Arama sonuçlarınız

1. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Doğum Yardımı Talebi

Kadromuzda Çalışan Sürekli İşçi Doğum yardımı talep etmektedir. Sözleşmesinde mevzuat hükümleri geçerlidir yazıyor bu mevzuata nasıl uluşabilirim
  2. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Fazla Ödenen, Fazla Çalışma Tazminatı Tahsil ve Kişi Borcu

Hocam kişi borcu ile ilgili iste damga vergisi ve gelir vergisi dusuluyor mu hesaplamada ben onu merak ediyorum . Yani maas katsayisi × fark × 9500/100 bunu bulduktan sonra ilgili ayın borcu bu çıkan tutar mı yoksa bun bulunan tutardan damga vergisi gelir vergisi düşülüyor mu
  3. batuhanalib

Yanı ilk mal müdürlüğüne kişi borcu acacam sonra ödeme emri oluşturup ödeme yapacam ardından kişi de ödeme yapacak doğru mu hocam
  4. batuhanalib

O zaman kişi borcu çıkarırken gelir vergisi ve damga vergisi düşülmüş tutar borç olacak doğru mu hocam yani hesaplaması örneğin 9500×maaş katsayısı × taz.puan farki/100 - gelir vergisi- damga vergisi =borç doğru mudur
  5. batuhanalib

Merhabalar kolay gelsin herkese . Bizim Bi personelimiz fazla çalışma tazminat puanını 40 dan alması gerekirken 46 dan almış geçmişte, bunu tespit ettim hasaplama ile ilgili; 1-aradaki 6 puanlık fark maaş katsayısı ile çarpıldıktan sonra hangi kesintiler yapılır? 2-Kesinti yapılıyor ise SGK ya...
  6. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli KBS fiili hizmet yükleme sorunu

Çözdüm Hocam Teşekkür ederim ilginize
  7. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli KBS fiili hizmet yükleme sorunu

kolay gelsin iyi forumlar . KBS den fiili hizmet şablonu indirirken formata uygun değil diyerek açmıyor. bende geçen ayın şablonunu yükleyip hesaplama yaptım fakat bu defa kesenek bilgi sistemi ile tutarlar tutmuyor nasıl çözebilirim? kesenek bilgi sisteminde mayıs 2019 peşin ayın 15 i seçiyorum
  8. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Boşanmış Eş Çocuk Yardımı

Eşinden ayrılan personel(eski eşi çalışmıyor) 19 yaşındaki eğitim gören oğlu kendi üzerine , 16 yaşındaki kızı annesinin üzerine . 1-)Çocuk yardımı ne şekilde verilir 2-) Oğlu Agi den yararlanır mı ?
  9. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge

Teşekkür ederim ilginize sağolun
  10. batuhanalib

Teşekkür ederim ilginize sağolun
  11. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Derece Kademe

Tamamdır hocam teşekkür ediyorum
  12. batuhanalib

1/2019 tarihine ait bordro düzenlendiği için işlem yapamazsınız şeklinde bir uyarı veriyor hocam
  13. batuhanalib

Fark yok derken aynı ek göstergeden alıyorlar doğru mudur hocam
  14. batuhanalib

Bunu Maaş bilgi girişi ekranından terfi kısmından yapıyoruz doğru mudur?
  15. batuhanalib

Hocam yanlız benim kurumum emniyet hizmetleri ve memurlar net maaş hesabında da önlisansa lisans ayrımı yapılmamış , ayrım yapılan bi yazı kanun bulamadım
  16. batuhanalib

İyi bayramlar herkese . Bizim bir personelimizin geçmişe dönük derece kademesinin değişikliği gelmiş üst yazı olarak buna göre; 7/1 olan personel 1. aydan itibaren 6/1 i ve 4. aydan itibaren 6/2 si olması gerekiyormuş , haliyle geçmişe dönük ödeme yapılacak . Bu ödemeyi KBS sisteminden otomatik...
  17. batuhanalib

tamam hocam teşekkür ederim
  18. batuhanalib

Peki hocam teşekkür ederim yeni bir konu açmadan bir soru daha sorayım o zaman . Eşi çalışmayas memurda aile bilgi girişinde eşi için asgari geçim indiriminden yararlanır butonunu mu tıklıyoruz ?
  19. batuhanalib

Öncelikle hayırlı bayramlar bayramınız mübarek olsun . Devlet memurlarının maaşları hesaplama yapılırken ek gösterge kbs sisteminde 4 sayılı cetvele göre yüksek öğrenim görenler için iki kısım var bununla ilgili sorum şu şekilde 1-)2 yıllık ile 4 yıllık mezunun ek göstergesi aynı mıdır ...
  20. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli bayram harçlığı

iyi günler kolay gelsin herkese . 1-)Sürekli İşçilere bayram harçlığı öderken herhangi bir kesinti uygulanır mı ? 2-) Uygulanır ise tediye ile beraber öderken temel maaşına ek olarak 75 tl ekleyip hesaplama yapılması uygun mudur ?
  21. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli MYS'de çocuk yardımı nasıl ödenir

bordro da sıkıntı yok mehmet bey :) teşekkür ediyorum ilginize
  22. batuhanalib

çok teşekkür ederim mehmet bey sağolun :)
  23. batuhanalib

iyi günler kolay gelsin herkese . Bizim bir personelimiz ocak ayında çocuk yardımını eksik almış bunun için ek ödeme bordrosu oluşturdum 1- Çocuk Yardımı hangi kalemden ödenir 2- Damga vergisi veya başka bir vergi kesilir mi ?
  24. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Kbs de 103 hata kodu

ödeme emrini MYS den yapabilir miyiz
  25. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli KDV TEVKİFATI

Doğrudan teminde işçilik olan faturadan işçilikden ne kadar ve nasıl kdv tevfikatı kesilir ?
  26. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge ve Aylık Tutar Ödeme Kalemleri

Peki Hocam SGK İşyeri Sicil numarası Kesenek Bilgi Sistemindeki işyeri numarası yazan kısımdaki ilk 12 rakam mı ?
  27. batuhanalib

İkiside mi hocam tek kalem altında birleştireyim mi
  28. batuhanalib

İyi günler kolay gelsin . Personelimize Geçmişe Dönük eksik aldığı ek gösterge ve aylık tutar için ödeme yapacam MYS üzerinden , bu iki ödemenin kalemi nedir ? (Aylık Tutar ve Ek Gösterge)
  29. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Sgk Kesintisi

Tamamdır hocam teşekkür ederim :)
  30. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Sgk Kesintisi

Hocam Bu bildirimde tamam dedikten sonra açılan pencerede , yanlış ve eksik aldığı gösterge ve o ay kesinti yapılan tutar birlikte mi girilecek yoksa sadece eksik kalan yanlış göstergenin kesintisi mi girilecek
  31. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli araç bakım onarım faturasında motor yağı ekonomik kod

iyi günler kolay gelsin herkese . Taşıt Bakımı yaptırdım ödeme yapacağım bunun için 3.7 taşıt bakım onarım kodundan ödenek talep ettim fakat faturada motor yağı içinde kalem bulunuyor . motor yağı 3.2 akaryakıt ve yağ alımı diye geçiyor . Ödemeyi 3.7 den mi yapmam gerekir yoksa parça parça mı...
  32. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli E bildirge ne zaman yapılır ?

Teşekkür ederim Tuğrul Hocam sağolun
  33. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli E bildirge ne zaman yapılır ?

Teşekkür ederim mehmet bey sağolun :)
Geri
Üst Alt