Arama sonuçlarınız

1. kypsala22

Mutemet Arşivi 4/b personel becayiş konusunda

arada yıllık izin vb. izin kullanacak yani. Teşekkürler.
  2. kypsala22

Mutemet Arşivi 4/b personel becayiş konusunda

Merhaba arkadaşlar. Kurumumuzdan veteriner hekim becayiş dilekçesi verdi. Olumlu olacak büyük ihtimal. 2020 yılını kapsayan toplu sözleşmeye göre sözleşmeli personele yol harcırahı veriyoruz anladığım kadarıyla. Mehil müddeti konusunda fikriniz nedir? Kadrolu memurlar gibi mi? İki konu hakkında...
  3. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/b personel ücretsiz izinde sgk işlemi-ceza durumu

merhaba arkadaşlar. 4/b li personel dilekçe verdi ve 15.01.2020 tarihi itibariyle ücretsiz izne ayrılıyor. 15 ocak 2020 maaşını yapmadım. fakat kafama takılan soru bu kişiyi e-sgk dan 15 ocak da mı ayıracağım yoksa 14 ocakta mı? 15 aralık-14 ocak maaşını aldığı için 14 ocakta mı ayırmam...
  4. kypsala22

Mutemet Arşivi 2019 aralik ayi maas avans kapamalar

mys üzerinden yaptığımız memur avans kapama ve sözleşmeli personel ücreti avans kapamalarını sgb.net sistemimize giriş yapacak mıyız acaba? Teşekkürler.
  5. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli KBS maaş banka listesini boş çıkarıyor

kbs ödeme kodlarının yazılı olduğu ödeme emri belgesini de vermiyor. sgb ye giriş yapmak için kolaylık oluyordu. ayrıca gerçekleştirme görevlisinin adını da çıkarmadı. sistem daha tam güncel değil galiba :)
  6. kypsala22

avansı kapatmadan maaş yapabiliyor muyuz peki? sıkıntı olur mu maaş yaptıktan sonra kapatmak?
  7. kypsala22

geçen sene bizim mutemet 14 şubatta kapatmış :D
  8. kypsala22

bu sene ilk defa yapacağım. adım adım yazabilir misiniz nasıl yapıldığını? :)
  9. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli sürekli İşçi ağır hizmet,tehlike ve sorumluluk primi

toplu iş sözleşmesine göre daimi işçilere her ay maaş içinde ödenen ağır hizmet.tehlike ve sorumluluk primi hakkında; sözleşmenin madde 35 inin son cümlesinde "Akdi tatil olan cumartesi günleri için de ağır hizmet,tehlike ve sorumluluk primi ödenir." denmektedir. cumartesi günü çalışmasa bile...
  10. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 14 nolu cetvelin eksi olması

Merhabalar. Taşınır kayıtta bir sorunumuz var. Mal Müdürlüğü bile çözemedi :) İlçe müdürlüğümüze a4 kağıt alımı yaptık. TKYS' de 150.1.3.1.3.1-5 koduyla sisteme kaydettik fakat kaydetmiş olduğumuz 150 paket a4 kağıt, 14 nolu taşınır cetveline düşmedi. Fakat ambarda gözüküyordu. bizde bu...
  11. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/b ocak ayında ücretsiz izine ayrılma

kbs den istifa kodundan, sgk dan da 22 diğer nedenler kodundan ayıracağım. doğru mudur?
  12. kypsala22

maaşları erken yaptığımız için kbs den haftaya yani ayrılmak istediği tarih olan 15 ocaktan önce ayırsam sıkıntı olur mu?
  13. kypsala22

merhaba arkadaşlar. biliyorum bu konu çok konuşulmuş ama farklı bir durum var. bunu sitede bulamadım. doğum izninden dönen ve bir aydır çalışan 4/b li personel bugün 2020 yılı için sözleşme yeniledi ve yine bir yıllık imzaladı. fakat 15 ocak 2020 den itibaren 2 sene ücretsiz doğum iznine...
  14. kypsala22

Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

merhabalar. bakanlıktan yazı geldi. 17 ocağa kadar 14 nolu cetvelleri geçici mizan ile karşılaştırıp onaylayın diye. bunun dışında taşınır da başka bir işlem yapmamıza gerek var mıdır? bir de yıl sonu sayım işlemlerini de 17 ocağa kadar bitirmemiz gerekiyor mu demektir bu? süremiz ne kadardır...
  15. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli MYS'de VİF oluşturup göndermedeki alınan hata

