sinan öztürk1 kullanıcısının son içeriği

1. sinan öztürk1

Çözümlendi | Kilitli 12 Günlük Muafiyet Izni

Ali bey ve Ömür bey teşekkür ediyorum. Şimdi bu iki yorumda hangisini baz almak gerekir. Sağlık personeli yönetici oldu. Yıl içinde memuriyette iken 10 izin kullandı. Sonra müdür yardımcısı oldu. 12 gün mü baz alayım, yoksa 2 gün mü?
  2. sinan öztürk1

Çözümlendi | Kilitli 12 Günlük Muafiyet Izni

Müdür yardımcısı olarak sözleşme imzalayan sağlık personeli, memuriyette iken 10 gün izin kullandı. sonra müdür yardımcısı oldu. Bu kişinin 2 gün mü muaf izni kaldı yoksa sözleşme imzaladığı için 12 gün mü. Şimdiden teşekkür ederim.
  3. sinan öztürk1

Mutemet Arşivi Sözleşmeli Yönetici Fiili Hizmet

Selamun aleyküm, Yönetici başhekim fiili hizmet zammı hasta baktığı sürece alabilmektedir. Bu işlemi yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi. İletişime gecebilirmiyiz. Yardımcı olabilirmisiniz.
  4. sinan öztürk1

Çözümlendi | Kilitli 5434 Fiili Hizmet Hitap Girişleri

Ömür bey, ilgin için teşekkür ederim. Fakat bu yazıyı okudum. Benden önceki arkadaş 3 yıl girmedi 5434'lü personeli girilmiyor diye. Ben girmeye çalışıyorum, ama yukarda yazdığım gibi 5 saat çalışma süresi istiyor ben bunu nasıl yapacağım. Çalışma süresi 7 saat ben bu şekilde girsem. Kesenek...
  5. sinan öztürk1

Programlar Fiili Hizmet Hesaplama Programı

Teşekkür ederim abi
  6. sinan öztürk1

Memur Pro Fiili Hizmet Hesaplama Programı 2023-12-28

Arkadaşlar kolaylık olması adına fiili hizmet hesaplama şeklini yapmaya çalıştım. Eksiklik varsa yazarsanız sevinirim. Yararlı olması umutuyla kolay gelisin. Mutlu yıllar dilerim.
  7. sinan öztürk1

Programlar Fiili Hizmet Hesaplama Programı

sinan öztürk1 Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: FİİLİ HİZMET HESAPLAMA - FİİLİ HİZMET HESAPLAMA Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ... 1703761335 Arkadaşlar (60 gün ) 5434 sk sağlık personeli yıllık hasaplama P.EK. tutar*0,36/30* fiili hizmet gün (gün bulmak icin (Hizmet gün*60/360=)...
  8. sinan öztürk1

Çözümlendi | Kilitli 5434 Fiili Hizmet Hitap Girişleri

Selamun aleyküm değerli arkadaşlar. Mutemetliğe biraz ara vermiştim, yeniden devam ediyorum. Sorum şu; 5434 personelin fiili hizmetleri HİTAP'a girmek istiyorum ama daha önce girdiğim formda yazılı olanlar yok. Şimdi radyonize işler 5 saat çalışma soruyor.Kısacası HİTAP girişleri devam ediyormu?
  9. sinan öztürk1

Sohbet Alanı H.Tuğrul SÜMER Hocamızın Doğum Günü

Mutlu sağlıklı ve huzurlu bir ömür Allah tan niyaz ederim.
  10. sinan öztürk1

Çözümlendi | Kilitli 5434 FİİLİ HİZMET ZAMMI 90 GÜN

Mehmet bey 0,25 çarpımı ne oluyor. Onu bilmiyorum. Sağlık çalışanlarına 360*90--360/60 gibi formül işleniyor değil mi? günlerini de buna göre buluyoruz.
  11. sinan öztürk1

Çözümlendi | Kilitli 5434 FİİLİ HİZMET ZAMMI 90 GÜN

arkadaşlar fiili hizmet gün hesaplaması 360 gün üzerinden değil mi? Ben mi karıştırdım. 365 gün yazıyor da. günler düşülürken 365 günden, hesaplaması 360 günden mi oluyor.
  12. sinan öztürk1

Çözümlendi | Kilitli Nakil gelen terfi

Anladığım kadarıyla size personel geldi. Siz onu naklen aldınız. Zaten bilgileri otomatik gelecektir.Eğer yataklı tedavi kurumundan yataksız tedavi kurumu ya da tam tersi olursa zam ve tazminat oranlarını seç kısmından değiştirirsiniz. bölge taz. vb.varsa istisna menüsünden eklersiniz..Başka bir...
  13. sinan öztürk1

Çözümlendi | Kilitli Geçici İş Göremezlik Ödeneklerinin Mahsuplaşma İşlemleri

Sgk'ya yatan fazla parayı SGK iade eder mi? Yoksa biz fazla yatırdığımız tutarı bir sonraki ay eksik göndersek olur mu? Nasıl olsa sgk parayı emanet hesaba olacak, yazıda teferruata girmeden net yatıracağı tutarı yazıda belirtsek. 2-Ayrıca ödeme emri konusu var biz ödeme emrini mahsuplaşma...
Geri
Üst Alt