Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Emekli Eş İçin AGİ den Yararlanılır Mı?

tamamdır. sağolun hocam . sizi de yordum galiba ama napayım . bilmeyince sormak gerek diye düşünüyorum. ilmin yarısı sormaktır. bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp diye düşünüyorum. sağolun. iyi çalışmalar diliyorum
  2. Çözümlendi | Kilitli Emekli Eş İçin AGİ den Yararlanılır Mı?

hocam bir türlü anlayamıyorum. bizde bir usta öğretici bayan var. eşinden boşanmış. çocuğu yok. bu kişiye hangi agi yi uygularız
  3. Çözümlendi | Kilitli Emekli Eş İçin AGİ den Yararlanılır Mı?

hocam, dul olanın eşi yok ki. eşi nasıl çalışşın??
  4. Çözümlendi | Kilitli Emekli Eş İçin AGİ den Yararlanılır Mı?

emekli olan eş, çalışmıyor şeklinde değerlendirilecek .öyle mi mehmet bey
  5. Çözümlendi | Kilitli Emekli Eş İçin AGİ den Yararlanılır Mı?

arkadaşlar , aile bildirim formunda şöyle yazıyor: sadece ücret geliri elde eden eş ''çalışmayan ve herhangi bir geliri olmayan eş '' kapsamında değerlendirilmeyecektir.Münhasıran emekli maaşı alanlar da çalışmayan ve herhangi bir geliri olmayan eş olarak kabul edilecektir. bu ne demek...
  6. Çözümlendi | Kilitli kadro esası nedir

Eren hocam, ben müdür yardımcısı yim. Sınıf öğretmenliği mezunuyum. Yeşil pasaportu alabilir miyim
  7. Çözümlendi | Kilitli kadro esası nedir

Arkadaşlar şu an 5 inci derecenin üçüncü kademesindeyim. Ne zaman yeşil pasaport alirim
  8. Çözümlendi | Kilitli Halk Eğitim Merkezinde Çalışan Usta Öğreticinin Rapor İşlemleri

arkadaşlar günaydın. bizim usta öğreticilerden biri 18-19-20 aralık tarihlerinde rapor almış. şimdi e viziteye girip ne yapmalıyım?
  9. DUYURU 2019 Yılı Ocak | Zam Oranı Belli Oldu

nerde yazıyor. bumko güncellendi mi ki
  10. DUYURU 2019 Yılı Ocak | Zam Oranı Belli Oldu

peki bu zam oranı brüt maaş üzerinden mi?
  11. DUYURU 2019 Yılı Ocak | Zam Oranı Belli Oldu

yüzde 10,74 lük zam oranı nasıl hesaplanıyor zahid bey. benim maaşım ne kadar olacak nasıl hesaplarım:)
  12. Çözümlendi | Kilitli Emekli Eş İçin AGİ den Yararlanılır Mı?

mantıklı olan da yüzde 85 i geçmemesi. yoksa millet gelişigüzel çocuk yapar. en az 3 çocuk ideal, fazlasına ise bakabiliyorsan yapmalısın
  13. Çözümlendi | Kilitli Emekli Eş İçin AGİ den Yararlanılır Mı?

ben de bu şekilde diye biliyordum. yukarda ilk iki çocuk için yüzde 7,5 , diğer çocuklar için yüzde 5 yazınca sormak istedim
  14. Çözümlendi | Kilitli Emekli Eş İçin AGİ den Yararlanılır Mı?

asgari geçim indiriminde üçüncü çocuk için oran yüzde 10 değil miydi
  15. Çözümlendi | Kilitli Halk Eğitim Merkezinde Çalışan Usta Öğreticinin Rapor İşlemleri

baktım şimdi kbs ye. maaş referans tabloları adı altında oluyor galiba. katsayı hala 0. enflasyon açıklandıktan sonra tekrar bakarım. teşekkürler:)
  16. Çözümlendi | Kilitli Halk Eğitim Merkezinde Çalışan Usta Öğreticinin Rapor İşlemleri

hocam bir de şunu sormak isterim. usta öğreticilerin maaşları hesaplanırken kullanılan maaş katsayısı vb. bilgilerin güncel hali yayınlandı mı. ben bumkoda bulamadım. sadece 2018 yılına kadar olan veriler var
  17. Çözümlendi | Kilitli Halk Eğitim Merkezinde Çalışan Usta Öğreticinin Rapor İşlemleri

