Arama sonuçlarınız

1. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi MYS-Yolluk resimli anlatım

Ömür Hocam ; Yeni Sgy oluşturdum bütçe kodu çıkıyor bende. 07.3.1.09.1.03.3.2.01
  2. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi MYS açılıyormu ?

Hys ve Mys arasında ki en sevdiğim kısım nokta yerine virgülün kullanılması oldu başka da elle tututulur bir yanı yok..
  3. Rıdvan Ercan YILDIZ

Evet. Harcama yetkiliside onayladıktan sonra bu harcama talimatı için ödeme emri belgesi hazırlayacaksınız.
  4. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi MYS - Tutuklu ve Hükümlülerin Tedavi ve Sağlık Malzemesi Giderleri

Harun hocam ; Harcamalar Raporlar Bütçe Tertip kısmında belirtmiş ödemeler bende pasif görünüyor sizde de hata vermesinin nedeni bu olabilir bence. Bütçe tertiplerinin aktif edilmesi geekecek ama nasıl.
  5. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi MYS MAAŞ ÖDEME EMRİ

Aynısı zaten . Hatta bazen kbs deki 1 rakamı eksik tanımlanabiliyor.
  6. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 4924 Sözleşmeli Maaş Ödeme Emri

Tabii ki denedim. Ödeme Emrini oluşturdum. İşlemlerin doğruluğu açısından yaptığınız işlemler yukarıda ki anlatım gibi olmasına dikkat ediniz lütfen hata almamanız gerekir.
  7. Rıdvan Ercan YILDIZ

Sorunu nasıl çözdüğünü yazarsanız iyi olur Yılmaz bey. Aynı sorun ile karşılaşan arkadaşlara yol göstermesi için..
  8. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çıktısını alabiliyorsunuz. Ödeme emrini ıslak imzalı teslim etmelisiniz. Hem Gerçekleştirme görevlsi hemde Harcama yetkilisine. Ödeme Emri için E-İmza var fakat daha kullanımda değil gibi.
  9. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mys giriş yaptıktan sonra direk ekrana rol seçimi gelir zaten Sağ tarafta SEÇ butonu aktif olması gerekiyor.Rol seçimini yapabiliyor musunuz ?
  10. Rıdvan Ercan YILDIZ

Kesenek için 13 haneli E-Bildirge de 23 hanelidir. Sonu 1 ile biteni kullanınız 1 dahil olacak.
  11. Rıdvan Ercan YILDIZ

Merhabalar Hg. Lütfen ufak harf ile yazınız. Sorunuza gelince; Kesenek bildirimlerini veya e-bildirge ile bildirmiş olduğunuz kullanıcı kodunu yazmalısınız. Aksi taktirde gönderemezsiniz. (boş olarak göndermek isterseniz eğer sgk işyeri numarası isteyen yere tıklayın boşluk bırakıpp...
  12. Rıdvan Ercan YILDIZ

Aginin kaydedilebilmesi için Diğer detaylarda eklemeniz gerekiyor ve bu diğer detayın AGİ'nin muhakkak olarak kesintilerin altında olması gerekiyor aksi taktirde kaydedemezsiniz. Sürekli Uyarı verecektir.
  13. Rıdvan Ercan YILDIZ

Hatayı paylaşabilir misiniz ?
  14. Rıdvan Ercan YILDIZ

Resimdeki mavi alan Sürekli görev yolluğu için bütçe tertibinizdir.
  15. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 4 b ücretsiz izin

4B sözleşmeli personele ücretsiz izin verilmemektedir. ÖZET: 657 sayılı kanunun 4 üncü maddesinin B bendi uyarınca sözleşmeli olarah istihdam edilen personelin ücretsiz doğum ve sağlık izini kullanmasına ilişkin (04.07.2006/12528) ……………… Genel Müdürlüğünde 657 sayılı Devlet Memurları...
  16. Rıdvan Ercan YILDIZ

4924 Maaş Ödeme Emri Mys sistemine işleme adımları. Harcama Talimatınızı oluşturduğunuzu varsayarak ödeme emri işlemi kısmını detaylı anlatacağım. Bunun için Harcama talimatının nasıl oluşturulacağı kısmını kısaca yazıyorum. 1) Harcama Yönetimi- Harcamalar - Harcama Yönetimi- Sağ...
  17. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Stajer öğrenci bütçe isteme

Sorunuzu yeni konu başlığı olarak açınız. Konu kilit.
  18. Rıdvan Ercan YILDIZ

Hocam ödenek sorgulama ekranı harcama giriş ekranından yapılır. Bende şubat dönem için 4000 TL ödenek istedim fakat hala aktarılmamış ocak da istemiş olduğum 2000 TL var. Ödenek sorgu ekranı için görüntü ekranı ekledim.
  19. Rıdvan Ercan YILDIZ

Halil Hocam stajyer ücretleri aylık talep edildiğinden dolayı istemiş olduğunuz tutarı fazla bulup sadece 8000 Tl göndermiş olabilirler mi acaba ? Cenap Bey; Forum kurallarımız gereği ufak harf ile yazın lütfen. Sorunuzu uygun başlık altında yazın konuyu açmadan evvelde lütfen arama yapın...
  20. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Mys Stajyer Ücreti Ödeme Emri

