Arama sonuçlarınız

1. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 01.01.2019 -31.12.2020 Dönemi TİS ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yazısı

Güncelleme1 : Gelir vergisi matrahı ve damga vergisi matrahı düzeltme yapıldı. Güncelleme2 :BES ve Sendika Kesintisi eklendi.
  2. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 01.01.2019 -31.12.2020 Dönemi TİS ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yazısı

Daha önce verdiyseniz o şekilde yapın.belediyeden geçme işçi sanırım işkur üzerinden atanan işçi yok mu?
  3. Ömür Kandemir

Prim kesildiğine göre BES kesilmeli , icrada kesilmeli kanaatindeyim. Exceli kendinize göre uyarlayın.
  4. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Sürekli İşçi - 10/08/2020 Tarihinde imzalanan TİS

TİS Fark bordrosu hesaplaması için ecxel çalışmam(güncel) Kendi işçinize göre uyarlama yapınız. Güncelleme1 : Gelir vergisi matrahı ve damga vergisi matrahı düzeltme yapıldı. Güncelleme2 :BES ve Sendika Kesintisi eklendi.
  5. Ömür Kandemir

TİS Fark bordrosu hesaplaması için ecxel çalışmam(güncel) Kendi işçinize göre uyarlama yapınız.
  6. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Kamu kurum ve idarelerinde esnek çalışmaya illişkin genelge

26.08.2020 tarihinde yeni bir genelge daha yayımlandı.
  7. Ömür Kandemir

01.01.2019 – 31.12.2020 Yürürlük Süreli İşletme Toplu İş Sözleşmesine ait Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü yazısı ektedir.
  8. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi (18/08/2020) Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Uygulamasında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Hakkında Duyuru

SGK'nın yazısında Döner Sermayeli İşletmeler için açıklama yapılmamış maalesef , onun için döner sermayeli işletmeler için muhtasar verildiği için muhsgk ' nın verlmesi daha doğru olur , Sağlık Bakanlığı açıklama yapar ve Döner Sermayeli İşletmeler için V2 devam derse o zaman yapılabilir.Aksi...
  9. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 4924 kesenek hatası

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/kesenek-bilgi-sistemi-k100-hatasi.8127/ İnceleyiniz.
  10. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Aylık mahsuplaşma

Aylık Mahsuplaşma Genelgesi 2014-18 inceleyiniz.
  11. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi (18/08/2020) Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Uygulamasında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Hakkında Duyuru

Benim görüşüm; Sağlık Bakanlığı açıklama yapana kadar (V2 den yapılması yönünde) muhsgk işlem yapılmasının daha doğru olduğu yönünde.Bu yüzden de yarın(21.08.2020) muhsgk 1003A göndereceğim.
  12. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli SGK MAHSUPLAŞMA PROTOKOLÜ HK.

Kesinlikle katılması gerekiyor, bir üst yazı ile işlem yapılıyor.
  13. Ömür Kandemir

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI MUHTASAR VE PRİM HİZMET BEYANNAMESİ UYGULAMASINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR HAKKINDA DUYURU ( 18.08.2020) Muhtasar...
  14. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmeti Olmayan 4/B Personelin SGK Bildirgesi

FHZ süresine esas çalışması yok ise sadece Ek 13 nolu belge verilecek.
  15. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personellerin fiili hizmet zammı nasıl yapılır?

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/4-b-ve-657-fiili-hizmet-hk-yardim.6716/#post-54390 inceleyiniz.
  16. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Geçici görev performans ek ödeme

Dağıtım kararı alınmadığı için kişiye ödeme yapılamaz , zaten EKOBS da izin vermez.
  17. Ömür Kandemir

Teknik eleman kavramı biraz karışık , bizdeki işçileri(elektirik, boyacı,tesisatçı vs.) kapsadığını düşünmüyorum. %13 vereceğim ve net demediği için brüt vereceğim.
  18. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Duyurusu | 07/08/2020

