Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 gün geçti lakin gözükmüyor dediğim gibi pazartesiye bıraksak sıkıntı yasarmıyız maastan 10 gün sonra ayın 25 pazartesiye denk geliyor o gun gödermeye calıssak sorun olur mu?
sadece bi kişi için bildirgeyi kapatmadım iki iş olmasın diye lakin en son maasını yaptıgımız kişi emsana dusmedı dedıgız munferıt bildirge için manuel mi veri girmemiz gerekecek
Ayın 15 inden sonra bize gelen personele munferrıt maas yaptım ve ıkı gun oldu paranın hesaba geçmesi lakin hala emsan veriye düşmemiş ne yapmamız lazım ve en son kesenekleri ne zaman kapatabiliriz.
Kapanan bir okulumuza ait toplu ödenmeyen faturalar oldugunu tespit ettik telefon ve internet faturaları yaklaşık 40 tane fatura bunların ödemesini nasıl yapabiliriz.Kurum suan kapalı yuklemek gibi bir imkanımız yok nasıl bir yol izlemeliyiz?
Dekonttu bulabılecegımızı dusunmuyorum lakın bunu okulun ödemesi gerekmez mi sonuç itibari ile okul adına açılmış bır dosya ve o donemler acaba kesenekleri okullar yapmıyor muydu bu konuda biz ödediğimiz takdirde bizlere sonrasında rucu edilme ihtimali varmıdır.
Dekonttu bulabılecegımızı dusunmuyorum lakın bunu okulun ödemesi gerekmez mi sonuç itibari ile okul adına açılmış bır dosya ve o donemler acaba kesenekleri okullar yapmıyor muydu bu konuda biz ödediğimiz takdirde bizlere sonrasında rucu edilme ihtimali varmıdır.
Dosya okuldan açılmış ve dosya içeriğinde o dönem ücretli olan öğretmenlerin isimleri geçiyor o dönemde idareci olan kişi ilçe mem in ödediğini soyledi ve şube mudurumuzde bunu ödeyelim diye soyledi en dogrusu nedir acaba ne yapmamız lazım 2 gunumuz kaldı 7 gunluk süre tanınmış
SGK müdürlüğünden okulumuza ait açılan ücretli öğretmen dosyası ile ilgili ödenmeyen 2.500 TL prim,işsizlik borcu bulunduğundan kurumumuz hakkında icra takip işlemleri devam etmektedir.İcra takibine konu olan borcu ödeme işlemini nasıl yapabiliriz?
Bunu üst yazı ile kurumlara bildirdik lakin çok bi dönüş olmadı sanırım en mantıklısı bız bu yazıyı her yıl başı tekrardan kurumlara gondermek aksi halde onune cok gecılemez bı durum teşşekur ederim.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzde eşi çalışan bayan öğretmene çocuk yardımı vermedik lakin kişi eşim çocuk yardımı almıyor diyor ısrarla bu gıbı durumlarda ne yapmamız lazım ve yersiz aile yardımı alanları nasıl tespitini yapabiliriz.Örnek eşi daha önce çalışmayan ve bizden aile yardımı alan kişi...