Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar
bir tane memurumuz mastershef katılmayı düşünüyor katılabiliyor mu 657 ye göre bunda bir sakınca var mı?
kendisi normalde pandemiden dolayı idari izinli bu şekilde katılabilir mi veya idari izinli olmasa ücretsiz izin alıp katılabilir mi?
nasıl olabilir acaba
merhaba arkadaşlar
resmi mühür için avans yapacam ama 03.7 bütçe tertibi çıkmıyor harcama oluştururken ne yapmam lazım sadece rapor kısmında var olanlar görünüyor ama o görünmüyor
merhaba arkadaşlar 4b lilerin kişi ve icra borcunu nasıl yapıyoruz her ay kesildiği kadar tekrardan mı giriliyor acaba
icra dosya bilgileri toplam ne kadar kalmış kbs de görünüyor ama maaş hesapladığımda çıktılarda görrünmedi ne yapmam lazım acaba
hiçbiri görüntülenmiyor hep bulunmamaktadır diyor sgk yı aradım orda görünüyor ama benim sistemde görünmüyor ne görüntüleme ne iptal dediğimde görünmüyor
merhaba arkadşlar 4b personelin çıkış bildirgesini yaptım ama gün eksik girdim tekrar güncelleyecem ama kayıt bulunamamaktadır diyor ne yapmam gerekiyor acaba
68 b göre neden değil yazıda 68/b ve 68/a göre atama yapılmıştır diyor
bazı arkadaşlar böyle yapmış ve 745 tl fark çıkmış o kadar fark olur mu ki bu değişiklikte
benim kafam karıştı biraz yanlış da yapmak istemiyorum
merhabalar arkadaşlar
4b li bir personel(4c den 4b ye geçen) vefat etti 02.06.2020 de bu durumda ne gibi işlem yapmam gerekiyor
sgk çıkış, maaş, e bildirgede de farklı bişey yapılacak mı bi de emekli hak kaznıyor mu acaba herhangi bir tazminat yardım falan verilecek mi?
çok mu olmuş :) öncesi
1591076573
gelen terfi maddesi uygunsa derken neye uygun nasıl uygun olacak.
1591250631
5. derecede kadro da 4/2 iken 3.derece kadro ya tahsis terfi bilgisi girdim bu bölümü doldurduktan sonra ön tarafı da yapmaya gerek var mı acaba orası öyle mi kalacak yoksa onu da...
merhaba kolay gelsin arkadaşlar
bizim valilikte 8 yıl tamamladığımızdan dolayı dilekçe yazıp 4. veya 3. kadro talebinde bulundu içişleri bakanlığı değerlendirip 08.05.2020 tarihinden geçerli olmak üzere bazılarına 3. bazılarına 4. derecede kadro değişikliği yaptı bu durumda
-maaşa esas derece...
4b değil rıdvan bey normal memur ama hallettim onu da şef unvanları yapmıyoruz arada bir tane kalmış göremedim bir türlü onu da sildim geri kalan personellere yaptım tşk ederim
giyecek yardımıyla uğraşıyorum daha sürekli hata veriyor neyi yanlış yapıyorum anlamadım ya sürekli unvan ve hizmet kodu hatalı diyor kaydetmiyor bir türlü bakıyorum unvanlarda falan sıkıntı yok ki otomatik atıyor zaten sıkıntı yok ama olmuyor
merhaba arkadaşlar maaş avans şimdi yapıyorum ama 15.12.2019 da münferit yapılan bir maaş var yeni gelen personel için onuda tüm personel ödeme emri kalemlerine ekleyerek yapıyorum her bir kalemi ama fark çıkıyor bir türlü tutmadı nasıl yapabilirim acaba acil yardımcı olursanız sevinirim.
Kolay gelsin arkadaşlar forma güvenlik engeli nedeniyle pek giremiyorum eskisi gibi takip edemiyorum sorun olunca tlf dan girmeye çalışıyorum zor oluyor biraz
Bizde istifa eden bir kaç 4b li personel var birinin çıkışını bugün yaptım 14.04.2020 tarihinden itibaren çıkış bildirgesinde eksik gün...
emekli olan bir tane 4b li personel talep ediyor sürekli en son dilekçe yazdı ama onunla ilgili bir şey yok o yüzden karıştı durum başka kurumlar ödüyor sordum da ama ben rastlamadım ödenir diye bir maddeye.
https://www.memurlar.net/haber/882746/4-b-sozlesmeli-personele-emeklilikte-yolluk-odenir-mi.html
buna göre ödenmez diyor nasıl olacak bu bizde hala muallak tayız
Merhaba arkadaşlar kbs fazla mesai ücretleri yapan var mı güncellenmemiş sanırım bizim özel kalem personelinin ödemesini yapacaktım ama 2,08 görünüyor saat ücreti normalde 2,39 olması gerekmiyor mu