Arama sonuçlarınız

1. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Çkys Aralık 2021 Ve 14 Günlük Işçi Maaşlarında Gelir Vergisi İstisnası Uygulanmasının Çözümü

maaş artık yeni düzenleme yapılması gerekir. 15-14 arası maaş 1-30 arasında hesaplama yapılırsa 17, 14 günlük fark ortada kalkar. bu hem rapor hem izin işten çıkış eksik gün vb. rahat bir şekil de hesaplama yapılır.
  2. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Rapor Ve İzinler Hakkında Birkaç Soru

yanlış anlaşılmasın ama sitenin arama sisteminin iyileştirilmesi gerek, arama yaptığımızda sonuçların içinde kayboluyoruz. Arama kısmına Mahsuplaşma yazıyorum altı sayfa sonuç çıkıyor, aradığımı bulmak için en az 6 ya da 7 başlığa bakmak gerekiyor bu yüzden biraz işin kolayına kaçtım 4924 ile...
  3. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Rapor Ve İzinler Hakkında Birkaç Soru

merhabalar rapor ve izinler hakkındaki sorularıma ayrı ayrı başlık açmaktansa hepsini burada sorayım dedim 1-15 Aralıktan sonra alınan ve Ocak ayına da sarkan raporların kesintileri nasıl olacak. Örneğin personel ayrı ayrı 7+7+5 gün tek hekim raporu aldı ya da tek seferde 30 gün heyet raporu...
  4. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Unvan Değişikliği Yapan Personele Maaş Farkı Ödenir Mi?

öyle birşey olursa çok güzel olur hocam, o zaman ödemeyi bekletip farkı kontrol edecem bakalım nasıl bir sonuç elde edebiliriz.
  5. saitsahin

yeni imzalanan 6. dönem toplu sözleşmede MADDE 49 - (1) Devlet memurlarından daha yüksek aylık öngörülen başka kadrolara görev veya unvan değişikliği suretiyle atananların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 167 nci maddesi uyarınca aylığa hak kazanmalarında, anılan maddede yer alan "görevine...
  6. saitsahin

bu maddenin değiştirildiğine dair resmi gazete yazısı varmış onu bulursam atarım buraya hocam
  7. saitsahin

teşekkür ederim bunu personele ıspatlayacak bildiğiniz yazı var mı hocam
  8. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4 D Sürekli Işçi 2021 Kıdem Tazminat Karşılık Brüt Tutarı

mrb 4 d işçiler için yıl sonunda yapılan kıdem tazminat karşılık hesaplamalar 2021 yılı için brüt 3577,50 TL mi yoksa 4821,60 olarak mı hesaplanacaktır.
  9. saitsahin

selamün aleyküm, unvan değişikliği sınavına giren V.H.K.İ personel Tıbbi Sekreterlik unvanı aldı, ama bu unvan 17.12.2021 tarihi itibariyle geçerli bu personele aralık maaşını V.H.K.İ olarak ödedik şimdi geriye dönük tıbbi sekreterlik maaş farkını verecek miyiz yoksa ocak 15 ten geçerli olmak...
  10. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli İhraç Dönüşü Personelin Geriye Dönük Maaş Ödemesini İhraç Edildiği Kurum Mu? Yeniden Göreve Başladığı Kurum Mu Öder

okuduğumuza göre ödeme kurumlarınca verilir diyor ama eski kurumumu yoksa ihraç dönüşü göreve başladığı yeni kurumu mu öder diye bir şey geçmiyor, biz bunu öğrenmek istiyoruz
  11. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli İhraç Dönüşü Personelin Geriye Dönük Maaş Ödemesini İhraç Edildiği Kurum Mu? Yeniden Göreve Başladığı Kurum Mu Öder

iyi günler arkadaşlar, ihraç dönüşü bir personel kurumumuzda başlayış yapmıştır, fakat bu personel bizden ihraç olmadı başka bir kurumdan ihraç olmuştu ama ihraç dönüşü bizde başladı. bu personelle geriye dönük hakkedişlerini eski kurumumu ödeyecek yoksa biz mi ödeyecez. teşekkürler şimdiden.
  12. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Kbs'de Gerçekleştirme Görevlisi Ve Harcama Yetkilisi Değişikliği Hk.

tamam teşekkür ederim olmasa bizim muhasebe yetkilisiyle iletişime geçeyim
  13. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Kbs'de Gerçekleştirme Görevlisi Ve Harcama Yetkilisi Değişikliği Hk.

