Arama sonuçlarınız

1. saitsahin

Mutemet Arşivi 696 Khk Kapsamındaki İşçilerin İş Kolları Güncellemesi

işten çıkış l formatı hata veriyor xml hazırlayan oldu mu
  2. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 375 KHK İş Kolu

işten çıkış l formatı hata veriyor xml hazırlayan oldu mu
  3. saitsahin

arkadaşalar 31.10.2020 tarihinden 8610 veya 8690 nace geçiş yapılsın diyor (sağlık bakanlığın çkys hesaplama yapılıyor) mevcut işyeri sgk sicil numarası sgk üst yazı ile güncelleme yapılır ancak 1.11.2020 tarihinde parametreler değişirse ve İŞKUR üzerinden gelen personelin toplu iş...
  4. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 375 KHK İş Kolu

arkadaşlar bu yeni nace kodunu açalım da doğum izni de olanlar var bes var var da var yani bunlar yeni sicil aktardığımızda rapordur yarı zamanlı çalışandır, bes dir bunlar hepsi değişecek geldi işim içinde çık ...
  5. saitsahin

hocam 4 d işçilerin nace kodlarını sgk dan 18610 ile düzetme yapılabilir ve çkys nace kodunu düzeltilir daha sonra 17 iş kolu sgk güncelleme yaparız .
  6. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli GİH Sınıfı Bölge Tazminatı

verilmiyorum ama bunu nasıl açıklayacaz iste bir delil olsa çok iyi olur.
  7. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli GİH Sınıfı Bölge Tazminatı

SLM. Genel İdari Hizmetler Sınıfındaki personeller neden bölge tazminatı almıyor. bir personelimiz V.H.K.İ. bana neden bölge tazminatı verilmiyor diyo soruyor sürekli bu durumu açıklar bir yazı var mı elinizde. ne diyeyim bu personelle.
  8. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli İş Yeri Güvenliği Uzmanı ve İş Yeri Hekimi

tamam hocam teşekkür ederim 1603106882 Yasin Ünsal iş yeri doktorları da aynı şekilde mi ödeme alacak yoksa onların katsayısı farklı mı
  9. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli İş Yeri Güvenliği Uzmanı ve İş Yeri Hekimi

merhabalar devlet hastanemizde bir sağlık teknikeri iş yeri güvenliği uzmanı sertifikası alarak aynı işi yapmaya başladı haftada 80 saat ayrıca bir uzman doktorumuz da iş yeri hekimi sertifikası alarak aynı işi yapmaya başladı, onun haftada kaç saat bilmiyorum bunların ödemesini nasıl yapacaz...
  10. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Üst Öğrenim Sayılan Bölümler

teşekkür ederim ail bey rıdvan bey sağolun
  11. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Üst Öğrenim Sayılan Bölümler

SLM. kurumumuzda hemşire(önlisans) olarak görev yapmakta olan bir personel üst öğrenim olarak Acil Yardım ve Afet Yönetimi bölümünü okumaktadır. bu bölümü bitirdiğinde maaş ve özlük haklarını alabilecek mi, maaşa işlenme konusunda herhangi bir problem olur mu. bu bölümün Hemşirelik önlisansın...
  12. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Eşi İçin ödenen hayat sigortası düşülürmü?

Teşekkür ederim R.P ve Bahtiyar Bey. bir personel iki farkı sigorta şirketinden kayıt yapmak istiyor iki bana getireceği her iki makbuzu bir kalemde işleme alabilir miyim bunun için bir sorun olur mu
  13. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Eşi İçin ödenen hayat sigortası düşülürmü?

Slm bizim personellerden üç kişi eşleri için hayat sigortası yapmışlar ve banada hayat sigortası tahsilat makbuzu getirdiler şimdi bunların eşleri için yaptıkları bu ödemenin maaşlarından vergi düşümü istiyorlar bunu işleme almamda bir sıkıntı var mı ? vergi düşümü yapabilir miyim
  14. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Kesmeyi Unutmak

kesinti kısmı sıkıntı değil ama gelir kısmına hangi tutarları ve kodları yazacağımı bilmiyorum
  15. saitsahin

keseneği bildirmek kolay bunun ödeme emirini nasıl hazırlayacaz
  16. saitsahin

hocam bu bordro kbsden değil, 4924lü doktorların maaşlarını hastanenin kendi otomasyon programından yapıyoruz
  17. saitsahin

maaş hesaplama yaparken prim kesme yapılmış
  18. saitsahin

merhabalar ekteki doktorun maaşını hesaplarken kesenek kesmeyi unuttuk sonradan fark yaptığımızda çıkan tutarların ödeme emrini nasıl hazırlayacaz
  19. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli SGK İşe Giriş/Ayrılış Bildirimi

mrb 4 d işçi personeli 6 aylık askere gitti sgk çıkışını verdim sgk bildirgede verirken kişini 13 kodu ile diğerler nedenler girdim. işçi askerlik dönüşünde sgk girişi yaptıktan sonraki bildirge girişinde hata oluşur mu yada nasıl bir yol izlemeliyim. tşk
  20. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli 5434 %16 Prim Hatası

ama emeklilik ve ödemeye esas dereceleri farklı haliyle ek göstergede farklı olması gerekmez mi daha önceki bildirimlerde sıkıntı yaşamadık ama bu ay böyle bir hata veriyor
  21. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli 5434 %16 Prim Hatası

