıkıntı yaşanmaması için ne yapmak lazım
İlk öğretim iken lise okumuşlar lise iken ön lisans okumuşlar hak değişir o zaman peki ne yapmamız gerekiyor beyan tarihi mi diploma tarihi mi baz alınır. Ne işlem yapmak lazım
Merhaba kolay gelsin arkadaşlar 4b personeli üst öğrenim bitirmiş
1- beyan tarihi mi esas alınır diploma tarihi mi
2-onay almak gerekiyor mu
3-sözleşmede değişiklik olması gerekiyor mu
4-geriye dönük yapılır mı yapılırsa nasıl olur ne gibi işlemler yapılır
Şimdiden teşekkür ederim