Mutemet Arşivi İcra kesintisi memur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bayram ali çelik

Mutemet Üye
Kayıtlı Üye
Çalıştığınız İl/İlçe
Manisa Merkez
Konu Sahibi
Memurluk hayatımın 2 yılından sonra ilk defa icra yazısı geldi ne yapmam lazım ?

Üye

Misafir
hocam nakil formunda belirtmemişlermi şu sayılı icradan şu kadar icra kesilmektedir.diye...isay sistemine tekrar girilmelidir.nakil formunda yazıyorsa onu verin yazmıyorsa dosyasından icra...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.

Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Üye
Kayıtlı Üye
KBS '' Nakil Gelen'' bölümünden gelen personeli aldığımızda bütün kesintileri otomatik olarak sisteme düşmüyor mu? Ben de oyle oldu da..

Üye

Misafir
Mutemett' Alıntı:
KBS '' Nakil Gelen'' bölümünden gelen personeli aldığımızda bütün kesintileri otomatik olarak sisteme düşmüyor mu? Ben de oyle oldu da..

bende oyle olmadı

Üye

Misafir
Mutemett' Alıntı:

bende oyle olmadı

mr.dnby

Mutemet Üye
Kayıtlı Üye
Nakil gelen personel sisteme kayıtlı olup da kesintisi varsa, kişiyi çağırdığımızda mevcut kesintileri de sistemde gözüküyor.

bayram ali çelik

Mutemet Üye
Kayıtlı Üye
Çalıştığınız İl/İlçe
Manisa Merkez
Konu Sahibi
icra yazısında sadece aylık maaşından 1/4 kesintisi yazıyorsa diğer aldığı gelirleri kesilmiyor ancak daha sonradan gelen yazı ile bu değişebilir mi ve emeklilik tazminatında el konulabilir mi

kenanyılmaz

Mutemet Üye
Kayıtlı Üye
telo86' Alıntı:
icra yazısında sadece aylık maaşından 1/4 kesintisi yazıyorsa diğer aldığı gelirleri kesilmiyor ancak daha sonradan gelen yazı ile bu değişebilir mi ve emeklilik tazminatında el...

ekenomer

Misafir
iyi günler arkadaşlar, ben bişey merak ettim. personelimizde icra kesintisi var. 650tl kesinti yapıyorum bi icra dosyasının son ödemesi yapıldı 430tl kalmıştı son taksit, geri kalan tutarı da...

Halil Tuğrul SÜMER

Site Yöneticisi

Yönetici
Bakanlık
Millî Eğitim Bakanlığı
Millî Eğitim Bakanlığı
Çalıştığınız İl/İlçe
Balıkesir/Edremit
ekenomer' Alıntı:
iyi günler arkadaşlar, ben bişey merak ettim. personelimizde icra kesintisi var. 650tl kesinti yapıyorum bi icra dosyasının son ödemesi yapıldı 430tl kalmıştı son taksit,  geri...

ekenomer

Misafir
doğru işlem de sayın personel bana yasal dayanak göster diyor. birini bitirmeden öbürüne göndermezsin diyor. var mı ilgili bildiğiniz yasa madde ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Online yöneticiler

Çevrim içi üyeler

Son 10 Premium Üye Olanlar

Online istatistikleri

Çevrim içi kullanıcılar
1
Çevrim içi ziyaretçiler
906
Toplam ziyaretçi
907
Geri
Üst Alt