Arama sonuçlarınız

1. mr.dnby

Çözümlendi | Kilitli Görevden Uzaklaştırılma

Bu nasıl bir idareciliktir. Çocuk oyuncağı mı bu?
  2. mr.dnby

Çözümlendi | Kilitli memur maaşları

Rapor kesintisi olmuştur muhtemelen. Bir yıl içinde 7 günü geçen raporlar için kesinti yapılır. Kişinin rapor durumunu araştırınız.
  3. mr.dnby

Çözümlendi | Kilitli Askere giden 5510'a tabi memur Prim iadesi

Resmi Gazete Tarih: 08.11.2015 Sayı: 29526
  4. mr.dnby

Ömür hocam askere gidenlerle ilgili SGK duyurusu vardı. Yarın iş yerine gidince bakayım, bulursam atarım.
  5. mr.dnby

Askere gidenlere GSS kesilmiyor. ( bakmakla yükümlü olduğu kimse yoksa)
  6. mr.dnby

Tanışma Mutemetlerin Birden çok Birim Maaşı Yapması

Hocam kaç gösteriyorum ordan? beni mesleğim ve genlerim yıprattı :D maaş falan yapılır da bizim meslekte asıl sıkıntı personelle uğraşmak.
  7. mr.dnby

Hocam Allah'tan bizim kurumda döner nöbet olayı yok fiks kadrolu maaşı :D
  8. mr.dnby

30 harcama birimiyle ben de burdayım
  9. mr.dnby

Çözümlendi | Kilitli programcı bir alt kadroya atanabilir mi?

Bunun için çalışacağınız kuruma ait Görevde Yükselme ve Unvan değişikliğine ait yönetmeliği incelemek gerekir. Atanmak istediğiniz kadro unvanı, mevcut çalıştığınız kadro unvanının alt grubunda ise sınava girmeden atanmanız mümkün. Dediğim gibi yönetmelikte bunlar belirtildiyse.
  10. mr.dnby

Çözümlendi | Kilitli kefalet giriş aidatı kesintisi

Toplam tutara kalan tutarı, taksit sayısına 1 yazıp deneyin
  11. mr.dnby

Çözümlendi | Kilitli KBS MEB Ek Ders Hesaplama Hatası

Süleyman Bey'i arayın diyeceğim ama zaten cevap vermiyor. Yanına giderseniz cevap verebilir size :)
  12. mr.dnby

Çözümlendi | Kilitli KBS MEB Ek Ders Hesaplama Hatası

Sözleşmeli öğretmenler iki aydır ek ders bekliyor. (Gazintep/Şahinbey)
  13. mr.dnby

Çözümlendi | Kilitli KBS de Önce Ödeme Emri Belgesini Hatası

İade işlemi yapıp tekrar hesaplayınız. Daha sonra ödeme emri belgesine tıklayıp sonra gerçekleştirme görevlisine göndermeyi deneyin.
  14. mr.dnby

Çözümlendi | Kilitli Maaş işlemleri

MYS ile KPHYS için ayrı ayrı şifre veriliyor. MYS şifre işlemleri kimlik yönetiminden yapılıyor. KPHYS için şifreyi muhasebe yetkilileri veriyor, maile geliyor; Harcama yetkilileri için (değişmediyse eğer) şifre zarfla veriliyor. Maaş işlemlerini KPHYS'den yapacağınız için muhasebe...
  15. mr.dnby

Çözümlendi | Kilitli muhasebe birimine veri gönderme

Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?
  16. mr.dnby

Çözümlendi | Kilitli kefalet aidatı kesintisi

Mali sorumluluk zammı kefalet görevini yürüttüğü sürece veriliyor. Sözleşmeli personel zaten sözleşme ücreti üzerinden maaş aldığı için mali sorumluluk zammı ödenmeyebilir. KBS'de de yok zaten.
  17. mr.dnby

Çözümlendi | Kilitli Kbs Den Vergi Matrahı Silinir Mi

Çok ilginç ben de rakam hariç hiçbir şey almıyor. Vergi matrahını direk düzeltebiliyorum ama
  18. mr.dnby

Çözümlendi | Kilitli Kbs Den Vergi Matrahı Silinir Mi

Düşüreceğiniz tutarın başına eksi işareti koyup deneyin ya da tutarı parantez içine alarak deneyiniz. Vergi matrahını direk düzeltmeyi deneyin. Eksi veya parantez almıyor, denedim.
  19. mr.dnby

Mutemet Arşivi Unutulan çocuk yardımı ?

Kişi bildirimini yapmışsa geriye doğru 7 ayı da vermeniz gerekir. 3 aylık geriye dönük ödeme, geç beyan verenler için geçerli bir durum.
  20. mr.dnby

Mutemet Arşivi MEB MYS GEÇİŞ SÜRECİ

KBS gerçekleştirme görevlileriyle MYS gerçekleştirme görevlileri farklı kişilerde tanımlı olabilir. Bizim kurumda böyle mesela. Ayrıca KBS'den başlatılan işlemler genellikle KBS üzerinden bitirilir.
  21. mr.dnby

Mutemet Arşivi MEB MYS GEÇİŞ SÜRECİ

Gerçekleştirme görevlisi onaylayıp harcama yetkilisine gönderecek. Harcama yetkilisi de onaylayıp muhasebe birimine gönder butonuna bastıktan sonra MYS'de gözükmesi gerekir.
  22. mr.dnby

DUYURU Duyuru-Forum Yazılım Değişikliği

reklamlar uçmuş :)
  23. mr.dnby

Mutemet Arşivi ünvan hk.