Olduğu zaman buradan paylaşım yapacağım insaalllah.
  19. Ömür Kandemir

Kendi işimi kendim halledeyim dedim , yanlışlık olabilir ,TİS göre haklar eklenebilir.
  20. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli E-Bildirge V2 sitemi geriye dönük bildirge verme

SGK' nın yaymladığı yazıyı inceleyiniz.
  21. Ömür Kandemir

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü yazı yayımlayacaktır , umarım yazıda örneklerde olur da kafamızda soru işareti kalmaz !!!
  22. Ömür Kandemir

Daha önce yapmış bir arkadaş excel fark bordrosu örneği paylaşır ise çok güzel olur.
  23. Ömür Kandemir

Yarın(13.08.2020) tarihinde Sağlık Bakanlığı duyuru yayımlanacağı bilgisi aldım , hayırlısı bakalım...
  24. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Emekli olan 5434 personelin FHZ ve bildirgesi

SGK zaten bunu o mahiyetteki durumlar için kullanılsın diye açıklamış.Siz o şekilde yapın , sıkıntı olmayacaktır.
  25. Ömür Kandemir

Sigortalıların yıl içinde herhangi bir nedenle görevinden ayrılması halinde bu yıla ait fiili hizmet süresi zammı prim belgeleri ilgili yılın Aralık ayı beklenmeksizin işten ayrıldığı tarih ve maaş ödeme dönemi dikkate alınmak suretiyle; a) Her ayın 15'i ile müteakip ayın 14'ü arasındaki...
  26. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı KHGM Ek Ödeme Yönetmeliğinin Uygulanmasına Yönelik Açıklamalar(07.08.2020)

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Ek Ödeme Yönetmeliğinin Uygulanmasına Yönelik Açıklamalar(07.08.2020) Link: https://dosyamerkez.saglik.gov.tr/Eklenti/38313,ek-odeme-yonetmeligi-uygulamalaripdf.pdf?0&_tag1=17CCAA9B9455AC9472D5B8CEA363C9AC15E6FC0F
  27. Ömür Kandemir

"İştirakçiliğin Son Bulması Sonucu Yıl İçerisinde Görevden Ayrılma" sebebi ile ek mahiyette olarak bildirim yapınız.
  28. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 4D Sürekli İşçi Geriye Dönük Toplu Sözleşme Farkı Hesaplama

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün uygulama yazısını bekleyeceğiz , gerekirse ÇKYŞ işçi modülünde ayarlama yapılabilir.
  29. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Toplum Sağlığı Merkezi(TSM) Nöbet Ödeme

657 sayılı Kanun Ek 33 Maddesi; Yataklı tedavi kurumları, seyyar hastaneler, ağız ve diş sağlığı merkezleri, aile sağlığı merkezleri, toplum sağlığı merkezleri ve 112 acil sağlık hizmetlerinde haftalık çalışma süresi dışında normal, acil veya branş nöbeti tutarak, bu nöbet karşılığında...
  30. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli KBS İş yeri Sicil No Duyurusu Hakkında bilgisi olan var mı ?

Şunu deneyiniz; 4B Sözleşmeli Personel Modülü>Ücret Tertip Giriş Ekranında yer alan İş Yeri Sicil No alanına 26 karakter olarak iş yeri sicil no girildiğinde; SGK'dan alınan web servis ile iş yeri sicil no bilgileri gelecek ve kaydedilecektir. Buna ilişkin Sisteme kontrol konulmuş olup...
  31. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli KBS İş yeri Sicil No Duyurusu Hakkında bilgisi olan var mı ?

4/B yi , kadrolu maaş kurum bilgileri kısmından yapınız.
  32. Ömür Kandemir

KBS Kurum bilgileri kısmına girerek kaydet tuşuna basınız , sgk dan sorgulama yapıyor.
  33. Ömür Kandemir

Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesine İlişkin Duyuru Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesine İlişkin Duyuru Muhtasar Beyanname ile Aylık Prim ve Hizmet Belgesinin birleştirilmesi ile oluşturulan Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi 01.08.2020 tarihi itibariyle (Temmuz/2020 dönemine ait olup, 26...
Geri
Üst Alt