Arama sonuçlarınız

1. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 657 devlet memuru olan biri yarışmaya katılabilir mi?

merhaba arkadaşlar bir tane memurumuz mastershef katılmayı düşünüyor katılabiliyor mu 657 ye göre bunda bir sakınca var mı? kendisi normalde pandemiden dolayı idari izinli bu şekilde katılabilir mi veya idari izinli olmasa ücretsiz izin alıp katılabilir mi? nasıl olabilir acaba
  2. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli mys de bütçe tertibinin görünmemesi hk.

teşekkür ederim aradım ödenek isteyin sonra dedi
  3. serap taşar

Mutemet Arşivi Mys ödeme emri görüntüleme Hatası

mys de dünden beri sıkıntı var ya yükleniyor yükleniyor diyor durunca hata veriyor işlem yapılmıyor doğru düzgün
  4. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli mys de bütçe tertibinin görünmemesi hk.

merhaba arkadaşlar resmi mühür için avans yapacam ama 03.7 bütçe tertibi çıkmıyor harcama oluştururken ne yapmam lazım sadece rapor kısmında var olanlar görünüyor ama o görünmüyor
  5. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4b personelin icra ve kişi borcunu her ay tekrardan kbs ye giriliyor mu ?

merhaba arkadaşlar 4b lilerin kişi ve icra borcunu nasıl yapıyoruz her ay kesildiği kadar tekrardan mı giriliyor acaba icra dosya bilgileri toplam ne kadar kalmış kbs de görünüyor ama maaş hesapladığımda çıktılarda görrünmedi ne yapmam lazım acaba
  6. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4b ayrılış bildirgesi güncelleme hatası(bildirge görünmüyor)

aradım yazı yaz dedi şimdi yazıyı gönderiyorum tşk ederim
  7. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4b ayrılış bildirgesi güncelleme hatası(bildirge görünmüyor)

hiçbiri görüntülenmiyor hep bulunmamaktadır diyor sgk yı aradım orda görünüyor ama benim sistemde görünmüyor ne görüntüleme ne iptal dediğimde görünmüyor
  8. serap taşar

hayır izin vermiyor devam edebilirsiniz yine de diyor ama olmuyor
  9. serap taşar

merhaba arkadşlar 4b personelin çıkış bildirgesini yaptım ama gün eksik girdim tekrar güncelleyecem ama kayıt bulunamamaktadır diyor ne yapmam gerekiyor acaba
  10. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 68/b ye göre kadrosu değişen memurun maaşa ve emekliye esas derece/kademe nasıl olur?

68 b göre neden değil yazıda 68/b ve 68/a göre atama yapılmıştır diyor bazı arkadaşlar böyle yapmış ve 745 tl fark çıkmış o kadar fark olur mu ki bu değişiklikte benim kafam karıştı biraz yanlış da yapmak istemiyorum
  11. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4b sözleşmeli personelin vefat etmesi durumunda ne gibi işlemler yapılır.

mayıs ayı bildirgesini onaylanmıştı iptal edip tekrar ölüm diyip çıkışını yapıp güncelleyip tekrar onaylayacam değil mi
  12. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4b sözleşmeli personelin vefat etmesi durumunda ne gibi işlemler yapılır.

e bilge mayıs ayı bildirgesi üzerinden mi yapacağım yoksa bu ay yapacağım bildirge üzerinden mi yapacağım
  13. serap taşar

merhabalar arkadaşlar 4b li bir personel(4c den 4b ye geçen) vefat etti 02.06.2020 de bu durumda ne gibi işlem yapmam gerekiyor sgk çıkış, maaş, e bildirgede de farklı bişey yapılacak mı bi de emekli hak kaznıyor mu acaba herhangi bir tazminat yardım falan verilecek mi?
  14. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 68/b ye göre kadrosu değişen memurun maaşa ve emekliye esas derece/kademe nasıl olur?