Slm, 4924 sözleşmeli personellerin 5434 primleri hazırlıyorum ama %16 primi hata veriyor. ödemeye esas ile emekliliğe esas personellerde ek gösterge farklı olduğundan dolayı %16 fazla bildirmemi istiyor bu hatayı nasıl düzeltebilirim.
  22. saitsahin

Mutemet Arşivi MYS Harcama Oluşturma

geneldir inşallah
  23. saitsahin

Mutemet Arşivi MYS Harcama Oluşturma

slm cuma gününden beridir mys kullanamıyorum harcama oluşturu tıkladığımda sistem hatası veriyor aynı sorunu yaşayanlar var mı
  24. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Fonet Proğramında İşkur İşçilerinden Sendika Kesintisi

bu sendikanın kesinti oranını biliyor musunuz abi
  25. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Fonet Proğramında İşkur İşçilerinden Sendika Kesintisi

Slm, işkur üzerinden atanan personellerin maaş işlemlerini yaptım fakat sendika kesintisi yapacam ama personelin maaş kartındaki sendika kısmına geldiğimde öz sağlık iş sendikası yok nasıl kesinti yapacam fonetten bilgisi olan var mı
  26. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Gelir Vergisi İadesi Hesaplama

teşekkür ederim çok saolun
  27. saitsahin

yukardaki konuya baktık, her iki exceli de indirdik ama yine de emin değiliz bordroyu paylaştım, personel 1. derece (%90) engellilik indiriminden faydalanacak ve bordro da 2019 kasım'a ait 2019'un 1. derece vergi indirimi de 1.200 TL imiş bu bilgilere göre ne kadar vergi iadesi yapacaz
  28. saitsahin

merhabalar bir personelimizin çocuğu birinci derece engelli olduğu için personel gelir vergisi indiriminden yararlandı ama geriye dönük olarak birkaç ayın gelir vergisini iade edecez ne kadar vereceğimizi nasıl hesaplayacaz
  29. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli yeni HİTAP sisteminde nasıl FHZ bildirimi yapılacak

elimizde hala giriş bekleyen yazılar var ne yapacaz şimdi
  30. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli yeni HİTAP sisteminde nasıl FHZ bildirimi yapılacak

merhabalar eski bir personel için geçmiş yıllara ait fiili hizmet bildirimi yapmamız gerek ama HİTAP sistemi değişmiş ve fhz bildirimini sekmesine tıkladığımızda bir şey olmuyor bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz
  31. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli İşyeri Sicil Nakilinde Ücretsiz İzindekiler Ne Olacak

hocam çıkış yaparsak sıkıntı olmaz mı, 15 temmuz tarihli giriş yapmışız, bugün çıkış yapıp tekrardan 15 temmuz tarihli giriş yaparsak ceza yeriz
  32. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli İşyeri Sicil Nakilinde Ücretsiz İzindekiler Ne Olacak

tekrar merhabalar arkadaşlar, bu konuda bahsettiğim sicil numarasını açtık ve nace kodunu da 8110 seçtik ve sicil numaramız da 18110 diye başlıyor ama işkur işçilerinden biri sendikaya üye olamadığını e-devletten işyeri kolu hatası aldığını söyledi ve sendika temsilcisi bizimle irtibata geçip...
  33. saitsahin

Editörün Seçimi Mys De Sgk İpc Ödeme İşlemi

arkadaşlar resimli anlatımı harfiyen girdim ama bana da resimdeki seçenek geliyor, ödeme kaleminde sosyal güvenlik prim ödemeleri gecikme cezası ve zamları gelmiyor, sosyal güvenlik prim ödemeleri-memurlar seçeneği mi seçeyim
  34. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Kesenek %100 artış istiyor ama bordroda artış yok

merhaba arkadaşlar hem üst öğrenim bitiren hem de terfi alan bir personelin keseneğini bildirirken ekteki hatayı alıyoruz, maaş bordrosuna artış atmamış ama kesenek bildirirken artış istiyor bunu nasıl çözecez yardım edebilir misiniz
  35. saitsahin

Mutemet Arşivi Yeni Ek Ödeme Yönetmeliğinde Ne Değişti?

hemodiyaliz ve patolojinin kendi alanları var onları seçiyoruz 1594879362 fizik tedavi servisini bu bölüme seçtim
Geri
Üst Alt