Arama sonuçlarınız

1. mr.dnby

Mutemet Arşivi Görevden Uzaklaştırılıp Tekrar Göreve Dönen Personelin Eksik Ödenen Maaşı Ne zaman verilir

RE: Görevden Uzaklaştırılıp Tekrar Göreve Dönen Personelin Eksik Ödenen Maaşı Ne zaman... Komisyon dediğiniz OHAL komisyonu mu?
  2. mr.dnby

Mutemet Arşivi Sözleşmeli Personel-Eş Yardımı

Askere giden eş maaş almaz, primleri de ödenmez. Eş yardımı ödeyebilirsiniz.
  3. mr.dnby

Mutemet Arşivi Nakil İşlemleri KANBİS

Artık özlük işlerini de bize yaptıracak maliye. [attachment=1819]
  4. mr.dnby

Mutemet Arşivi Hoş geldin Koç Yiğit

Allah sağlıklı mutlu ömürler versin, tebrik ederim hocam
  5. mr.dnby

Mutemet Arşivi Yabancı Uyruklu AGİ Sorunu

Gelir vergisi kadar AGİ uygulayabilirsiniz en fazla, AGİ dediğimiz şey verginin bir kısmının iadesidir zaten. Kesilen vergiden daha fazla AGİ girememeniz doğal.
  6. mr.dnby

Mutemet Arşivi MYS-Ödeme Emri Silme

Onay için harcama yetkilisine yollandığı zaman silinmesi gerekiyor. Biz sileceğimiz evrakları onaya yollayıp sildiriyoruz :)
  7. mr.dnby

Mutemet Arşivi MYS-Ödeme Emri Silme

Evrak iptal işlemini sadece harcama yetkilisi yapabiliyor. Düzenlediğiniz evrakı harcama yetkilisine gönderip sildirebilirsiniz.
  8. mr.dnby

Mutemet Arşivi KAPBİS Aile yardımı

Şu an sistem açık. Beyanlar e-devlet üzerinden verilecek İşe giriş tarihleri boşanma tarihleri evlenme tarihlerinin sistem üzerinden gözükmesi gerekir. Yoksa geriye dönük işlem yapamayız
  9. mr.dnby

Mutemet Arşivi ÜCRETSİZ İZİN DÖNÜŞÜ GSSP

Aynı GSS olmuyor ne yazık ki. Ücretsiz izin de olan bir personel için (5510 sonrası için) hesaplama %12 üzerinden yapılıyor. Bu kişi işe başladığında GSS pirimi %7,5 + %5 toplamda 12,5 üzerinden hesaplanıyor. Ahmet Bey'in dediği şekilde yapmak en pratik çözüm.
  10. mr.dnby

Mutemet Arşivi Geri çekme sorunu

Harcama yetkilisinin iptal etme yetkisi var. İptal edip yeniden giriş yapabilirsiniz
  11. mr.dnby

Mutemet Arşivi Geri çekme sorunu

Harcama yetkilisinin evrakı geri çektikten sonra iade etmesi gerekiyor.
  12. mr.dnby

Mutemet Arşivi Bes Kesintisi Olmayan Kişiden Bes Kesintisi Yapmak

Maaşları yaptıysanız bir daha ki ay kesilir zaten. Emeklilik şirketi gelen paranın karşılığı olmayınca kişiye geri iade ediyor. Halk emeklilik için böyle.
  13. mr.dnby

Mutemet Arşivi mys

Aktifleştirme işlemi gerekebilir. Durumdan yapabilirsiniz [attachment=1698]
  14. mr.dnby

KBS ana sayfada çağrı merkezi (uygulama destek)ten giriş yapıp sorunu iletiniz. Merkez siliyor zaten.
  15. mr.dnby

Mutemet Arşivi mys

Harcama yetkilisi rol tanımlaması yapacak tek tek. Kim gerçekleştirme görevlisi kim veri giriş görevlisi onları tanımlayacak. Bu tanımlama yapılmadan yetkili olduğunuz birimleri göremezsiniz. https://kimlik.muhasebat.gov.tr/ Buradan rolleri tanımlayabilirsiniz
  16. mr.dnby

Biz de aynı sorunu yaşadık Maliyeye çağrı atın, siliyorlar.
  17. mr.dnby

DUYURU Yeni Kategori Eklenmiştir.