çok mu olmuş :) öncesi 1591076573 gelen terfi maddesi uygunsa derken neye uygun nasıl uygun olacak. 1591250631 5. derecede kadro da 4/2 iken 3.derece kadro ya tahsis terfi bilgisi girdim bu bölümü doldurduktan sonra ön tarafı da yapmaya gerek var mı acaba orası öyle mi kalacak yoksa onu da...
  15. serap taşar

merhaba kolay gelsin arkadaşlar bizim valilikte 8 yıl tamamladığımızdan dolayı dilekçe yazıp 4. veya 3. kadro talebinde bulundu içişleri bakanlığı değerlendirip 08.05.2020 tarihinden geçerli olmak üzere bazılarına 3. bazılarına 4. derecede kadro değişikliği yaptı bu durumda -maaşa esas derece...
  16. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4/B'li Sözleşmeli Personele Giyecek verilirmi?

4b değil rıdvan bey normal memur ama hallettim onu da şef unvanları yapmıyoruz arada bir tane kalmış göremedim bir türlü onu da sildim geri kalan personellere yaptım tşk ederim
  17. serap taşar

giyecek yardımıyla uğraşıyorum daha sürekli hata veriyor neyi yanlış yapıyorum anlamadım ya sürekli unvan ve hizmet kodu hatalı diyor kaydetmiyor bir türlü bakıyorum unvanlarda falan sıkıntı yok ki otomatik atıyor zaten sıkıntı yok ama olmuyor
  18. serap taşar

arkadaşlar merhaba 4b personeline de veriliyor muydu giyim yardımı?
  19. serap taşar

Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

merhaba arkadaşlar maaş avans şimdi yapıyorum ama 15.12.2019 da münferit yapılan bir maaş var yeni gelen personel için onuda tüm personel ödeme emri kalemlerine ekleyerek yapıyorum her bir kalemi ama fark çıkıyor bir türlü tutmadı nasıl yapabilirim acaba acil yardımcı olursanız sevinirim.
  20. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4b istifa ettiğinde kbs nakil ve e bildirge

O satıra girdiğinizde çıkıyor yine yani aktif duruyor 1586866408 Yazdım onu da
  21. serap taşar

30 Gün dedim bişey yazmadım çıkış bildirgesinde
  22. serap taşar

Kolay gelsin arkadaşlar forma güvenlik engeli nedeniyle pek giremiyorum eskisi gibi takip edemiyorum sorun olunca tlf dan girmeye çalışıyorum zor oluyor biraz Bizde istifa eden bir kaç 4b li personel var birinin çıkışını bugün yaptım 14.04.2020 tarihinden itibaren çıkış bildirgesinde eksik gün...
  23. serap taşar

Mutemet Arşivi Toplu Sözleşme ile Sözleşmeliye Surekli Gorev Yolluğu

emekli olan bir tane 4b li personel talep ediyor sürekli en son dilekçe yazdı ama onunla ilgili bir şey yok o yüzden karıştı durum başka kurumlar ödüyor sordum da ama ben rastlamadım ödenir diye bir maddeye.
  24. serap taşar

Mutemet Arşivi Toplu Sözleşme ile Sözleşmeliye Surekli Gorev Yolluğu

https://www.memurlar.net/haber/882746/4-b-sozlesmeli-personele-emeklilikte-yolluk-odenir-mi.html buna göre ödenmez diyor nasıl olacak bu bizde hala muallak tayız
  25. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli özel kalem personelinin kbs fazla mesai

ben de böyle yaptım oldu işlem bitti
  26. serap taşar

kbs düzelmez mi onu beklesek
  27. serap taşar

Merhaba arkadaşlar kbs fazla mesai ücretleri yapan var mı güncellenmemiş sanırım bizim özel kalem personelinin ödemesini yapacaktım ama 2,08 görünüyor saat ücreti normalde 2,39 olması gerekmiyor mu
  28. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı

soran personellere bakıyorum sıkıntı yok bilgiler aynı bir sıkıntı yok.
  29. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı

14 günlük fark ekranındaki kişi bilgileri normal bilgilerle aynı değil bazılarının derece kademeleri farklı ondan olabilir mi
Geri
Üst Alt