Arama sonuçlarınız

1. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli KBS 4B Kıst Maaş (Aralık) Sözleşme Ücreti Hatası

Yarın ilk iş bunu bildirmek olacak ve muhasebe birimine gönderiğimiz maaşları Mys ödeme emrinde olduğu gibi geri çekebilme yetkisininde verilmesini ileteceğim. Ufak bir değişikliği unuttum da muhasebeye uğramak gerek artık iade etmeleri için. :)
  2. Rıdvan Ercan YILDIZ

Eren Yasin, Durumu anladım.; Kişi Kbs kaydını 2019 da yaptığımızdan dolayı olsa gerek yeni sözleşme üzerinden hesaplıyor. 2018 aralık ayında kaydetmiş olsaydım ve sözleşme ücretini o zaman girmiş olsaydım eski ücretten ödeyecekti. (Eski personelimde denedim eski sözleşme ücreti üzerinden...
  3. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli memur askerlik nedeniyle aylıksiz izin

Evet Kesilir. Kbs işlem kodu 18 Konu ile detaylı bilgi; Askerlik Süresi Nedeni İle Gssp
  4. Rıdvan Ercan YILDIZ

Merhabalar. İşe başlayan personelin kıst maası girdim fakat Kbs 2019 brüt ücretine göre hesaplama yapıyor 21.12.2018 de başlayan personele kıst sözleşme ücreti 2870,97 TL olarak atıyor. Gelmesi gereken 2592,76 TL'dir. Bu duruma nasıl müdahale edilebilir ? 278,21 TL'lik fazla ödeme çıkıyor.
  5. Rıdvan Ercan YILDIZ

Sohbet Alanı Sohbet Odası

Çalışıyor . Galiba Mutemet arkadaslar eve gitmeye basladılar :) aat 17 olsa daha bi rahatlayacak Kbs.
  6. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Sabit Ek Ödeme İadesinde %9 ve %11 Kesinti Kişiden Alınır Mı

Nurettin Bey; R.P. Hocamında belirttiği şekilde çok daha detaylı bilgi forumda mevcut olmak ile birlikte ekteki yazının da size yardımcı olacağını düşünüyorum. Sayfa de 2. son parağrafta ücretsiz izinli (istifada aynı şeklide değerlendirilir) personel için sigorta primlerinin gönderilmeyeceği...
  7. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Sabit Ek Ödeme İadesinde %9 ve %11 Kesinti Kişiden Alınır Mı

Merhabalar İstifa ve ücretsiz izin için soruyor iseniz evet alınır. .
  8. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Askerden Dönen Personel Kıst Maaş

Kişi için manuel bordro çıkarıp ekstradan iş çıkarmanıza hiç gerek yok. Kaldı ki Aralık dönemi kesenek bildirim tarihi ayın 23 ü itibari ile geçti. . Ocak ayında kıst maaşı ödersiniz kbs den kıst girerek çok daha basit ve sağlıklı olarak . 14 günlük farklar için hesaplama da kişi tekrardan bir...
  9. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 2019 Asgari Ücret Zammı 4/D liler Yararlanacak Mı?

4d işçilerinin asgari ücret artışından yararlanabilmesi için; İlkin hizmet alım sözleşmelerinin incelenmesi gerekir ki durum net anlaşılabilsin. Mevcut ihalede asgari ücretin %5,10,, vs ibareyi bulunuyorsa ve aynı ibare kadro sonrası geçişte imzalanan bireysel iş sözleşmelerinde belirtilmiş ise...
  10. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli MYS 5510 Sonrası SGK Kesinti Kodları

Resim ektedir inş yardımcı olur.
  11. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli İki Dönem Kıst Maaş Hesaplaması

Başlama yazısı bildirilmedi özlükten kaynaklı. Kaldı ki Aralık maaşı da kıst Yasin hocam
  12. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli İki Dönem Kıst Maaş Hesaplaması

Merhabalar. 16.11 de işe başlayıp 21.11.2018 De askere giden ve 17.12.2018 de tekrar göreve başlayan personelin maaşı kbs de nasil hesaplanmalıdır . Kasım kıstı manuel mi yapmam gerekiyor manuel yapsam kesenekten ceza gelir mi ?
  13. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli KBS - Eş Yardımı

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Kolay Gelsin.
  14. Rıdvan Ercan YILDIZ

Yasin hocam 99 ile başlayan numara verilmiş aldım ve ekledim aile yardımınıda böylece verebildim. Bir önceki aya ait aile yardımını bordro girişinden vermemde problem oluşur mu ?
  15. Rıdvan Ercan YILDIZ

Merhabalar. Personel Ekim ayında evlendi fakat eş yabancı uyruklu. KBS mernisten sorgulamada eş kimlik bilgileri gelmiyor fakat personelin Medeni hali evli geliyor. Kişi eş yardımı talep ettiği için ödemesini kbs'den yapamıyorum. Bunu nasıl yapmam gerekiyor. Maaş bordro girişinden vermem doğru...
  16. Rıdvan Ercan YILDIZ

DUYURU Döner Sermaye Sabit Ek Ödeme(Tabip 209 sk) SGK Priminin 17 Günlük Olarak Ödenmesi

