Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Maaşlardan Sonra Yaptığımız Münferrit Maas Sonrası Emsan veriye Düşmemesi?

2 gün geçti lakin gözükmüyor dediğim gibi pazartesiye bıraksak sıkıntı yasarmıyız maastan 10 gün sonra ayın 25 pazartesiye denk geliyor o gun gödermeye calıssak sorun olur mu?
  2. Çözümlendi | Kilitli Maaşlardan Sonra Yaptığımız Münferrit Maas Sonrası Emsan veriye Düşmemesi?

kişi 5434 öncesi e bordroda hangi bilgiler istenir bu tür durumlarda düşmesi gerekmezmiydi haftaya pazartesiye işlemler kalsa ceza yermıyız.
  3. Çözümlendi | Kilitli Maaşlardan Sonra Yaptığımız Münferrit Maas Sonrası Emsan veriye Düşmemesi?

sadece bi kişi için bildirgeyi kapatmadım iki iş olmasın diye lakin en son maasını yaptıgımız kişi emsana dusmedı dedıgız munferıt bildirge için manuel mi veri girmemiz gerekecek
  4. Çözümlendi | Kilitli Maaşlardan Sonra Yaptığımız Münferrit Maas Sonrası Emsan veriye Düşmemesi?

Ayın 15 inden sonra bize gelen personele munferrıt maas yaptım ve ıkı gun oldu paranın hesaba geçmesi lakin hala emsan veriye düşmemiş ne yapmamız lazım ve en son kesenekleri ne zaman kapatabiliriz.
  5. Mutemet Arşivi Kapanan okulumuza ait ödenmeyen toplu faturaları nasıl ödeyebiliriz?

Kurum kapandigindan dolayi bakanliga ulasma ihtiyaci duyduk gereken evraklari ust yazi ile bakanliga bildirip odenek talebinde bulunacaz bu sekilde sorun giderilecek insallah
  6. Mutemet Arşivi Kapanan okulumuza ait ödenmeyen toplu faturaları nasıl ödeyebiliriz?

Kapanan bir okulumuza ait toplu ödenmeyen faturalar oldugunu tespit ettik telefon ve internet faturaları yaklaşık 40 tane fatura bunların ödemesini nasıl yapabiliriz.Kurum suan kapalı yuklemek gibi bir imkanımız yok nasıl bir yol izlemeliyiz?
  7. Çözümlendi | Kilitli SGK müdürlüğünün geçmiş yıllara ait prim alacağı hakkında yapılması gereken işlemler?

dekonta ulaşamadık şube mudurumuz ödemeyi yapmamızı istedi mys den ödeme emri çıkarttık mal müdürlüğüne teslim ettik.
  8. Çözümlendi | Kilitli SGK müdürlüğünün geçmiş yıllara ait prim alacağı hakkında yapılması gereken işlemler?

borç 2004-2005 yıllarına ait nasıl bir yol izlemeliyiz ödenip ödenmediğini bilmiyoruz sadece yazı geldı 7 hafta içinde ödenmesi gerekiyor
  9. Çözümlendi | Kilitli SGK müdürlüğünün geçmiş yıllara ait prim alacağı hakkında yapılması gereken işlemler?

Dekonttu bulabılecegımızı dusunmuyorum lakın bunu okulun ödemesi gerekmez mi sonuç itibari ile okul adına açılmış bır dosya ve o donemler acaba kesenekleri okullar yapmıyor muydu bu konuda biz ödediğimiz takdirde bizlere sonrasında rucu edilme ihtimali varmıdır.
  10. Çözümlendi | Kilitli SGK müdürlüğünün geçmiş yıllara ait prim alacağı hakkında yapılması gereken işlemler?

Dekonttu bulabılecegımızı dusunmuyorum lakın bunu okulun ödemesi gerekmez mi sonuç itibari ile okul adına açılmış bır dosya ve o donemler acaba kesenekleri okullar yapmıyor muydu bu konuda biz ödediğimiz takdirde bizlere sonrasında rucu edilme ihtimali varmıdır.
  11. Çözümlendi | Kilitli SGK müdürlüğünün geçmiş yıllara ait prim alacağı hakkında yapılması gereken işlemler?

Dosya okuldan açılmış ve dosya içeriğinde o dönem ücretli olan öğretmenlerin isimleri geçiyor o dönemde idareci olan kişi ilçe mem in ödediğini soyledi ve şube mudurumuzde bunu ödeyelim diye soyledi en dogrusu nedir acaba ne yapmamız lazım 2 gunumuz kaldı 7 gunluk süre tanınmış
  12. Çözümlendi | Kilitli SGK müdürlüğünün geçmiş yıllara ait prim alacağı hakkında yapılması gereken işlemler?