Rica ederiz Cenap Bey. Yapabildiğinize sevindim.
  21. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi MYS Avukatlık Vekalet Ücreti Ödemesi

Hikmet Bey; Forum kuralları gereği ufak harf kullanınız.
  22. Rıdvan Ercan YILDIZ

10. sıradaki açıklamayı okuyunuz. bütçe tertip ekranında sadece 2 kod çıkmaktadır siz ikincisini seçmelisiniz. İlk mesajdaki eklemiş olduğum ödeme emrini inceleyiniz.
  23. Rıdvan Ercan YILDIZ

Yeni sistemde Stajyer Öğrenci Ücretlerini tüm adımları ile madde madde anlattım arkadaşlar umarım yardımcı olur. Biraz uzun oldu ama malum yeni sistem. :) Mys Giriş Yaptıktan Mali Yönetim Sistemi 1) Harcama Yönetimi 2) Harcamalar 3) Harcama Yönetimi 4) Sağ Tarafta Yeni harcamaya tıklanılır...
  24. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Nöbet Ödenme Süresi

Ek ödeme zamanı MADDE 12 – (1) Ek ödeme, aylık dönemler halinde yapılır. Dağıtılmasına karar verilen ek ödeme tutarı, o dönemin bitiminden sonraki yirmi gün içinde hak sahiplerine ödenir. Ancak, döner sermaye gelirlerinin tahsilatında gecikme olması halinde tahsilatı takip eden ilk ödeme...
  25. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Palyatif Yoğun Bakım ve Anjiyo Ünitesi Artırımlı Nöbet Ücreti ?

% 50 artırımlı nöbet ücreti ödenecek birimler 1-yoğunbakım 2-acil servis 3-112 acil sağlık hizmetleri 4-diyaliz 5-ameliyathane Her ne kadar riskli birimler ilgili 657 DMK ile belirtilmiş olsada Palyatif Yoğun Bakım ve Ameliyathaneye bağlı Anjiyo ünitesinde görev yaan personelinde aynı...
  26. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 209 ve 375 doktor sabit ek ödemeler

12 puanlık artış Sağlık Bakanlığı Dr larını kapsamamaktadır. Konu hakkında daha detaylı bilgi için linkten devam edelim. https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-tabip-ve-dis-tabipleri-icin-12-puan-konusu
  27. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Kıst maaş

Konunuzu uygun kategori altında yazmanız için link paylaşmıştım. İlgili linkten yeni konu açınız.
  28. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Kıst maaş

Evet 5510 öncesi kıst maaşlarda kesenek kesilmez. Konunuzu uygun kategori altında açmaya özen gösteriniz. https://www.maasmutemeti.com/forum/forum-4-b-sozlesmeli-maas-hesaplama
  29. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 4/b li personel aralık bildirgesi

Aralık Ayı içinde geçerli. Son Bildirim tarihi dündü.
  30. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi kasa tazminatı

Yusuf bey konunuzu uygun başlık altında açmaya özen gösteriniz. Mali sorumluluk zammı verilir.(ünvan vaznedar olmalı) GİH Veznedar mali sorumluluk zammı :700 Hesaplama: Maaş Katsayısı X MSZ=75,98 TL'dir.
  31. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi MYS Avans kapama resimli anlatım

Mercan Bey Hoşgeldiniz. Forum kurallarıgereği büyük harf ile yazmayınız lütfen. Büyük Harf Kısıtlaması: - Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
  32. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Eğitim Katsayısı

Müdüre şu linki gösterin Gelecek ay mkaaşı kendisi hesaplasın :) :) http://www3.kalkinma.gov.tr/PortalDesign/PortalControls/WebContentGosterim.aspx?Enc=51C9D1B02086EAFB13C239EE2D6723BE
  33. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Eğitim Katsayısı

Ali Bey konunuzu uygun başlık altında ve uygun başlık ile açınız lütfen. Sorunuza gelince 4924 Maaş hesaplamasında eğitim katsayısı diye bir katsayı yok. Ağrı 5. bölge değil 6. bölge olmalı. 4924 maaş hesaplamasında; 657 4/B Tavan Ücreti : ........ Sözleşme Ücreti Oranı : ..... Hizmet...
  34. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 5434 KESENEK HATA VERİYOR

https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-sigorta-islemlerinde-degisiklik?pid=31212#pid31212 detaylı bilgi için konuyu inceleyiniz lütfen .
  35. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 4924 Maaş Hesaplama Programı

https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-4924-maas-hesaplama-programi Harun Bey'in ilk mesajındaki eki indiriniz.
  36. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Hangi Yılın Yevmiyesi Alınır?

Dediğiniz gibi 2017 yılı harcırahını dikkate alarak hesaplayınız.
  37. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Emsan Veri

Emsan veriler şuan için hepimizde gözükmüyor. Açılması için bekliyoruz. aktif olduğu zaman yine aynı şekilde indirebilir keseneklerinizi bildirebilirsiniz.
Geri
Üst Alt