15 Aralık 31 aralık arası 17gün kıst ssk primi keserek ve 1-14 ocak 2019 arası 14 günlük ssk primi kesmeyerek 2 ayrı bordroda tek ödeme emrinde birleştirerek yapılabilir.
  17. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Ekobs Koordinatörler Eğitimi

Metin bey yazıyı paylaşır mısınız ?
  18. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi 4/D 2019 ocak ayı brüt ücret hesaplaması

Şimdi 2019 da asgari ücret brüt 2800 oldu varsayalım personelin %10 farkı olsun tiz farkına %4 varsayalım. yeni brütü 3203,20 olmayacak mı ?
  19. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 4B Prim Uyuşmazlığı

Şuan eylül ayı bildirgesini bildirimini yapacagım . Bu miktarları ödeme emrinden düşmedim. Düşer isem eğer 1285,636 TL eksik çıkacak hocam bu defa.
  20. Rıdvan Ercan YILDIZ

Kıst maaş Ağustos ayında 2 personel için yapıldı. Personel 1 Söz Ücr 1631,16 Ssk 345,54+235,98=581,52 Personel 2 Söz Ücr 1848,65 Ssk 391,61+267,44=659,05
  21. Rıdvan Ercan YILDIZ

Pardon Hocam evet Eylül Ağustos yazmışım yanlıslıkla. Mesajımı düzenleyemdim eylül olarka.
  22. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mehmet Hocam ; Sadece kıst maaş var brrütlerin tümünü 3 defa kontrol ettim.
  23. Rıdvan Ercan YILDIZ

Merhabalar. 4b ağustos bildirgelerini bildireceğim fakat bildirge birbirini tutmuyor. Ödeme emrinde ki Bildirge toplamı e-bildirgeden 45,06 TL fazla cıkıyor çözemedim bir türlü sorun nerden kaynaklanıyor olabilir ?
  24. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Münferit maaş yapılan personel txt dosyasında gözükmüyor

Münferit maaşa ait kesenek dosyası oluşur. Tüm personele ait text dosyasına bakınız. Cuma yaptığım münferit maaşa ait veriler emsan texte düştü bugünde bildirimini yaptım. Emsan veriye düşmemiş ise muhasebe maaşa onay verip muhabeleştirmemesinden kaynaklanıyordur. Kolay gelsin.
  25. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli İlave Tediye SSK Geçikmesi

Tediye Ödemesi 17 Ağustosta yapılan bir ödeme olduğu için temmuz bildirgesine dahil edilmez. Tediyeye ait bildirgeyi Ağustos maaşı ile Eylül23'üne kadar maaş ile birlikte ikramiye kısmına girerek verebilirsiinz.
  26. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli eylül ayı eğitim yardımı

İnceleyiniz. Sürekli İşçi Öğrenim Yardımı
  27. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Yurtiçi geçici görev yolluğu yevmiye

Memuriyet mahalli dışına gönderilenlerin gündeliği: Madde 39 – (Değişik: 11/12/1981 - 2562/16 md.) Resmi bir görevle memuriyet mahalli içinde bir yere gönderilenlere gündelik verilmez. Geçici bir görevle memuriyet mahalli dışındaki bir yere gönderilenlerden, buralarda ve yolda...
  28. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 7143 Sayılı SGK borçlarının yapılandırılması

Mehmet Hocam konu hakkında ne yapmamız gerekiyor yapılandırma için başvuruyu yapalım mı ?
  29. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mehmet Hocam e-bildirge de cezam yok çok şükür :). Fakat keseneklerde fazla var bunların başvurusunu internet üzerinden yapılabilir mi ? https://kesenek.sgk.gov.tr/KesenekWeb/LoginControl
  30. Rıdvan Ercan YILDIZ

Kurum IPC ve diğer borçlar için internet üzerinden başvuru yapabiliyor muyuz ?
  31. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli KBS103 HATASI

Şuan da ne Mys'de ne de Kbs'de herhangi bir sıkıntı mevcut değil. İşlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  32. Rıdvan Ercan YILDIZ

Programlar 4/B Sözleşmeli Personeller Için 14 Gün Katsayı Fark Bordrosu

Emeğinize sağlık dosyada eklense süper olur @Eren Yasin Hocam.
  33. Rıdvan Ercan YILDIZ

DUYURU EKOBS-Duyuru

Menderes Hocam zaten internette pek yoktu :)
  34. Rıdvan Ercan YILDIZ

Editörün Seçimi 4B Personel 2018 2.Dönem Sözleşme Ücretleri

Daha yayınlanmadı 2018 1. Dönemine Temmuz zam oranını ekleyerek yükleme yaptim.
  35. Rıdvan Ercan YILDIZ

3368,89*8,65/100=291,41(8,65lık zam) 3368,89-291,41 3077,48 TL'dir.
  36. Rıdvan Ercan YILDIZ

4B Sözleşmeli Personel 2018 2.Dönem Brüt Ücretler Ektedir. Sadece 5 Yıldan az olanlar ve 5 Yıldan10 Yıla kadar olanları ekledim. Diğer sözleşme brüt ücretlerini gün içerisinde dosyaya eklerim. Kolay Gelsin.
Geri
Üst Alt