SGK müdürlüğünden okulumuza ait açılan ücretli öğretmen dosyası ile ilgili ödenmeyen 2.500 TL prim,işsizlik borcu bulunduğundan kurumumuz hakkında icra takip işlemleri devam etmektedir.İcra takibine konu olan borcu ödeme işlemini nasıl yapabiliriz?
  13. Çözümlendi | Kilitli Aile Yardımı Hakketmeyen kişileri ve çocuk yardımı alması gerekenleri nasıl tespit edebiliriz?

Bunu üst yazı ile kurumlara bildirdik lakin çok bi dönüş olmadı sanırım en mantıklısı bız bu yazıyı her yıl başı tekrardan kurumlara gondermek aksi halde onune cok gecılemez bı durum teşşekur ederim.
  14. Çözümlendi | Kilitli Aile Yardımı Hakketmeyen kişileri ve çocuk yardımı alması gerekenleri nasıl tespit edebiliriz?

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzde eşi çalışan bayan öğretmene çocuk yardımı vermedik lakin kişi eşim çocuk yardımı almıyor diyor ısrarla bu gıbı durumlarda ne yapmamız lazım ve yersiz aile yardımı alanları nasıl tespitini yapabiliriz.Örnek eşi daha önce çalışmayan ve bizden aile yardımı alan kişi...
  15. Çözümlendi | Kilitli Sendika Tevkifat Listeleri?

ordan indirim yaptığımızda toplu sekılde ınıyor tum sendikalar sendika ismi seklinde tum sendikalrı ayrı ayrı alamazmıyız
  16. Çözümlendi | Kilitli Sendika Tevkifat Listeleri?

Yetkili sendika belirleme çalışmaları bünyesinde KBS den sendika adı altında teker teker listelere ulaşabilirmiyiz ben suan kurum bazında toplu cıkarıyorum sözleşmeliler de aynı sekılde bunu nasıl giderebilirim sayımda kolaylık olması acısından teşekür ederim
  17. Çözümlendi | Kilitli Milli Eğitim Müdürlüğümüze İlk Atama ile atananların Sözleşmeli Öğretmenlerin KBS İşlemleri?

Sözleşme ücreti Ayrıca BES şirketinin adresinden yeni giriş yapılacak demişsiniz geçen senelerde böyle bir işlem yapılmamış otomatik yapılıyormuş bunun için nasıl bir yol izlemeliyiz.?
  18. Çözümlendi | Kilitli Milli Eğitim Müdürlüğümüze İlk Atama ile atananların Sözleşmeli Öğretmenlerin KBS İşlemleri?

Meb te ilk atama ile atanan sözleşmeli öğretmenlerimizi KBS sistemine kayıt ederken personel bilgilerinden işlem kodu olarak Çalışan personel olarak mı seçecez yoksa açıktan atama mı olacak ve diğer doldurulması gereken önemli yerler hangileridir ilk girişte nelere dikkat etmemiz lazım?
  19. Çözümlendi | Kilitli Mys Üzerinden Kullanılan Ödenek Miktar Bilgilerine Ulaşım?

Mal müdürlüğünden çıkartılan raporlar dediğiniz gibi karışık 2018-2019-2020 yılları ve kalemler aynı sayfada ve bizden istenen kalemleri nasıl öğrenecez hangi kalemleri toplamamız gerekli ilk defa yapacağımız için teredüt ediyoruz. 1593415981 ödenek defteri daha önce tutmamışız nasıl bir yol...
  20. Çözümlendi | Kilitli Mys Üzerinden Kullanılan Ödenek Miktar Bilgilerine Ulaşım?

Kurumumuza ait 2018-2019-2020 yıllarına ait Genel Bütçeden Tahsis Edilen Ödenek Tutarı,İl Özel İdaresi Bütçesinden Tahsis Edilen Ödenek Tutarı ,Varsa diğer ödenekler ,Kullanılan Ödenek Tutarı ,Tenkis olan Ödenek Tutarı ödemelerine nasıl ulaşabilirim bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var?
  21. Çözümlendi | Kilitli Hizmet Sınıfı Değişen Personel İş ve İşlemleri?

10/06/2020 tarihinde yeni görevine başlamış şimdi biz kaç günlük bir para iadesi almamız lazım?Yada herhangi bir para iadesi olmayacak mı?
  22. Çözümlendi | Kilitli Hizmet Sınıfı Değişen Personel İş ve İşlemleri?

öğretmen iken memurluğa geçtiği için aradaki maaş farkı geri alınmayacakmı?
  23. Çözümlendi | Kilitli Hizmet Sınıfı Değişen Personel İş ve İşlemleri?

