Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mevcut ay için ise ön sayfadan terfisini girerek ödeyebilirsiniz. Geriye dönük ise terfi kısmından veremezsiniz. Açıktan döndükten sonra normal aldığı derece kademeden 1/3 maaşını yaparsınız. Daha...
KBS de yarım zamanlı çalışma işlem kodu Eylül maaşını yaparken açılmamıştı. ben personel ücretsiz izinden dönmediği için maaşını geç yaptım o sebeple ben önce tam maaş hesaplatıp bordrosunu...
KBS de yarım zamanlı çalışma işlem kodu Eylül maaşını yaparken açılmamıştı. ben personel ücretsiz izinden dönmediği için maaşını geç yaptım o sebeple ben önce tam maaş hesaplatıp bordrosunu...
Mehmet AKDEMİR kullanıcı adlı kişi 4/B Sözleşmeli Öğretmen Eğitim Öğretim Ödeneği Hesaplama Programı Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:
Kısa Vadeli Prim Kolları ve Güncel...
H.Tuğrul SÜMER Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
Eğitim Öğretim Ödeneği Hesaplama Programı - Eğitim Öğretim Ödeneği Hesaplama Programı
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Sadece 06.06da ödeneğim var. VİF oluşturup deneyeceğim, sonuca göre güncelleme yaparım.
VİF oluşturup harcamayla ilişkilendirmek sonuç verdi, teşekkür ediyorum. Ancak Harcama Talimatını Taşıt...
KBS normalde hata yapmaz, siz terfi kısmında giriş yaparken gün yazılan yerin yanındaki ay kısmına kıst maaşın ayını yazmışsınızdır. Ay yazarsanız sadece kıst maaşı hesaplıyor.
Buda aklınızda...
KBS normalde hata yapmaz, siz terfi kısmında giriş yaparken gün yazılan yerin yanındaki ay kısmına kıst maaşın ayını yazmışsınızdır. Ay yazarsanız sadece kıst maaşı hesaplıyor.
Buda aklınızda...
KBS kaynaklı mehmet bey. personel başladığında kıst + tam maaşı vardı. o şekilde kbsye girdik. sistem 15 inde kıst hesaplamış ancak tam maaşı hesaplamamış. bizde bunun için kbs'ye çağrı açtık...
657 Sayılı Kanun
Aylığın ödeme zamanı ve Esasları : (1)
Madde 164 – (Değişik: 30/5/1974 – KHK-12; Aynen kabul: 15/5/1975 - 1897/1 md.)
Memurlara aylıkları her ayın başında peşin ödenir. Emekliye...
657 sayılı Devlet Memurları Hakkında Kanun'a tabi olarak çalışan personelin maaş ödeme gününde maaşının ödenmemesine ilişkin icra takibi yapılamamakla beraber, idari dava yolu açıktır. Eğer...
657 sayılı Devlet Memurları Hakkında Kanun'a tabi olarak çalışan personelin maaş ödeme gününde maaşının ödenmemesine ilişkin icra takibi yapılamamakla beraber, idari dava yolu açıktır. Eğer...
Sıvı Yakıtlar - 03.02.30.02 kodunu deneyin, Eğer bu şekilde direk ödeyemiyorsanız mecburen VİF oluşturacaksınız. Bizde yakıt alımları da VİF oluşturularak ödeniyor.
Yarı zamanlı çalışanların KBS de kodu olmadığı için Maaş Bordro Girişinden yapıyoruz. KBS sistemi bunu hem maaş olarak görüyor hemde kıst maaş olarak görüyor.
Hal böyle olunca yarı zamanlı...