dediklerinizi yapmıştım hata şimdi tekrar yaptım ama değişen birşey olmuyor gene eski yetkililer ödeme evraklarına atılıyor.
  14. saitsahin

selamün aleyküm; bizim müdür ve başhekim değişti yeni gelen müdür ile başhekimi kbs de Kurum Bilgileri Giriş Ekranı'ndan ekledim 657 kadrolu maaşlarda münferit hesaplamaların ekli evraklarında(sendika vb.) ve 4b sözleşmeli personellerin ödeme evraklarında(ödeme emri ve diğer ekli evraklar) eski...
  15. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Mys Ödeme Emri Oluşturmada Hata

mrb; Mys de ödeme emri oluştururken Geliştirici Hata Takip Numarası: 33973ADB-44E6-4545-B7C1-A673DFFBDD20 hatası alıyorum genel bir hata mı bu acaba.
  16. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Lise Stajerlerinin Staj Ücretleri Hangi Bütçeden Ödenir

genel bütçeni ödem emrini paylaşabilirmişsiniz.
  17. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli İşyeri̇ Ve Güvenli̇ği̇ Heki̇mi̇ Olarak Görevlendi̇rilen Doktora Ödenek Verilirmi?

burda anladığım kadarıyla ne işyeri hekimine nede işyeri uzmanına ödemenin yapılmayağı belirtilmiş, peki 2017 sonrası ne olacak onu nasıl anlayacaz.
  18. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli İşyeri̇ Ve Güvenli̇ği̇ Heki̇mi̇ Olarak Görevlendi̇rilen Doktora Ödenek Verilirmi?

bizim müdürlükten aradılar 2016 dan beri ödemenin kaldırıldığı söylendi, bunun gerekçesini lazım, kaldırılmışsa bunun yazısını bilen varsa en azında ödemeyi durduralım.
  19. saitsahin

Kolay gelsin, işyeri ve güvenliği uzmanı olarak görevlendirilen doktora ödenek ödüyorduk ama şimdi ödeneğin ödenmeyeği söylenildi bize bu konuda yardımcı olabilir misiz ödenecek mi ödenmeyecek mi. teşekkürler şimdiden
  20. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4B Den Kadroya Geçme İşlemleri̇nde Geri̇ye Dönük Düzeltme Nasıl Yapılır?

slm; Kurumumuzda görevli iki 4/b'li iki personelin kadroya geçme işlemlerini 15/07/2021 tarihinde yapmamız gerekirken 15/06/2021 tarihinde yaptık, bu personellerimizin sigorta çıkışlarını yaptık, kadrolu statüden girişini yaptık. ama il sağlıktan bize bu iki personellerin durumlarını 15/07/2021...
  21. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Eş Durumu Yolluğu Hangi Durumlarda Tam Hangi Durumlarda Yarım Verilir

merhabalar kurumumuza eş durumuyla atanan bir personele sürekli görev yolluğunu yarım olarak verdik çünkü harcırah kanunu 45. maddenin ek maddesinde "Bu maddeye göre harcıraha müstehak memur veya hizmetlinin eski görev mahallinden yeni görev mahalline atanan memur veya hizmetli eşine (c) bendi...
  22. saitsahin

Mutemet Arşivi Toplu Sözleşmeden Önce Vefat Eden Işçi

05.2021 tarihinde sürekli işçi vefat etti. kuruma alacakların için dilekçe vermiş kıdem tazminatı vereceğiz. tis ten oluşan geriye dönük haklardan faydalanır mı? sendika üyeliği de var.
  23. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4B Sürekli Görev Yolluğu

meraba; eş tayini ile bize gelen personellere sürekli görev yolluğu hesapladım maliyeye gönderdim benden, 4b'lilerin yolluk alabildiklerine dair kanun maddesini istedi elinde olan varsa buraya atabilir mi şimdiden teşekkür ederim.
  24. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 375 Khk Sabitte Geriye Dönük Terfi Farkı

aynen hocam size katılıyorum, benim bu noktada yapacağım şey şu galiba; personelin ek ödeme almadığı aylara bakacam çünkü ek ödeme almadığı için sabiti mahsup edilmedi ben de eksik sabiti personele ödeyecem ayrıca personelin tavan ek ödeme aldığı aylar için fark yapacam çünkü derecesi doğru...
  25. saitsahin

