Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konuyu çok güzel sümen altı ettiler hem de memnunsen denen vasıfsız sendika mensupları gıkını bile çıkartmadılar. İşin komik tarafı hala bu vasıfsız sendika masada tek yetkili. Çevremdeki herkese durumu anlattım ancak değişen birşey yok
Hocam şefken şube müdürü oldu, ek gösterge özel hizmet tazminatı vs. 9 günlük fark yapmayacak mıyım?
Elinizde bordro örneği varsa paylaşabilir misiniz örnek olması için.
Merhaba 5434 1-4 Şef kadrosundan Şube Müdürü kadrosuna atanan bir personel için terfi farkı hesaplayacağım 9 günlük ama 5434'e tabi olduğundan emin olmak istiyorum keseneklerini de 9 günlük mü hesaplayacağım?
merhaba konuyla alakalı o yüzden merak ediyorum, bizde 2 kişi sözleşmeli ve bu kanuna göre kadroya atanacaklar başka da sözleşmeli personelimiz yok. 2 kişi kadroya atanınca bildirge sistemini veya işyerini kapattırmak gibi bir işlem yapmamız gerekecek mi?
üstad teklif metnine baktım da acaba şu kısım mı bu temmuzdan kırpılma yeri?
"Birinci fıkrada belirtilen şekilde artırılan gelir ve aylıklar, 2023 yılı Ocak ayında bu maddede belirtilen artış dışında 55 inci maddeye göre aynca artırılmaz."