Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaşlar. öğretmen kardeşimizin kadrosu ilçemizde A şehrinde idi kendisi görevlendirme ile B şehrinde çalışıyordu şimdi kendisinin başka bir C şehrine tayini çıktı. kendisi diyorku ben evimi B şehrinden C şehrine fiili olarak taşıyacağım o yüzden A şehri ile C şehri arası yolluk talep...
İyi Çalışmalar Üstadlarım.
Meb'te okulda çalışan sağlık hizmetleri sınıfında hemşire kadrosunda bir personelimiz var. kendisinin fiili hizmet zammından yararlandırılması gerektiğini söylüyor. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcsı olursanız sevinirim.
slm üstadlarım. 7 yıllık kıdemim var. şun teknisyen kadrosundayım tekniker özlük haklarını almaktayım D/K 5/3. ilçe milli eğitim müdürlüğünde 6 yıldır mutemetlik yapıyorum. mali işlere de bakıyorum bunun yanında. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz seni boş olan 3 lük derecede ki şef kadrosuna vekaleten...
baya bir araştırma yaptım. eski kanunları okudum. net ifade bulamadım. sıkımtım bu. belki burda o yıllarda mutemetlik yapmış arkadaşlar abilerimiz vardır diye düşündüm.
kolay gelsin üstadlarım. başımda bir bela var yardımınıza ihtiyacım var.
1985-1990 yılları arasına ait fenbilgisi öğretmenine 60 aylık ek ders hesaplamam gerekiyor mahkeme kararına göre. nasıl hesaplarım katsayı nedir bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim.
slmlar, saygıdeğer mutemet arkadaşlarım abilerim.
kbs de bilindiği üzere yabancı dil sınavına giren personele aldığı puana göre yabancı dil tazminatı veriliyor. burda kbs ye giriş yaparken "kurumlarınca yararlanıp/yararlanmadığı" diye bir ibare var. Meb deki ingilizce öğretmeni için hangisini...