Arama sonuçlarınız

1. mr.dnby

Çözümlendi | Kilitli Yarı Zamanlı Çalışma Ve Maaş Ödemesi

KBS'de bununla ilgili durum kodu açarlar umarım.
  2. mr.dnby

Mutemet Arşivi Gelir vergisi hesaplama

110bini geçenler için %35 oranında uygulanır
  3. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS Aile Yardımı Hataların Çözümüne Bir Bakış

Çok faydalı bir yazı. Umarım duyan gören olur. Benim de aklımda olan bir konuydu bu. SGK sistemi entegre edilebilirse suistimaller ortadan kalkacak. Geriye dönük borç hesaplamaktan kurtulacağız
  4. mr.dnby

Mutemet Arşivi Memurun Çalışan Eşi AGİ Durumu

Gelir vergisi kanunu 32. madde Zaten kurum içinde çalışan eşler varsa ikisine de agi vermeyi deneseniz birine agi vermez sistem, uyarı verir
  5. mr.dnby

Çöp Kutusu 4/c eksik agi

HYS'de hesapları ters çalıştıramıyorsunuz doğal olarak. MİF ile personele ödeme yapılabilir bir üst yazıyla beraber. Biz böyle yapıyoruz
  6. mr.dnby

Mutemet Arşivi kişi borcu zaman aşımı

15 yıl mı :O tam soruşturmalık
  7. mr.dnby

Mutemet Arşivi Ne yapmalıyım

Arkadaşlar merhaba. Şahsıma ait bir konuda değerli fikirlerinize danışmak istiyorum  :shy: Kısa bir süre önce Ekonomist unvanı aldım. Teknik Hizmetler sınıfında olmasına rağmen benzer unvanlara göre Özel hizmet tazminatı çok düşük. Ancak şöyle bir durum var. Zam ve Tazminatlara ait...
  8. mr.dnby

Mutemet Arşivi 2016 İlave Derece

Arkadaşlar sizin adınıza üzüldüm ama ben de sizin yerinizde olsam benim dediklerimi yapmazdım. Biz bu derecelerin geçerlilik tarihlerini yeni yıldan beri tartışıyorduk bugüne kadar. Servis olarak şubattan verilmesi gerektiğini dile getirdik önceki sayfalarda dile getirilen sebeplerden dolayı...
  9. mr.dnby

Mutemet Arşivi Duyuru. İlave Derece Verilmesi

Ocak maaşından itibaren bu konuda tereddütler ortaya çıkmıştı. 1 aylık süre içinde çok rahat duyuru yayımlanabilirdi. Bu konuda mutemetlerin hiçbir hatası yok.
  10. mr.dnby

Mutemet Arşivi 1 Derece alan personelin emekli keseneği

Bu 1 derece insanı kafayı yedirtir. Çok popüler bir memur sitesi bu konuyu haber bile yapmış :) Haber altındaki bir yorum dikkatimi çekti Bu olayı BÜMKO bir duyuruyla çok rahat çözebilirdi. Bu saatten sonra yapacağı duyuru, hatalı işlem yapan kurumlar için büyük sıkıntı oluşturacak
  11. mr.dnby

Mutemet Arşivi Nakil Gelenleri Kontrol Edin

Bizim için sıkıntılı durum. Kurumdaki tüm harcama birimlerine zaten biz bakıyoruz. Kişinin sadece harcama birimi değişikliği yüzünden diğer bilgilerini tekrar girmek durumda kalıyoruz :)
  12. mr.dnby

Mutemet Arşivi Çocuk yardımı ve agi

18 yaşını doldurup da 25 yaşını doldurmayıp tahsili devam eden çocuklar için AGİ verilir. AGİ için cinsiyet ayrımı yok. Çocuk yardımında ise erkek çocuğu için 25 yaş sınırı vardır kız çocukları için böyle bir sınır yok. Tabi evli olmamaları ve çalışmıyor olmaları gerek
  13. mr.dnby

Bu dediklerinizi ben de biliyorum. Bunun aksini direten Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü ve bu duyuruları hazırlayan kişiler ki kendileri de duyurularının açıklayıcı olmadığını kabul etti. Bunun akabinde Bakan 1 derecelerle ilgili açıklama yaptı zaten. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz :)
  14. mr.dnby

Arkadaşlar bu normal terfi işlemi değil, istisnai bir durum. Biz de çok kararsız kaldık. Yine de siz bilirsiniz :)
  15. mr.dnby

Arkadaşlar 1 dereceler 15 ocak maaşından itibaren geçerli. Bununla ilgili Maliye Bakanlığa gidip bizzat görüştüm. Ayrıca Maliye Bakanı bununla ilgili bir açıklama da yaptı: Hatalı işlem yapmayın geri dönüşü zor olur. Kolay gelsin.
  16. mr.dnby

son satıra yazmadan 1 aylık terfi farkını veriyorsa sıkıntı yok ama son satıra girmeden geçmiş ayları vermiyor diye biliyorum ben.
  17. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS-14 Gün Fark

Arkadaşlar, Özelleştirme fark tazminatı biten personelin 14 günlük maaş farklarını nasıl hesaplıyorsunuz?
  18. mr.dnby