Okulumuzda çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmeni olarak daha önce görev yapan sonrasında hizmet sınıfı değişip memurluğa 10/06/2020 tarihinde atanıp görevine başlayan personelin maaş iş ve işlemleri nelerdir ne yapmamız lazım.?
  24. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel ücretsiz Askerlik izni onayı sonrası yapılması gereken iş ve işlemler nelerdir?

4 günlük maas iadesini ve kesenekleri hesaplayıp o sekılde mı alalım kişi borcu için askerlik dönüşüne bırakmamız gerekecek mecbur kesenekleride hesaplayıp nasıl alacaz bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Teşşekürler
  25. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel ücretsiz Askerlik izni onayı sonrası yapılması gereken iş ve işlemler nelerdir?

10/06/2020 tarihinde askere giden sözleşmeli öğretmenimizin ücretsiz izin onayı sonrası yapmamız gereken iş ve işlemler nelerdir.?
  26. Çözümlendi | Kilitli Özel Okulların Eğitim Öğretim Desteği Haziran 2020 3.Taksit İşlemleri?

Özel okullarda eğitim öğretim desteğine ilişkin olarak düzenlenen toplu faturalarda 5/10 oranında KDV tevkifatı düşürülmüştür ibaresi ne anlama geliyor ve bu ödeme hakkında nasıl bir işlem yapmamız gerekecek yaptığınız iş ve işlemler nelerdir bu konuda bilgiye ihtiyacım vardı.
  27. Çözümlendi | Kilitli Elektrik Faturaları Gecikme Problemi?

haklısınız sureklı bu durumla karsı karsıya kalıyoruz cozum yolu uretmek zaman alıyor koordine olusturmak zorlaşıyor.
  28. Çözümlendi | Kilitli Elektrik Faturaları Gecikme Problemi?

sıkıntı su sekıl kurum bıoze e-mail gondermedi sadece okula faturayı kesıp vermıs okul bize bildirmemiş biz sonrasında haberımız oldu ve ıkı fatura odenmemıs gozukuyor.
  29. Çözümlendi | Kilitli Elektrik Faturaları Gecikme Problemi?

Okullarımız elektrik faturalarını bize ulaştıramadıklarından faturaları ödeme konusunda problem yaşıyoruz bir okulumzda son ıkı aya ait fatura okul elimize ulaştırmadığından ödemeyi gerçekleştiremedik bu konuda nasıl bir çözüm yolu sunabilirsiniz teşekür eederim.
  30. Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrenci Maaş Ödemeleri Hakkında?

ilgili yazı varmı acaba ben yazıyı bulamadım teşekür ederim. 1590999389 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çalıştırılan mesleki teknik öğrencilerini kapsıyor mu ödenmemesi yönünde teredüte düştük.Ne zamandan beri ödenmemesi gerekirdi eğer ödenmeyecekse.
  31. Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrenci Maaş Ödemeleri Hakkında?

Bu ay için ilçe milli eğitim müdürlüğümüzde çalışan mesleki teknik okulu stajyer öğrencilerine maaş ödemesi yapılacak mı bu konuda tereddütte düştük ödememeyi düşünüyoruz bu konuda yardımınızı bekliyoruz.?
  32. Çözümlendi | Kilitli Mebbis Modülü raporlar kısmına ödemelerini gerçekleştirdiğimiz elektrik faturalarını yükleme?

Mebbis modulunun raporlar kısmından ödeme emrini gerçekleştirdiğimiz elektrik faturalarını sisteme nasıl işleyebiliriz sistemde hata ile karsılasıyoruz.İlk defa yaptıgımız bır ıslem nasıl bır yol ızlemelıyız?
  33. Çözümlendi | Kilitli Elektrik Faturalarının zamanınında elimize ulaşılamaması hakkında?

Faturalarımızın son ödeme tarihlerinin hepsi aynı değil okunma tarihleri farklı oldugundan dolayı tekrardan sıkıntı yasarız bu sekıl?
  34. Çözümlendi | Kilitli Elektrik Faturalarının zamanınında elimize ulaşılamaması hakkında?

Sisteme işlerken aslını işliyoruz mal müdürlüğü kabul etmiyor e posta ile gönderilmesi sonucu değiştirmeyecek.Bu konu için kuruma yazı yazdık müdürlüğünüz sorumlu tutulacaktır tarzında
  35. Çözümlendi | Kilitli Elektrik Faturalarının zamanınında elimize ulaşılamaması hakkında?

Kurumumuza depsaş tarafından subat ayı faturaları gec gonderıldı ve bu sekılde sıkıntılar yasıyoruz tekıt yazıları bakanlıkca gonderılıyor bize gec gelen fatura intikallerinde ne yapmamız lazım nasıl bir yol izlemeliyiz?
Geri
Üst Alt