Arama sonuçlarınız

1. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Fazla Mesai Bordrosunda Birim Amiri Olarak Kim İmzalıyor?

bordro da düzenleyen ve birim amiri yazıyor birim amiri diye geçiyor o zaman o yüzden kafam karıştı birim amiri kim olur diye
  2. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Yemek yardımı Ödeneğinden Mutfak Malzemesi Alımı Yapılır mı?

teşekkür ederim yani bizim arkadaş da öyle yapıyormuş bir şekilde yapmış demek ki
  3. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Yemek yardımı Ödeneğinden Mutfak Malzemesi Alımı Yapılır mı?

Pandemiden dolayı şuan kurumda yemek çıkmıyor Yemek yardımı ödeneğinden çatal kaşık masa sandalye alımı yapmak istiyor kurum, olabilir mi böyle bir şey bizim diğer arkadaş yapmışlar olur diyor. bu sadece personele ait bir ödenek değil mi harcama yapılmıyor diye biliyorum. yapılır diye bir şey...
  4. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Fazla Mesai Bordrosunda Birim Amiri Olarak Kim İmzalıyor?

Kolay gelsin arkadaşlar fazla mesai hesaplarken bordroda Düzenleyen ve Birim Amiri imzalama yerleri Birim amiri olarak kimin imzalaması lazım harcama yetkilisi mi hangi birime fazla mesai yapıyorsam o birimin amirimi ya da personel bakan birim amiri mi hangisi olacak siz nasıl yapıyorsunuz?
  5. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 375 KHK İş Kolu

4b liler(4c den 4b ye geçenlerle 4b sözleşmeliler) de dahil mi acaba ?
  6. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Satın almada mys'de ödeme emri ,harcama talimatı nasıl yapılır?

Onay alınacak görevli kişiler falan teklif verilecek alınacak firmalardan teklifler gelince piyasa araştırması ve yaklaşık maliyet hazırlanacak fatura kesecek belirlediğiniz firma firmadan borcu yoktur yazısı istenilecek fatura istinaden tif oluşturulacak kbs taşınırdan tif mys ye gönderilecek...
  7. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Promosyon Ödenirken Banka ne Kadar Müdahale Edebilir?

sözleşme onlar bozduysa ceza almaları gerekiyor o zaman artık promosyonun bir kısmını kaldırmaya gerek yok gelen personeli biz düşünmeyecez artık banka düşünsün biz peşin alalım hepsini sonra banka gelene kendi parasından versin bizim için daha iyi :) çok saçma uygulamalar var.
  8. serap taşar

sözleşmede de gelen personele talimat doğrultusunda ödeme yapılır denmiş anlatıyorum anlamıyorlar.
  9. serap taşar

Kolay gelsin arkadaşlar biz şubat 2020 de banka promosyon sözleşmesi imzaladık. Komisyon kararında falan naklen gelen personele geldiği yerden aldığı promosyon süresi bittikten sonraki maaş günü bizim sözleşmenin bitim süresi kadar promosyon ödenir diye karar aldık. Banka buna sürekli itiraz...
  10. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli VİF Oluştur Ve Gönder Sorunu

bizde bayadır var aynı sorun kaç ay oldu düzelmedi daha
  11. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli SGK ile yapılan Mahsuplaştırma Protokolü nedir.? yapan var mı?

bende bir araştırayım bakayım dedim bu 4b liler hep sıkıntı oluyor
  12. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli SGK ile yapılan Mahsuplaştırma Protokolü nedir.? yapan var mı?

Tuğrul bey in paylaştığı konu da içaçıcı konuşulmamış öyle anladım siz yaptınız mı
  13. serap taşar

arkadaşlar bu 4b lilerin rapor ücretleri ile ilgili sanırım sgk ile mahsuplaştırma protokolü imzalayan var mı, bilgisi olan faydası zararı nasıl bişey olduğu konusunda bilgisi olan var mı? ben biraz baktım okudum ama tam çözemedim nedense nasıl oluyor diye.
  14. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli kesenek İçerik Sorunları olduğundan belge açılamıyor hatası

bu şekilde mi açılıyor sürekli hem word hem metin dosyası şeklinde bide bugün kbs de biraz sıkıntı da var ondan da olabilir
  15. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli kaymakam vekalet aylığı

geçici mi daimi mi bir kaymakam başka bir kaymakamın yerine geçici bakıyorsa kimse yapmıyor almıyorlar zaten ama dai mi ise bakanlığa sorun bence sonradan geri alınırsa kendisi için iyi olmaz.
  16. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli kaymakam vekalet aylığı

vekalet aylığı almıyorlar diye biliyorum biz yapmıyoruz sadece yolluk yapıyoruz
  17. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli kesenek İçerik Sorunları olduğundan belge açılamıyor hatası

kbs den de metin belgesi olarak iniyor normalde word olmayacak metin belgesi olacak
  18. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli GİH Sınıfı Bölge Tazminatı

normalde herkes almıyor diye biliyorum teknik personel asker subay falan alıyor yönetmenlikte var ama bizim mutemet arkadaş zamanın da bazı memurlara vermiş hala alıyorlar çok bişey değil aslında ama ben de o konuda tam net değilim
  19. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli KBS de rapor keserken yanlışlıkla Geçici İş Görmezlik Ödeneğini Girmişim Ne yapmam Lazım?