Mutemet Arşivi özel hizmet ve yan ödeme

vekaleten mi şube müdürlüğüne atandı?
  19. mr.dnby

Mutemet Arşivi Eşi emekli olan memura eş yardımı borcu hk

"Madde 205 – Memur, eş için ödenen aile yardımı ödeneği hakkını eşinden boşanma veya eşinin ölümü, çocuk için ödenen yardım ödeneği hakkını da çocuğun ölümü veya 206. maddedeki hallerin vukuunu takip eden ay başından itibaren kaybeder." Buna göre takip eden ay başından itibaren yararlanmaması...
  20. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS Duyuru

say2000i 14 günlük maaş hesaplama çalışmıyor
  21. mr.dnby

Agi hariç her şey hesaplanır diyebilirim. 2008 ekim sonrası girenler için kesenekler bile hesaplanır.
  22. mr.dnby

bunları hesaplıyor zaten, merak etmeyin sıkıntı yok.
  23. mr.dnby

Memurun iyisi beşten sonra çalışır hesabı :D
  24. mr.dnby

Mutemet Arşivi Şeflerin Özel Hizmet tazminatı.

Bununla ilgili duyuru yapılacak, muhasebat genel müdürlüğü tereddüte düşmüş. Şu an için verilmedi. Detaylı bilgi "Personel ödemeleri 2016 yılı yeni yıl işlemleri kılavuzu"nda var.
  25. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS-Duyuru

hemen bakacağım :)
  26. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS-Duyuru

Keşke işe başladıkları tarihi de koysalarmış
  27. mr.dnby

Mutemet Arşivi 2016 Gelir Vergisi Dilimleri

Hiç değiştirmeselermiş, zahmet etmişler :)
  28. mr.dnby

Mutemet Arşivi İş Sağlığı Güvenlik Uzmanı Ücret Ödemesi

Bizim kendi personelimize yaptığımız bordro bu. Yardımcı olur umarım
  29. mr.dnby

Mutemet Arşivi Gelir Vergisi hesaplama Usulü

Ustam kümülatif gelir vergisi matrahı toplamı nedir? Vergi oranı değişmiş olabilir mi?
  30. mr.dnby

Mutemet Arşivi Gelir Vergisi hesaplama Usulü

Agiyi, bulduğunuz vergiden düşün. Geri kalan kesilecek gelir vergisidir.
  31. mr.dnby

Mutemet Arşivi Hangi mahkeme kararları emsal olur?

gayet faydalı bilgiler
  32. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS Vekalet Uygulaması Resimli Anlatım

Arkadaşlar kılavuzda şu ifadeleri uygulayabilen var mı? Şu an bu durumla karşı karşıyayım sistemden yapamıyorum bir şey olmuyor.
  33. mr.dnby

ben geçmiş tarihleri yazıyorum sıkıntı olmuyor hesaplamada, niye koyulmuş hadi koydunuz niye zorunlu tutuyorsunuz madem bir işe yaramıyor :)
  34. mr.dnby

Arkadaşlar KBS vekalet modülündeki vekalet başlangıç tarihi ile vekalet bitiş tarihi ne işe yarar? başlangıç tarihini anladım da bitiş tarihini boş bırakamıyoruz ilk kez kayıt ederken. Mantıklı bir açıklaması var mı acaba
  35. mr.dnby

Mutemet Arşivi Bireysel Emeklilik ve Sigorta Primlerine Vergi İndirimi Uygulanır mı

Şahıs sigortalarının uygulamasına yönelik yönetmelik tebliğ herhangi bir şey var mı? Personelden istenecek evraklar olsun, toplu ödemelerin durumu, eş çocuk için yapılan sigortalar...
  36. mr.dnby

Mutemet Arşivi Kbs işten ayrılma istifa dönüşü tekrar giriş

Nakil verilenler kırmızı olarak gözüküyor, ayrılanlar sistemden siliniyor.
  37. mr.dnby

Mutemet Arşivi Jeomorfolog Maaş verileri

Bilen arkadaşlar varsa jeomorfologların derecelere göre zam ve tazminat oranlarını söyleyebilir mi?
  38. mr.dnby

Mutemet Arşivi İcra kesintisi memur

Nakil gelen personel sisteme kayıtlı olup da kesintisi varsa, kişiyi çağırdığımızda mevcut kesintileri de sistemde gözüküyor.
  39. mr.dnby

Mutemet Arşivi Toplu Sözleşme ile Daha Fazla Emeklilik Keseneği Kesilecek

5510 öncesi ile sonrası arasındaki maaş farkı kapanacak galiba?
  40. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS Vekalet Modülü Sorunu

Arkadaşlar KBS vekalet modülünde sıkıntı mı var? Normal giriş yaparken hesaplamaya geldiğimde Vekalet modülü ayın 15'inden sonra açılacaktır uyarısı çıkmaya başladı şimdi? Ayrıca kısıt günleri verirken bordroya fazladan gün ekliyor. 42, 40, 36 gün gibi sayılar çıkıyor. Bir sürü vekalet girişim...
Geri
Üst Alt