Belki erteleyebilirler.
  18. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS Kefalet kesintisini kaldırırken çıkan uyarı

hizmet tazminat oranının karşısında seç yazan butona tıklayın oradan 575 olmayan yan ödeme puanlarını seçin.
  19. mr.dnby

Mutemet Arşivi Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi (BKMYBS) Duyurusu

KBS duruyor. HYS tahminime göre kapanacak çünkü oradaki işlemleri MYS üzerinden yapacağız artık. Maaş ile ilgili veri girişi hesaplama aynı şekilde devam edecek. Ödeme emirlerini yine  hesaplama ekranından ya da raporlardan almaya devam ediyoruz. Ekran görüntüsünü ekledim. Sadece ödeme...
  20. mr.dnby

Yani sistem tam anlamıyla oturana kadar ıslak evrak devam edecek ama yöneticiler pek sıcak bakmıyor buna :)
  21. mr.dnby

Pilot kurum olarak sorularınızı alabilirim ama sistemde sıkıntı var şu an için :) KPHYS yönünden değişecek olan; eskiden maaş hesaplatıp onaylayıp muhasebe birimine gönderiyorduk. Şimdi hesaplatıp gerçekleştirme görevlisine yollayacağız. O da onaylayıp harcama yetkilisine yollayacak, harcama...
  22. mr.dnby

Mutemet Arşivi kbs personeli ücretsiz izin dönüşü maaş

Halil Hocam GSS sıkıntı çıkarmaz mı maaşlar çalıştığı için?
  23. mr.dnby

Mutemet Arşivi kbs personeli ücretsiz izin dönüşü maaş

Alınan paralar iade edilmez. Maaşlar peşin alındığı için çalışmadığı kısmı alıyoruz personeller ücretsiz izne ayrılırken. O kısmı yine çalışmamış olduğu için iade etmiyoruz. Ben olsam 16'sında başlatırdım. Sadece 15.10.2017 maaşına yönelik işlem yapardım. Diğer türlü 13ünde başlatırsanız her iki...
  24. mr.dnby

Mutemet Arşivi Kurumlararası Görevlendirme

Kurumlar arası görevlendirme isteği için matbu dilekçe örneği olan var mı?
  25. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS DIŞI PERSONEL GİYİM YARDIMI PROĞRAMI

kbs dışı personel kbs'de maaş hesaplanmayan koduyla kaydedilip hesaplatma yapma denenebilir.
  26. mr.dnby

Mutemet Arşivi Maaşın 15 inde Yatırılmasına Dair Yazı

Maaşın peşin ödenmesine ve ay başının 15'i olmasını hala yadırgarım.
  27. mr.dnby

Mutemet Arşivi Ücretsiz İzin

Aile yardımı aylıklarla ödenen bir kalem, aylık ödenmiyorsa aile yardımı veya diğer kalemlerde ödenmez.
  28. mr.dnby

Kaynaklara Taşındı Netten Brüte Maaş hesabı formülü

Genellikle kurum dışı denetçilere ödenen ücretlerde sanırım netten brüte şeklinde hesaplama yapılıyor. Vergi dilimi değiştikçe ödenen ücretin değişmemesi için.
  29. mr.dnby

Mutemet Arşivi 5510 terfi kbs giriş

5510'a tabi personelin ödemeye esas ve emekliliğe esas derecelerini KBS'den nasıl farklı girebiliyorsunuz. Sistem müsade etmiyor. Ödenecek aylık derecesi kademesi ne ise emeklilik aylık derecesi ve kademesi de o olmak zorunda.
  30. mr.dnby

Mutemet Arşivi BES Maaş İptali

Demedi, insanlar çok rahat, kendi de uğraşacak her neyse. Maaş iptali sıkıntı değil zaten BES konusu karışık.
  31. mr.dnby

Mutemet Arşivi BES Maaş İptali

Ayın 9unda nakil gelen personel 14ünde ücretsiz izne ayrıldı. Mahalli idarelerden geldiği için ilk kez sisteme dahil edildi. KBS'den ağustos maaşı çıktı, şimdi onu geri çekeceğiz ama BES kesintisi geri çekilmiyor diye biliyorum. Halk emeklilik sistemine de dahil ettim. Daha poliçe olmadığı için...
  32. mr.dnby

Mutemet Arşivi Doğum Yardımı Hk.

Bazı durumlarda babaya da doğum yardımı verilebiliyor ya da yasal temsilciye. Buna da dikkat etmek gerekir. Doğum yardımı başvuru formlarını da buna göre düzenlerler artık.
  33. mr.dnby

Öneri | İstek ve Şikayetler Mutemetsiz kalacağız

RE: mutemetsiz kalacaz Antep veya kilis olsaydı olabilirdi :)
  34. mr.dnby

Mutemet Arşivi 14 gün fark bes

Ben de bu şekilde anladım.
  35. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS-14 Gün fark

vallaha ağam eğleniy bizimle :)
  36. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS-14 Gün fark

Kesenek varsa BES var, kesenek yoksa BES yok
  37. mr.dnby

Mutemet Arşivi Kbs tek kişilik maaş ve Bes

Yeni başlayan her personeli eklememiz gerektiğini düşünüyorum. İşin ucunda ceza var. En kötü kişiye iade olur parası.
  38. mr.dnby

Mutemet Arşivi Mutemetlerin En Çok Karşılaştığı Sorular?

Gömü mü bulmuşlar ne bu gizlilik böyle. Altı üstü en başta yapacağın sistemden giriş zaten sistem artık hata yapmanada izin vermiyor.
Geri
Üst Alt