Tolga kullanıcısının son içeriği

1. Tolga

Çözümlendi | Kilitli Sürekli Işçi Kıdem Tazminatı

Soruşturma sebebi yüz kızartıcı bir suç ise hızlı bir şekilde iş sözleşmesini 3 ay askıya alabilirsin. Sözleşmesi askıya alınan personel de ne emekli olabilir, ne de kıdem tazminatı talep edebilir.
  2. Tolga

Çözümlendi | Kilitli Işçi Özel Hizmet Ve Yan Ödeme

Tanıdığım bütün mutemet arkadaşlar bunu farklı hesaplıyor :D Ben bu tabloyu kullanıyorum.
  3. Tolga

Mutemet Arşivi Çkys Hesaplama Parametreleri Güncel

Sürekli İşçiler için bu şekilde değiştirdim. Sorun olmadı.
  4. Tolga

Editörün Seçimi En Az %1’Inden Fazla Sendika Üyesi Kaydeden Sendikalara Üyelik Ödentisi Kesilen Kamu Görevlilerine Ikramiye

Hocam başka ilden ocak 2022 maaşını almadan tayinle gelerek 17.01.2022 tarihinde kurumumuzda başlayışı yapılan sendikasız personel, 17.01.2022 tarihinde sendikaya üye olarak münferit alacağı ocak 2022 maaşında toplu sözleşme ikramiyesi hak eder mi? burdaki kıstas maaşını almadan ocak ayı...
  5. Tolga

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 2022-2023 Kamu Görevlileri Toplu Sözleşme Gereği Ek Ödeme Oranları %20 Oranında Arttırılmıştır.

Sabitlerin genel bütçeye aktarılma durumunda gelişme var mı hocalarım? Döner Sermaye bütçesine ödenek ayrılmadı, ekobs kilitli hesaplama yaptırmıyor. KBS sisteminde herhangi bir ek ödeme yansıtılmamış. 11i oldu maaşları haala göndermedik, kime sorsam çarşambayı bekleyeceğiz diyorlar. Sizlerin...
  6. Tolga

İşçi Pro Sürekli Işçi Puantaj Örneği | Hastane 2018

Hastane Puantaj Örneği
  7. Tolga

Çözümlendi | Kilitli 15.11.2021 Tarihinde Sözleşme Imzalayan Personelin 15 Kasım Ayı Peşin Maaşı Geri Alınır Mı?

Sağlık Bakanlığı'na bağlı kurumlarda dediğiniz şekilde sözleşme imzalanarak yönetici pozisyonlarına atanıyorlar. Sözleşme imzalamadan önce kadrolu kurumundan ücretsiz izne ayrıldığı için maaşını iade alıyoruz. genel uygulama da bu şekilde. Sanırım burdaki ayrıntı; Memuriyeti devam ederek başka...
  8. Tolga

Çözümlendi | Kilitli Kbs Fiili Hizmet Hesaplatılması Ve Emsan Txt Oluşturma Nasıl Yapılır?

Herkese kolaylıklar diliyorum, 657 memurlarımızın fiili hizmetlerini hastanemizin sbys programından yaparak mys ile ödeme emri oluşturuyoruz. Önümüzdeki ay KBS üzerinden yapmayı düşünüyorum. Eylül 2021 için bir deneme yaparak hesaplattım fakat emsan txt dosyası oluşmadı. Harcama yetkilisine...
  9. Tolga

Mutemet Arşivi Sürekli̇ İşçi̇ Yeni̇ Sözleşme Öz-Sağlık İş (2021-2022) Ve Fark Bordrosu Iş Ve Işlemleri

Ömür hocam çok sağol yaa. Tek tek girdiğimizde gün istemiyor diye boş bırakıyordum. Sorun ordaymış.
  10. Tolga

Mutemet Arşivi Sürekli̇ İşçi̇ Yeni̇ Sözleşme Öz-Sağlık İş (2021-2022) Ve Fark Bordrosu Iş Ve Işlemleri

Süleyman hocam bu formatta sürekli aynı hatayı alıyorum da, deneme yaptınızmı hiç, yoksa benmi bir yerde hata yapıyorum. Hata satırı 7 diyor. Biraz internetten araştırdım. İlk sigortalı kişideymiş sorun. İlk kişiyi değiştirdiğimde yine aynı hata geliyor.
  11. Tolga

Yıl ortasında nakil gelen işçiler için ne yapmayı düşünüyorsunuz? Örneğin bana personel 4. ayda gelmiş. İlk 3 ayın farkını geldiği kurummu ödemeli yoksa bizmi?
Geri
Üst Alt