14 nolu cetvele ve mal müdürlüğüne yaptığım harcama düşmemiş gözüküyor. sorunu çözemedim
  16. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli MYS'de VİF oluşturup göndermedeki alınan hata

merhaba arkadaşlar. 29.11.2019 da kırtasiye a4 kağıt alımı yaptım. önce ödeme emri belgesini oluşturdum. sonra da taşınır kayıt a kaydedip mys üzerinden harcama ile ilişkilendirdim. TKYS' de tif onaylama kısmında giriş tifi olarak onayladım fakat vif oluştur ve mys ye gönder kısmına bastığımda...
  17. kypsala22

DUYURU 2019 Yıl Sonu İşlemleri Genelgesi

bu genelge mys de yapılan ödemeler için mi geçerli?
  18. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/b li personel yıl sonu sgk bildirge işlemi

sgk izin verir yani değil mi? kapatmaz ödeme sistemini :)
  19. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/b li personel yıl sonu sgk bildirge işlemi

merhabalar. mali yıl ile sınırlı 4/b li personel 15 aralıkta peşin maaşını aldı. fakat bildiğiniz gibi bu arkadaşların sgklarını bir ay sonradan ödüyoruz. yani bu ay 15 kasım-14 aralık maaşının sgk bildirgesini yapacağım. 15 aralık maaş bildirgesini de bir sonraki ay olan ocak 2020 ayında...
  20. kypsala22

Mutemet Arşivi ARAZİ TAZMİNATI NEDİR ?

arazi tazminatı,seyyar görev ve kontrol ödemesini bizim tarım bakanlığında aynı gün alabiliyor. geçici görev yolluğunu da alabilir diye düşünüyorum.
  21. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Kamuya Ait Resmi araç ile Trafik Kazası hakkında

merhaba arkadaşlar. bu konu hakkında bir gelişme oldu. yukarıda bahsettiğimiz gibi kbs den 175 den kodundan şahıs ile karşılıklı anlaşarak kesinti yaptık. ve mal müdürlüğüne üst yazı ile durumu yazıp hesap numarası verdik. fakat mal müdürü yazıyı geri çevirdi. maaştan kesme olmaz dedi. şahıs ile...
  22. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli MYS de sgk işyeri sicil numarası hatası

düzeldi arkdaşlar. sgk dan kaynaklıymış.kolay gelsin herkese.
  23. kypsala22

yok hocam işçilere girdim herşeyi kontrol ettim. sgk e bildirge sistemine girdim orda da bir sıkıntı var. sanırsam sgk dan kaynaklı bir olay. bir iki saat sonra tekrar deneyeceğim.
  24. kypsala22

4 ya da 5inci deneyişim sinir etti valla hocam. mys de sıkıntı olabilir mi
  25. kypsala22

mys de daimi işçi maaşını yaparken sgk ödemeleri için girmiş olduğumuz 26 haneli numara bugün hata veriyor. sizce sebebi ne olabilir? yılladır kullanılan numara. 3 kere kontrol ettim.
  26. kypsala22

taksit tutarlarını biz belirleyeceğiz yani. doğru mudur?
  27. kypsala22

175 kodundan kesinti yaparken kbs kesinti tutarını istiyor. bu kısma maaşın 1/4 oranını mı gireceğiz? ya da 1/4 ünü nasıl hesaplayacağız?
  28. kypsala22

kasko yok sadece sigorta var. kesinti için yapılacak olan işlem hakkında bilginiz var mı peki? kbs den girişi falan nasıl olacak?
  29. kypsala22

Merhabalar. Personelimiz resmi araç ile görev esnasında kaza yaptı ve araç maddi olarak hasar aldı. Polisin olay yerinde tuttuğu Trafik kaza raporunda da sürücü kusurlu bulunmuş. Bu sebeple İl müdürlüğümüzün araç maddi hasarına ödemiyor ve personel tarafından rızaen, ödemediği taktirde resen...
  30. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük 2.çocuk yardımı

:D tamamdır yanlış anlamışım kusura bakmayın. teşekkürler.
Geri
Üst Alt