hocam 375 farkın altında kaldığını nasıl bilecem
  26. saitsahin

merhabalar bir personelimizin derecesi 1-4 iken ekobsta 3-3 olarak ödeme yapmışız şimdi ağustos 2019'a kadar geriye dönük fark hesaplamaya çalışıyorum ağustos 2019 döneminde fark yaptığım zaman personele 130 lira fark çıkıyor, benden daha iyi bilen birine sorunca fark yapma dedi çünkü ağustos...
  27. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Lise Mezunu Memur Personel Lisans Okurken Önlisans Mezunu Sayılır Mı

hayır henüz 2 yıllık bitirmemiş ama üniversiteden bir yazı alacak önlisans mezunu olmaya kazanmıştır diye
  28. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Lise Mezunu Memur Personel Lisans Okurken Önlisans Mezunu Sayılır Mı

merhabalar lise mezunu bir Memur personel açıktan 3. sınıf sağlık yönetimi lisans okuyor üniversiteden bir yazı almış lisans mezunu öğrencimiz önlisans mezunu olmaya hak kazanmıştır diye personel de diyor ki bu yazıya istinaden maaşımı önlisans alabilir miyim diye
  29. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Prim İadesinde "Girdiğiniz Vergi Numarası, 4/C Tescil Uygulamasındaki Vergi Numarası Ile Uyuşmamaktadır." Hatası

PRİM İADE talebi oluşturuyorum yalnız böyle bir hata alıyorum bizim kullandığımız mevcut vergi kimlik numarasını girmeme rağmen bu hatayı alıyorum Girdiğiniz vergi numarası, 4/c tescil uygulamasındaki vergi numarası ile uyuşmamaktadır. Eski ve Yeni Vergi Numaranız ile Saymanlık Kurum Numarasını...
  30. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli İstifa Sonrası Bildirilen Primin Iadesi

İyi günler; kurumumuzdan 01.07.2021 tarihinde istifa edip giden bir personelin ayrılış bilgisi bize gelmediği için 15 temmuzda peşin maaş aldı(44 gün iade), ayrılışını fark edince iletişime geçtim fakat primleri iade etmek istemiyor primlerini de iptal edemiyorum üzerinden zaman geçmiş süre...
  31. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Yeni̇lenen Zi̇raat Emekli̇li̇k Bes Si̇stemi̇ Sorunları

4 D sürekli işçi bes aktaran oldu mu bende bazı personelde hata veriyor. hata : sistemde bulunan sözleşmedeki ve vergi numarası ile girilen vergi kimlik numarası uyumsuzdur. 30 kişilik bes 6 kişiden bu uyarıyı alıyorum. bununla karşılaşan ve sorunu gideren var mı?
  32. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli Işçi 6 Aylık Koruma Kararı Alırsa Maaş Ödenirmi?

tüm izinler kullanılmış 45 gün ücretsiz izin de kullanılmış ve bir kaç aydır heyet raporu kullanılmıştır. ve en son koruma kararı verilmiş . maaş ödemesi nasıl olacak verilir mi ?
  33. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli Işçi 6 Aylık Koruma Kararı Alırsa Maaş Ödenirmi?

4 d sürekli işçi can güvenliği olmadığı gerekçesiyle 6 aylık valilik kararıyla koruma altına alınmıştır. bu işçi personele ilgili nasıl bir yol izlenmeli maaş verilir mi?
  34. saitsahin

Mutemet Arşivi Sehven Keseneğe Giden Primler Ve Primlere Giden Kesenekler Kargaşası

cevaplarınız için teşekkür ederim, Kesenek Bilgi Sisteminde bulunan iletişim numarasını aradım ve durumu anlattım bana 0312 207 8496 - 8570 - 7465 nolu telefonları arayıp durumu izah etmemi ve onların yardımcı olacağını söyledi, bu numaralar da gelir muhasebe daire başkanlığına ait. Ne zaman...
  35. saitsahin

Mutemet Arşivi Sehven Keseneğe Giden Primler Ve Primlere Giden Kesenekler Kargaşası

merhabalar bugün size maliye ve sgk arasından kaynaklanan sıkıntıdan dolayı kurumumuzun kabaran sgk borçlarından bahsetmek istiyorum hem 4B sözleşmeli personellerin primlerini bildirdiğimiz e-bildirge sisteminde hem de memurların keseneğini bildirdiğimiz kesenek bilgi sisteminde borçlarımız var...
Geri
Üst Alt