Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haziran 2025 maaş
Temmuz 2025 Maaş
Temmuz 2025 1-14 günlük Maaş Farkı
bu ödemelerden borç çıkarılacak.
İlgili personelden e-devlet üzerinden güncel aile bildirimi yapılması sağlanacak.
Bazı...
Öncelikle bunu personel ile teyitleştirin hocam.
12 Haziran da kızı işe başlamışsa yeni bir aile yardım bildirimi alın ondan.
Çünkü kızı öğrenci de olabilir yani SGK girişi var ama maaş almıyor...
Mehmet AKDEMİR kullanıcı adlı kişi 5434-5510-4B Sözleşmeli Memur Maaş Hesaplama Programı Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:
Kişiye özel bilgiler düzeltildi
Güncellemenin...
Hayır, yanlış anlamışsınız.
Birinci eşe tam, ikinci eşe km unsuru yarım olarak verilir.
Yani 2 ayrı bordro yapacaksınız. 2 ayrı ödeme emri oluşturacaksınız.
Öncelikli size gelen ekteki yazıya istinaden personelin kadroya atanmasından sebeple;
1- Atama onayında dayanak belirtilmiyorsa Kurum içi merkezden bir olur/onay alınması yerinde olacaktır...
bir personelimizin eşi çalışmaya başlamış ancak bildirmemiş. sistemden yapılan sorguda öğrendik. SGK döküm kaydı istedik ve sigorta başlangıç tarihi olan aydan itibaren aile yardımının iadesini...
genel hükümlere göre kişi borcu çıkartırsak;
10 yıldan önceki borçları tahsil edemiyoruz diye biliyorum. geriye dönün 10 yıllık borçları ilgiliye tebliğ ettiğimiz tarihten geçerli kanuni faiz...
Yürürlük başlangıç tarihleri 2025 yılı içinde olan Kamu Kesimi Toplu İş Sözleşmelerinin(HAK-İŞ-TÜRK-İŞ) Konfederasyonuna üye sendikaların örgütlü bulunduğu ve yetki aldığı işyerlerine ilişkin...
çocuk yardımında da stajyer çocuğu olmasından kaynaklı bu sebepten tahsil yaptırmıştı sayıştay bize.
Çağrı açılarak kbs üzerinden kelime oyunu yaparak. Stajyer öğrencileri de sistem çalışıyormuş...
diğer konuda bahsettiğim görüş buydu. Paylaşımınız için teşekkürler. Görüşe şahsen katılmıyorum Bu yüzden soran olursa kanunda bu şekilde yazıyor bilginize diyorum. kişi ne bildirirse ona göre...
Evet söylediğiniz doğru, fakat biz kendi kurumlarımızda uygulama birliği yaparak menfaat karşılığı çalışan çocukları sigortalı (toplam en az %34,75 primi olan) bir işte çalışması durumunda çocuk...
her ne şekilde olursa olsun menfeat karşılığı çalışan çocuklar yazıyor kanun maddesinde. muhtemel maliye bakanlığı bu maddeye göre gelir elde ettiği için menfaat karşılığı olarak baz almasının ben...
çıraklık okulunda okuyan kişilerde muhtemelen bir gelir elde ediyordur muhtemelen. tam olarak böylebir tanıdığım olmadığından fikrim yok. ancak stajyer öğrenci çocuğu olup stajyermaaşı alandan...
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU SİSTEMİ İLE ENTEGRASYON
SIRA NO: (2025/11)
Bilindiği üzere, aile yardımı ödenmesinde Kamu Personeli Aile Bildirim Sistemi aracılığı ile personel bildirimi esas...