Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilginiz için teşekkurler sizin attıgınz formu inceledim benim kastettiğim memur maaşlarıyla ilgili kesenek gecıkme cezası sizin gönderdiğiniz öğrenci sigortalarının yapıldıgı bolumun sıcıl numarası yine de tesekkurler
mehmet bey sozleşmelı olrak bır kısı var onu yapacağım yenı dha once...
bilgi için teşekkurler benim yaptigim kurumda sadece kadrolu personel oldugu kesenekleri text leri kesenek bilgi sistemine yukleniyordu ordakı çıktılar mal müdürlugune veriliyor. kbs 4/b lide personelde aldıgınız sgk kesinti dokumunu yine eskiden oldugu 4/c deki gibi mi devem ediyor yoksa...
evet 4/c de Sgk Primi var diğer kadrolu personelde de emeklı kesenekleri var 4/b li de kbs den maas hesaplatıldıktan sonrası sgk rımleri hakkında hiç bir biligiye ulaşamadım kbs de bilindiği gibi kadrolu personellerın kesenekleri text. şeklinde bakalım artık bi duyuru çıkar inş.
4/c den 4/b ye geçen personelde Kbs den yapıldıktan sonra emekli kesenekleri nasıl yapılacak diğer öğretmenlerle beraber kbs kesenek bolumu ne mi yansıyacak yoksa ayriyeten mi yapılacak teşekkürler.