wutangturk kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli İSTİRAHAT ALAN 4/b SÖZLEŞMELİ PERSONEL E-BİDİRGE VE VİZİTE İŞLEMLERİ

çok özür dilerim peki 4b liler 4447 sayılı kanuna tabi işsizlik sigortasi kapsamıda olmayan personel kapsamında mı
  2. Çözümlendi | Kilitli İSTİRAHAT ALAN 4/b SÖZLEŞMELİ PERSONEL E-BİDİRGE VE VİZİTE İŞLEMLERİ

4B Lİ PERSONEL İŞSİZLİK SİGORTAKI KAPSAMINDA DEĞİL DİMİ
  3. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel Bildirgeye hangi ücret yazılır

ama şimdi bu bizdeki 4B li arkadaşlar mübaşir ve genel idari hizmetlere geçtiler ve sözleşme ücretini KBS'den 2878 TL yaptık bu ücreti mi yazmalıyım? geçen ay bu tutardan daha fazla bir tutar (2885) TL girilmiş, eski mutemet arkadaşla görüştüğümde sigorta matrahı girilir dedi, o mu yanlış yapmış...
  4. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel Bildirgeye hangi ücret yazılır

evet bildirgeyi vermeye çalışıyorum da ücret kısmına neyi yazmam gerekli
  5. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel Bildirgeye hangi ücret yazılır

4B BİLDİRGEDE HANGİ ÜCRETİ GİRİP GÜNCELLİYORUZ SİGORTA MATRAHI MI VE SİGORTA MATRAHI İSE HANGİ KALEMLERİ TOPLAYIP YAZMALIYIM BİLGİ VEREBİLİR MİSİNİZ YENİ MUTEMET OLARAK ATANDIM DA VE HİİİÇ BİLGİM YOK ADLİYE PERSONELİ İÇİN SORDUĞUM DURUM
  6. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli 4B Mübaşir Maaş Hesaplama

4b mübaşirlerin maaşlarında 6 tl bir artış oldu bu normal mi
  7. Editörün Seçimi Mübaşir Maaş Hesaplama

hesaplamada yan ödeme için belirtilen 800 ü bulamıyorum ne yapmam lazım acil yardım lütfen
  8. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli 4B Mübaşir Maaş Hesaplama

yanlız kbs ücret bilgi giriş ekranında ek ödeme sadece 70 görünüyor nasıl 85 yapıcam
  9. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli 4B Mübaşir Maaş Hesaplama

4B sözleşmeli mübaşir ödemeleri ile ilgili son değişiklikten sonra yapılacak olanları öğrenmem mümkün mü, sözleşmeli zabıt katiplerinin sözleşme ücretleri ile aynı olacak deniyor ama acil bilgi almam mümkün mü
Geri
Üst Alt