çok teşekkür ederim zahid bey. ben de bu işlerle uğraşacağım için şimdiden bilgi depoluyorum arı gibi ki ilerde fazla zorlanmayayım. çok sağolun:)
  18. Çözümlendi | Kilitli Halk Eğitim Merkezinde Çalışan Usta Öğreticinin Rapor İşlemleri

puantajdan neyi düşüp nereye ne ödemesi yapacağız hocam. ben bu işleri ilk defa yapacağım, lütfen bu konuda anlayış gösterin
  19. Çözümlendi | Kilitli Halk Eğitim Merkezinde Çalışan Usta Öğreticinin Rapor İşlemleri

arkadaşlar , halk eğitimi merkezlerinde çalışan usta öğreticilerin rapor almaları durumunda ne gibi işlemler yapmamız gerek.
  20. Çözümlendi | Kilitli meb usta öğretici ücreti

tamam, bundan sonra önce araştıracağım:)
  21. Çözümlendi | Kilitli meb usta öğretici ücreti

kanunu inceledim hüseyin bey, duyarlı olup cevap yazdığınız için sağolun, iyi çalışmalar dilerim:)
  22. Çözümlendi | Kilitli meb usta öğretici ücreti

hocam ben neden tekrar soruyorum biliyor musunuz. birçok bilgi sürekli güncelleniyor. burda yazılan eski mesajlar belki güncel değildir diye düşünüyorum. dediklerinizi de dikkate alıp önce arama kısmından araştırıp eğer bulamazsam sizlere sorarım. cevap için teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim:)
  23. Çözümlendi | Kilitli meb usta öğretici ücreti

günaydın arkadaşlar. geçici usta öğreticilere verilen asgari geçim indiriminde çocuklar için yaş sınırı var mı
  24. Çözümlendi | Kilitli meb usta öğretici ücreti

tamam hocam. sağolun
  25. Çözümlendi | Kilitli meb usta öğretici ücreti

geçici usta öğreticilerde de aile ve çocuk yardımı yok. bunu biliyorum eren bey. asgari geçim indirimi var sadece. peki hocam bizdeki geçici usta öğretici bayanın eşi emekli öğretmendi.daha önce yazmıştım.bu kişinin eşi çalışmadığı için asgari geçim indirimi oranı %60 olacak demiştik. bunu...
  26. Çözümlendi | Kilitli meb usta öğretici ücreti

Co k teşekkür ederim eren hocam. Eşi çalışmıyor şeklinde olacak yani. Hayırlı akşamlar
  27. Çözümlendi | Kilitli meb usta öğretici ücreti

Eren bey. Hani oran oluyor ya. Evli eşi çalışmıyorsa yüzde 60 oranında agi alıyor. Evli eşi çalışıyorsa yüzde 50 oranında. Evli eşi çalışmıyor ve 2 çocuğu varsa yüzde 75. Ben bunu soruyorum. Evli eşi çalışmıyor mu diyeceğiz bu usta öğretici kadın için. Bu kadın geçici usta öğretici ve eşi...
  28. Çözümlendi | Kilitli meb usta öğretici ücreti

Bir kadın var. Geçici usta öğretici olarak çalışıyor. Eşi işe emekli öğretmen. Bu kadının asgari geçim indirimini hesaplarken eşi çalışmıyor şeklinde mi agi hesaplanır
  29. Çözümlendi | Kilitli meb usta öğretici ücreti

Arkadaşlar. Geçici usta öğreticinin eşi emekli ise asgari geçim indiriminde eşi çalışmıyor şeklinde mi değerlendireceğiz.
  30. Editörün Seçimi Mys De Sgk İpc Ödeme İşlemi

hmm. teşekkürler
  31. Editörün Seçimi Mys De Sgk İpc Ödeme İşlemi

bu cezaları hazineden ödedikten sonra rücu kime yapılır. harcama yetkilisine mi yapılır.
  32. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Yeni Prim Kodları

halk eğitimi merkezlerinde çalışan geçici usta öğretici ödeme bordroları da mı bu şekilde olacak arkadaşlar
  33. Çözümlendi | Kilitli Mys de Ücretli Öğretmen ödemeleri

İyi çalışmalar usta öğreticiler ödemeleri için varmı
  34. Mutemet Arşivi Derece ve Kademe Hesaplama

arkadaşlar ben 2005 yılında sosyal hizmetlerde 657 yardımcı hizmetler sınıfında bekçi kadrosunda sosyal hizmetlerde çalışmaya başladım. 2008 yılında ise sınıf öğretmenliğinden mezun olup kpss ye girip 2009 da sözleşmeli öğretmenliğe başladım. 2010 yılında kısa dönem askere gittim ve askerdeyken...
  35. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen 7,5 Saat Gün Hesaplaması

anladım. usta öğreticilerin sigortası benim dediğim gibi mi peki
Geri
Üst Alt