Arama sonuçlarınız

1. mr.dnby

Çöp Kutusu HYS de sorunmu var ?

Arkadaşlar; HYS ödeme emri girişi menüsündeki "geri çek" butonu kaldırıldı mı?
  2. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS Vekalet Uygulaması Resimli Anlatım

Bu vekalet girişi bizde çalışmıyor ya da biz bir yerde yanlışlık yapıyoruz. Kaydet butonuna bastığımızda "Kayıt işlemi başarısız..." uyarısı geliyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu?
  3. mr.dnby

Çöp Kutusu HYS 361 Kod Duyuru

memur kodları işçiliğe verilmiş, alışma döneminde hatalı kayıtlar olacak gibi :)
  4. mr.dnby

Mutemet Arşivi 2015 Yılı Memur Yemek Ücretleri

Maliye Bakanlığından: 2015 YILI MERKEZİ YÖNETİM BÜTÇE UYGULAMA TEBLİĞİ (SIRA NO: 1) 1 – 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 212 nci maddesine dayanılarak hazırlanan ve 19/11/1986 tarihli ve 86/11220 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Devlet...
  5. mr.dnby

Mutemet Arşivi AĞİ-Kıst maaşta

657'de kısıt maaşta agi'ye yer verilmemesinin dayanağı nedir acaba?
  6. mr.dnby

Mutemet Arşivi enflasyon farkı yolda

Ben yeni memurum ama 30 yıldır memurluk yapanların da kalifiye eleman olmadığını gördüm. Bu tamamen kişinin çalışma prensibiyle alakalı bir durum.
  7. mr.dnby

Yeni memur olarak düz memurluktan kastedilenin ne olduğunu çok iyi öğrendim birkaç senedir :) Memuriyete girene kadar bu kadar haksızlık olacağını tahmin etmemiştim. Daha neler göreceğim bakalım
  8. mr.dnby

Ben de aynısı söyledim lakin sendikacı bir arkadaş düz memurların hiç konuşmaması gerektiğini en çok onların yararına olduğunu iddia etti, ben de matematik bilmiyormuşum. İçimden güldüm ve sustum :)
  9. mr.dnby

En düşük maaş alan memurun, enflasyon göz önüne alındığında 2014 yılı için zararı var mıdır yok mudur?
  10. mr.dnby

ne kadar külfet şu farkla uğraşmak, ne diye maaşla beraber ödenmiyor ki?
  11. mr.dnby

Mutemet Arşivi Boşanma Durumunda Çocuk Yardımı?

çok teşekkür ederim sayın yuem, aradığım cevabı bulabildim sonunda tereddüt kalmadı :)
  12. mr.dnby

Mahkeme kararında aile yardımı ile ilgili bir açıklama yok. Dediğiniz gibi velayetten yola çıkarak çocuk yardımının annenin alması gerektiğini düşünerek işlem yapacağız yani. Teşekkürler
  13. mr.dnby

Kanunda çocuk yardımı ile ilgili  "Boşanma veya ayrılık vukuunda mahkeme bu yardımın hangi tarafa ve ne oranda verileceğini de kararında belirtir. Mahkemeler genelde bunu atlıyor, kararlarında belirtmiyor. Anne(tahminen) ve baba her ikisi de memur, çocuklar anneye verilmiş baba da belli bir...
  14. mr.dnby

Mutemet Arşivi maaş katsayıları tekrar değişecekmi ?

Bir sendika maaş katsayılarının yanlış hesaplandığını iddia ederek yeni bir katsayı oranı verdi. Halbuki maliyenin açıkladığı katsayıyla kendi buldukları katsayı aynıydı. Daha sonra sendika hatasını anlayarak haberi sitesinden kaldırdı.
  15. mr.dnby

Mutemet Arşivi 2015 Gelir vergisi oranları açıklandı.

1000 TL'lik artış az geldi bana, geçen sene taban aylığa yapılan zam yüzünden vergi dilimine erken girmiştim, ondan önceki sene girmediğimi düşünürsek. Biraz daha arttırsalar iyi olurdu :)
  16. mr.dnby

Mutemet Arşivi Hizmet Birleştirme İşlemleri

Ben 5510'a tabi memurum. memuriyet öncesinde 527 gün sigortalı hizmetim var. Bunu emeklilik yönünden saydıramayacak mıyım yani?
  17. mr.dnby

Mutemet Arşivi 2015 Gelir vergisi oranları açıklandı.