teşekkür ederim 1603175910 bide işsizlik ödeneğinin geri kalan kısmı adına yatan para kadar mı acaba yoksa ayrı hesaplatmam mı lazım oraya yazmam için
  20. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli KBS de rapor keserken yanlışlıkla Geçici İş Görmezlik Ödeneğini Girmişim Ne yapmam Lazım?

teşekkür ederim adına yatan ücreti de vezneye yatıracam bunun bildirgeden önce ya da sonra yatırmak belli bir süresi var mı sıkıntı olmaması için
  21. serap taşar

önce istirahat süresinde çalışmamıştır diyecem sonra eksik gün sayısı ücret aldığı maaşımı girecem
  22. serap taşar

Mutemet Arşivi MYS Gelen Fatura İptal Etme

rica ederim çoğu kurum hele ilçelerde kimse e faturaya bakmıyor bile kolay gelsin
  23. serap taşar

Kolay gelsin arkadaşlar ben 15.10.2020 maaşında 4b personelinin sağlık rapor bilgisini girerken geçici İş görmezlik ödeneğine ne kadar gün (8) rapor aldığını yani eksik gün girmişim personelin maaşından sadece 8 tl kesilmiş ama adına da 7 yüz küsür para yatmış rapor almış diye bunu nasıl...
  24. serap taşar

o zaman kalkmış mı çünkü biz öyle yaptık yönlendirdik oluyordu o zaman . o zaman siz işlem yapmışsınız kuruma ya da faturayı kesen kuruma bir daha size göndermemeleri için bilgi vererirsiniz işlem biter çünkü başka yapacak bişey yok.
  25. serap taşar

Faturayı düzenleyen taraf normal de ama sistemde öyle bişey yapılamıyormuş o yüzden faturanın yanlışlıkla gittiği taraf faturayı ait olduğu kuruma yönlendirecek bir daha size düşmemesi için doğru vergi numarasını ya da kurumun adını verip gerisini onlar halledecek sizin yapabileceğiniz başka...
  26. serap taşar

bizimde bir ilçenin öyle olmuştu elektrik faturası bir kaç ay başka kuruma gidiyormuş o kurum sağ olsun hiç bakmıyormuş herhalde faturalara ne tedaş a ne bize bilgi verdi, fatura gelmediği için ben araştırdım tedaşa sordum başka kuruma gidiyormuş vergi no düzeltip o kurumu aradık bize...
  27. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli aday kaymakam sürekli görev yolluğu

ödenir ama onlar genelde bir yere atanır diğer yerlerde vekalet ya da staj olarak gidiyorlar onun içinde geçici görev yolluğu alıyorlar.
  28. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli İhraç Durumundan Geri Dönen Personelin Maaş Faiz Hesaplaması Nasıl Olur?

15.11.2019 baz aldım mahkemede gelen yazıda da geriye dönük maaşın alındığı tarih ile ihraç edildiği tarih arasındaki süre içindeki faiz hesaplanması diyor o yüzden 15.11.2019 tarihini yaptım bitiş tarihi
  29. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli İhraç Durumundan Geri Dönen Personelin Maaş Faiz Hesaplaması Nasıl Olur?

hesapladım onu da yukarıdaki tabloda bitiş başlayış hesaplanan tarih var onda emin olamadım sadece kişi 22.11.2016 da ihraç oldu maaşını alarak 09.10.2019 da görevine başladı maaşını aldı bende 11. ayda geriye dönük hesapladım kbs bordro girişinde hepsini ekledim hesapladım 15.11.2019 da toplu...
  30. serap taşar

evet yapmadım maaşını öderken şimdi faiz vermedik diye mahkemeye vermiş bizi mahkeme de faizin ne kadar olduğunu hesaplatıp gönderin demiş
  31. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Mühendislik Diploması Alan Teknisyen

görüşe gerek yok ki 657 de var bide emsal var zaten bizim benden önceki mutemet aynen o durumda olan bir personele vermemişti mahkemeye verdi kazandı geri aldı verilmesi gerekiyor zaten üst öğrenim bide teknik kadro da personel
  32. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Mühendislik Diploması Alan Teknisyen

cetvellerden zam ve tazminat genelgesinden bakabilirsiniz hepsi var derece kademesine göre ne verilmesi gerektiği sadece tazminatları değiştireceksiniz
  33. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Açıktan Göreve İade Maaş Hesaplaması

formda var https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/5510-sonrasi-toplu-maas-hesaplama-tablosu-tam-ve-1-3.7284/
  34. serap taşar

teşekkür ederim başlığı yanlış yapmışım açıktan değil ihraçtan döndü fark eder mi acaba bide ben maaşı ödediğim zaman KBS bordro girişten yaptım 15.11.2019 maaşında hepsini toplu almış oldu faiz hesaplarken bitiş tarih olarak hangi tarihi baz almam lazım
  35. serap taşar

Merhaba arkadaşlar kolay gelsin hayırlı cumalar Bizim bir personel 22.11.2016 da açığa alındı 09.10.2019 da göreve başladı o aralıktaki maaşını hesaplayıp yapmıştım geri döndüğünde ama faiz hesaplamadım o yüzden mahkemeye yasal faizin istemiyle başvurmuş. Mahkeme de aldığı maaşı hangi tarihlerde...
Geri
Üst Alt