Ödemeniz gerekir Serap hanım arkadaşlar ilgili mevzuatı paylaşmışlar.
  24. mr.dnby

Anket Hangi Bakanlık Bünyesinde Çalışıyorsunuz?

Üniversitelerden kimse yok mu? Ordan da epey katılım var diye tahmin ediyordum yanıldım mı yoksa :huh:
  25. mr.dnby

Ben de öyle tahmin etmiştim zaten :) Ankete katılım iyi olursa elimizde istatistik olarak durur. Bizim kurumun mutemeti merkezde tek yerde yani bizde o yüzden davet edeceğim kimsem yok :) Ama denk gelirsem gördüğüm mutemetlere söylerim gerisi kendilerine kalmış.
  26. mr.dnby

Foruma en çok katılım gösteren kurum hangisi görelim. Seçeneklerde birden fazla kurum varsa veya diğer seçeneğini işaretlediyseniz mesajla çalıştığınız kurumu belirtebilirsiniz
  27. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS 4C 4B Maaş işlemleri

KBS'de pozisyon unvanı tanımlanmış. İlgilenen arkadaşlara duyurulur. Bütçe tertibi girişini kim yapacak peki? Biz de ilk 4/B'li olacak. Ekonomik kodların tanımlanması gerekiyor. Maaşı hesaplamayı deneyemedik bu yüzden.
  28. mr.dnby

Mutemet Arşivi farklı birimden kişinin vekalet bordrosunun elle hesabı?

Kişinin personel numarası ve tc'si ile KBS vekalet modülüne giriş yapmayı deneyin. Yanlış hatırlamıyorsam vekalet durumunda farklı birimlerden personel çekilebiliyordu.
  29. mr.dnby

Abi hani sadeleşiyordu maaş sistemi...
  30. mr.dnby

Aynen Ferhat Hocam. Sistemde normalde o seçenek var ama alt yapısı yokmuş onu düzenlemeye çalışıyorlar. Düzenlerlerse bu maaşa yetişecek yoksa herkes bu ay manuel yapacak. Biz gittiğimizde çalışıyorlardı.
  31. mr.dnby

KBS'den maaş yapan arkadaşlar için söylüyorum, bugün maliyeden aldığım bilgidir; 4-C'den 4-B'ye geçen personel için yazılım çalışması devam ediyormuş, bu döneme yetiştirmeye çalışacaklar kısıt maaşlar dahil. Bununla ilgili de duyuru yayınlayacaklar. Zamanı olan bekleyebilir
  32. mr.dnby

Mutemet Arşivi 4C den 4B'ye geçen personelin işlemleri nasıl olacak?

Bakanlar Kurulu Kararı çıkacak bununla ilgili. Çıkmadan bir işlem yapmayın bence.
  33. mr.dnby

Mutemet Arşivi Geriye Dönük Eş Yardımı Ödenmesi.

Şubat ve Mart ayı için aile yardımı ödeyebilirsiniz. 2018-2019 toplu sözleşme 39. madde gayet açık.
  34. mr.dnby

Mutemet Arşivi 14 Günlük Fark BES Kesintisi

Bizim kurumun tüm 14 günlükleri iade oldu.
  35. mr.dnby

Mutemet Arşivi Maaşlar bitince ben

O zaman dans [attachment=2035]
  36. mr.dnby

Mutemet Arşivi Yanlışlıkla 5510 sayılı Kanuna tabi olarak bildirim yapılması

RE: kesenekler hakkında Benzer durum bizim de başımıza gelmişti ama kişinin unvanı o dönemlerde değiştiğinden hem borçlu hem alacaklı çıkmıştı. Karışık bir durum ay ay dikkat ederek yapmak gerekir.
  37. mr.dnby

Mutemet Arşivi Mutemetlerin En Çok Karşılaştığı Sorular?

Toplu sözleşme ikramiyesini daha öğrenemediler. Her ikramiye ödenmesinden sonraki ay "Maaşım neden düştü" sorusundan bıktım. Kimse de demiyor ki "Bu ay neden fazla yattı"
  38. mr.dnby

Mutemet Arşivi Aile Bildirimi E-devletten yapılacak

Eş yardımı ve AGİ için aynı kodla işlem yapıyorsunuz. Aİle yardımını verdiğinizde AGİ'yi de vermiş oluyorsunuz zaten.
  39. mr.dnby

Mutemet Arşivi MYS Maaş Ödeme Emri

Maaş ödemelerinde harcama talimatı oluşturmadan ödeme emri düzenleyebiliyorsunuz. Tüm personel giderlerinde bu durum var sanırım.
  40. mr.dnby

Mutemet Arşivi Ali Yardımı iadesi

Kanun maddesinde, aile yardımı alan memurun, eşinin ölümü veya eşinden  boşanma hallerinde takip eden aydan itibaren bu hakkın kaybedileceği belirtiliyor. Benzer şekilde çocuklarının 25 yaşını doldurması, evlenmesi, işe girmesi halleri de takip eden aydan itibaren kesilir diyor. Memur eşinin işe...
Geri
Üst Alt