Çok arttırmışlar ne gerek vardı bu kadar arttırmaya...
  18. mr.dnby

Güncelleme işlemi her ayın 14’ünde yapılmasından dolayı hesaplamanın 14’ü akşamı saat 17:00’a kadar tamamlanmış olması gerekir. Bu ifade kafamı karıştırdı. O yüzden sormuştum.
  19. mr.dnby

maaştan ayrı olmuyor mu vekalet ücreti?
  20. mr.dnby

Mutemet Arşivi Aile Yardımına ilişkin mahkeme Kararı

Mahkeme kararından ziyade ilgili kanun metni aile yardımının ödeneceği yönünde gayet açıktır.
  21. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS'de Velaket Ücret Modülü

Tüm kurumlara açılmadı diye biliyorum. Pilot uygulama aşamasında olabilir
  22. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS Giyim Yardımı İle İlgili Duyuru 2014/26

İyi güzel de bunu maaş dışına çıkarmak külfet ve israftan başka bir şey olmayacak. Ne amaçla yapıldığını merak ediyorum
  23. mr.dnby

Mutemet Arşivi Genel Sağlık Sigortası İle İlgili Öğrenmemiz Gerekenler

Eşim sağlık hizmetlerinden benim üzerimden yararlanıyordu. Geçen ay işe girdi dün de hastaneye gittik. 30 günlük süresi dolmadığı için eczaneden ilaçları parayla aldık. Yalnız SGK soru cevap kısmında şöyle bir şey var: "Genel sağlık sigortalısının bakmakla yükümlü olduğu kişi kapsamından...
  24. mr.dnby

Mutemet Arşivi işaret dili yabancı dil tazminatına girermi ?

"salla başını al maaşını" diye bir tabir vardı, memur arkadaş bunu gerçek zannetmiş sanırım :)
  25. mr.dnby

Mutemet Arşivi tarım sigortası eş yardımı ?

Maliye elbet ödemeyin der, 1 kuruşun hesabını bile yapıyorlar. Kanunda sayılan haller ve işsizlik ödeneğinin hangi kapsamda yapıldığı açık. Menfaat karşılığı çalışmıyorum, bir sosyal güvenlik kuruluşundan aylık almıyorum. ( Dikkat işsizlik ödeneği bir aylık türü değildir) O halde maliyenin...
  26. mr.dnby

düzelmiş arkadaşlar
  27. mr.dnby

HYS KBS tüm sistem sorunlu, veri girişi yapamıyoruz
  28. mr.dnby

Mutemet Arşivi memurluğun başlangıç tarihi nedir?

Benim fikrim; fiili olarak göreve başladığımız tarih itibariyle memurluğa başlamış sayılırız. Çünkü maaş, terfi, kıdem, yıllık izinlerde bu tarih esas alınıyor. Atama, göreve başlayabilmemiz için yapılan bir idari işlemdir. Nakillerde böyle bir durum olmaz ki kişi zaten memurdur. Sadece işlemi...
  29. mr.dnby

Mutemet Arşivi ikiz doğum yardımı ?

Öüm ve doğum olayları kanunda farklı düzenlenmiştir. İkizlerden biri ölürse tek ölüm yardımı alır, ikisi de ölürse iki ölüm yardımı alır.
  30. mr.dnby

Mutemet Arşivi ikiz doğum yardımı ?

Doğum olayı tek olduğu için tek doğum yardımı ödemesi yapılır
  31. mr.dnby

Mutemet Arşivi say2000i duyuruları

Giyim yardımı sorun değil şimdilik. Vekalet aylıkları ile ilgili bir duyuru geldi eklerini göremiyorum. Neyse bekleyip göreceğiz o zaman sağolun :)
  32. mr.dnby

Mutemet Arşivi say2000i duyuruları

Arkadaşlar merhaba. Daha önce say2000i programında çıkan duyuruların eklerine https://www.muhasebat.gov.tr/indexx.php adresinden ulaşılabiliyordu. Şimdi bu site çalışmıyor. Normal web sitesinde de bu duyurular yer almıyor. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
Geri
Üst Alt