Arama sonuçlarınız

1. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

Bu kadar branşın ve ünvanın , bu kadar birimin olduğu bir kurumda herkesi memnun etmek mümkün değildir. Adaletsizlik diz boyu maalesef.Bence bu ek ödeme yönetmeliğini kaldırılması ve maaşımızın iyileştirilmesi lazım.
  2. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi(işkur) Hizmet Zammı ve Yol Yardımı Netten Brüt Bulma

%13 lük kısmı net yazmadığı için (haksızlık olduğunu düşünüyorum)brüt olarak ödeyeceğim. 1599483801 çalışma gününe göre değil "ay" dediği için 30 gün üzerinden ödeme yapmanız gerekmektedir.
  3. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi(işkur) Hizmet Zammı ve Yol Yardımı Netten Brüt Bulma

yan ödeme kararnamesini inceleyiniz , emsal personel yok ise , çıplak ücretlerinin %13 ünü brüt olarak ödeme yapınız.
  4. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
  5. Ömür Kandemir

DUYURU COVİD-19 Pandemisi nedeniyle Sağlık Tesislerinde Ek Ödeme Yapılmasına İlişkin Usül ve Esaslar

6 Eylül 2020 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 31236 YÖNETMELİK Sağlık Bakanlığından: SAĞLIK BAKANLIĞINA BAĞLI SAĞLIK TESİSLERİNDE GÖREVLİ PERSONELE EK ÖDEME YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 – 4/3/2020 tarihli ve 31058 sayılı Resmî Gazete’de...
  6. Ömür Kandemir

Emsal hesaplamada dediğiniz gibi yapıldı zaten , hesaplama kısmında sadece formülü değiştirin yeterli. 1599459689 Güncellll 08.09.2020 SAAT 14:20
  7. Ömür Kandemir

Emsali ben hesapladım zaten , brüt net yerindeki formülü değiştirmeniz yeterli çünkü mobilde yapamıyorum.
  8. Ömür Kandemir

Brüte uygulanmaz, SGK matrahına brüt de ekleneceği için ve gelir vergisi matrahından SGK kişi kesintisi çıkarılacağı için zaten o işlem yapılmış olacak. Artık kafam iyice şişti, boş zamanımda dikkatli bir şekilde sağlanmasını yapıp gerekirse formül düzenlemesi yapacağım. Ben bunun doğru...
  9. Ömür Kandemir

Bunu bende düşündüm lakin bu brüt tutarı bordroya girdiğimizde SGK prim matrahına eklediği için SGK kişi kesintisi kadar zaten gelir vergisinden indirim yapacak.Sizin dediğiniz gibi yaparsam , gelir vergisi matrahından mükerrer kesinti oluyor.Bunu da göz ardı etmeyiniz.
  10. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli İŞKUR Yeni TİS 60 Günlük İkramiye

Ayrı ayrı yapmaya gerek yok , maaş içinde yapabilirsiniz.
  11. Ömür Kandemir

10.08.2020 tarihinden sonra yol ücreti net/ay olarak ödenmesi gerekiyor. 10.08.2020 öncesi brüt , 10.08.2020 sonrası net ödenecek. TİS dikkatlice inceleyiniz.
  12. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi (İşkur) Tarafından atanılan İşçilerin Son Gelen Toplu Sözleşmeye Göre Olması Günlük Ücretleri

Bu örnekler sendikalı işçi için olması lazım , sendikasız işçi ve 10.08.2020 (sözleşme tarihi) sonra sendika üyeliği olanların günlük çıplak ücreti en son aldığı ücretidir.
  13. Ömür Kandemir

sgk devlet katkısını zaten bordro hesaplıyor , sgk prim matrahından %22,5 ekleyerek tahakkuk toplamı oluşuyor , kesinti kısmından işveren sgk kesintisi düşülüyor.Ben bu şekilde yapacağım , isteyen farklı uygulama yapabilir.İlgili şablonları kendinize göre uyarlama yapabilirsiniz.
  14. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 01.01.2019 -31.12.2020 Dönemi TİS ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yazısı

Arkadaşlar bakanlık tan Melih bey(ilgili yazıyı yazan kişi) le görüştüm teknik hizmetler sınıfına bilgisayar tamiri temizlik büro şoför hariç alınan tüm işçiler (biyomedikal boyacı elektrik ci vs teknik hizmetler e giriyor lise mezunu 2 yıllık tekniker özel hizmet ve yan ödemesi alacakları ni...
  15. Ömür Kandemir

İşveren katkısı eklenmez çünkü tahakkuk ekleniyor ve kesintiden çıkıyor(kafam allak bullak oldu :) ) , vergi geçişleri için bişey yapamam maalesef , elimden bu kadar geliyor. :)
  16. Ömür Kandemir

Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi(işkur) Hizmet Zammı ve Yol Yardımı Netten Brüt Bulma ile ilgili excel şablonu ektedir.kolay glesin.
  17. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Yüksek Lisans Bitiren Eczacı

Evet ek gösterge değişmez, sadece 5 puan özel hizmet tazminatı puanı verilir.
  18. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Yüksek Lisans Bitiren Eczacı

Hayır, sadece yüksek lisans tan dolayı 1 kademe alır.
  19. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.Allah cc Türk milletini her daim korusun...
  20. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 01.01.2019 -31.12.2020 Dönemi TİS ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yazısı

15.05.2019 başlayan işçi için 14500 TL hesaplama yaptım, hesaplamaniz hatalı olabilir, kontrol ediniz.
  21. Ömür Kandemir

01.01.2019 tarihinde çalışan işkur üzerinden atanan işçinin son çıplak ücreti 113,13- TL olur.116,67-TL belediyeden geçen işçiler için yapılan bir düzenleme sanırım. 01.01.2019 85,28-TL ücreti var 5,00-TL iyileştirme yapıldığı zaman 90,28-TL olur. 1-90,28*1,08=97,50-TL 2-97,50*1,04=101,40-TL...
  22. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Teknik Eleman Hizmet Zammı

Sağlıkta Teknik eleman kim ???
  23. Ömür Kandemir

Tüm personele verileceği aşikar da , %13 mü yoksa , emsali personel esas alınarak öht ve yan ödeme tutarları mi esas alınacağı muallak , açıklama yapılması iyi olacak.
  24. Ömür Kandemir

Teknik Eleman: Üniversitelerin; iş sağlığı ve güvenliği bölümleri, kimyagerlik, fizik, jeofizik ve jeoloji bölümleri ile Teknik Eğitim Fakültelerinden mezun olanları, Teknik eleman: Teknik öğretmenler ile üniversitelerin fen veya fen-edebiyat fakültelerinin fizik veya kimya bölümleri veya iş...
  25. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Askeri personel fhz

işe giriş bildirgesi ekranından yapacaksınız. https://uyg.sgk.gov.tr/Sigortali_Tescil4c_Web/
  26. Ömür Kandemir

işe giriş bildirgesinde ünvan bilgisini güncelleme yapınız.
  27. Ömür Kandemir

işe giriş bildirgesinde ünvanı ne yazılmış ?
Geri
Üst Alt