tenoretic kullanıcısının son içeriği

1. Mutemet Arşivi 7. Dönem 2024-2025 Toplu Sözleşmede Sürekli Görev Yolluğu Harcırahı

merhaba sendika ikramiyelerinin aylık olarak yatması olayı ne zaman başlayacak?
  2. Öneri | İstek ve Şikayetler Sgk Prime Esas Kazanç Matrahın Alt Sınırın Altında Kalması

Bu konuyu çok güzel sümen altı ettiler hem de memnunsen denen vasıfsız sendika mensupları gıkını bile çıkartmadılar. İşin komik tarafı hala bu vasıfsız sendika masada tek yetkili. Çevremdeki herkese durumu anlattım ancak değişen birşey yok
  3. Mutemet Arşivi Yeni Mali Yönetim Sistemi (Mysv2) 18 Marttan İtibaren Kullanıma Açılacak

sgk emanet kısmı aynı mı? bari onu güncelleseler de birden çok borç ve kısmi borç seçimi getirselerdi.
  4. Çözümlendi | Kilitli 5434 Unvan Değişikliğinde Terfi Farkı Ve Kesenekleri Ödenir Mi?

peki hocam bu dediğiniz farkları bulduğumda kesinti tarafı SGK da olmayacaksa sadece damga vergisi ve gelir vergisi mi keseceğiz?
  5. Çözümlendi | Kilitli 5434 Unvan Değişikliğinde Terfi Farkı Ve Kesenekleri Ödenir Mi?

1678173188 bu bordro 9 günlük farkı böyle hesapladım hata var mıdır?
  6. Çözümlendi | Kilitli 5434 Unvan Değişikliğinde Terfi Farkı Ve Kesenekleri Ödenir Mi?

Hocam şefken şube müdürü oldu, ek gösterge özel hizmet tazminatı vs. 9 günlük fark yapmayacak mıyım? Elinizde bordro örneği varsa paylaşabilir misiniz örnek olması için.
  7. Çözümlendi | Kilitli 5434 Unvan Değişikliğinde Terfi Farkı Ve Kesenekleri Ödenir Mi?

Merhaba 5434 1-4 Şef kadrosundan Şube Müdürü kadrosuna atanan bir personel için terfi farkı hesaplayacağım 9 günlük ama 5434'e tabi olduğundan emin olmak istiyorum keseneklerini de 9 günlük mü hesaplayacağım?
  8. Mutemet Arşivi Şubat Maaşları 11 Şubat Günü Yatacak Ve Sgk Ödemeleri Ertelenecek

Bankaya maaşlar için ayrıca bir talimat göndermeye gerek yok değil mi? Duyuruda da banka yapacak yazıyor emin olmak için soruyorum.
  9. Mutemet Arşivi Sözleşmeli Personelin Kadroya Atanması Ile Ilgili Kanun Resmi Gazetede Yayınlandı

merhaba konuyla alakalı o yüzden merak ediyorum, bizde 2 kişi sözleşmeli ve bu kanuna göre kadroya atanacaklar başka da sözleşmeli personelimiz yok. 2 kişi kadroya atanınca bildirge sistemini veya işyerini kapattırmak gibi bir işlem yapmamız gerekecek mi?
  10. Mutemet Arşivi Ek Gösterge 3600 Değişikliğini De İçeren 7417 Sayılı Kanun Resmi Gazetede Yayınlanmıştır.

Merhaba İl Müdürlerinin Ek göstergesinde Büyükşehir farklılıkları yeni kanunun hangi maddesinde var?
  11. Mutemet Arşivi 2023 Yılı Ocak Ayına Ai̇t Mali̇ Ve Sosyal Haklara İli̇şki̇n Genelge

Ben de buysa bunu en azından kendi sosyal medyamda paylaşmak istiyorum. Kaç kişinin gözünü açabilirsek kardır.
  12. Mutemet Arşivi 2023 Yılı Ocak Ayına Ai̇t Mali̇ Ve Sosyal Haklara İli̇şki̇n Genelge

üstad teklif metnine baktım da acaba şu kısım mı bu temmuzdan kırpılma yeri? "Birinci fıkrada belirtilen şekilde artırılan gelir ve aylıklar, 2023 yılı Ocak ayında bu maddede belirtilen artış dışında 55 inci maddeye göre aynca artırılmaz."
  13. Mutemet Arşivi 2023 Yılı Ocak Ayına Ai̇t Mali̇ Ve Sosyal Haklara İli̇şki̇n Genelge

açtık yine ağzımızı, uğraş dur şimdi farkın farkıyla :D
  14. Çözümlendi | Kilitli Eşleşme Hatası Yaptığım Için Kesenekler Borç Gözüküyor

yok ceza gelmez sadece faiz işletirler o da borç düşümünde silinir, İPC de gelmedi bu konuyla ilgili. Ben sadece KEP üzerinden gönderdim.
Geri
Üst Alt