Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi Sağlık Meslek Mensubu Sayılan Ve İnsan Sağlığına Ilişkin Işlerde Çalışanlara Fhz Yararlandırılması Hakkında Yazı

Peki laborant ve laboratuar teksinyeni farkı ne.bende hem laborant hemde laboratuar teknisyeni var.bu listede ödenecekler arasında tıbbi laboratuar teknisyeni var.??
  2. Mutemet Arşivi Sağlık Meslek Mensubu Sayılan Ve İnsan Sağlığına Ilişkin Işlerde Çalışanlara Fhz Yararlandırılması Hakkında Yazı

SGK nın yayınladığı 4 haziran tarihli ünvan listesinde 1- psikolog yok.klinik psikolog var.çky den baktığımda psikologların unvan kodu 8155,klinik psikolog ünvan kodu 43467.anladığım kadarıyla psikologlara FHZ ödemeyecez doğrumu?? 2-Laboratuar teknikerleri aslında ünvanı laborant olan ünvan...
  3. Mutemet Arşivi Geçmişe Yönelik Ödemelerde Gelir Vergisi Ve Asgari Geçim İndirimi

Ben geçen sene ödedim birine agileri de her ay için verdim.ne yapacam şimdi.bu yazı yeni geli kurumlara ama ya.
  4. Mutemet Arşivi Geçmişe Yönelik Ödemelerde Gelir Vergisi Ve Asgari Geçim İndirimi

Ben tam anlayamadım bu yazıyı.Kişi Ocak 2020 de ihraç oldu,mayıs 2021 de ihraçtan döndü diyelim.geriye dönük maaşını yaptık.agileri de o yılki agiden verdim.ama vergi matrahını bu yılın vergi matrahından ilerlettim.ocak 2020 den ocak 2021 1 yıl oldu.şimdi ben şubat 2021 den itibaren yıl bitene...
  5. Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi Kıdem Tazminat Yazısı

TÜHİS MADDE32.Kıdem tazminatı 35 günlük ücret temel alır diyor.Bu görüşte 31.12.2012 tarihinden sonraki 30 günlük esas alır diyor.Ben anlamadım??Anlayan banada anlatabilirse çok sevinirim.
  6. Mutemet Arşivi Sağlık çalışanına Nisan Ayı İtibari İle 4 Ay Ek Ödeme Hk.

Arkadaşlar kolay gelsin.Kişinin kısmi çalışma süresini güne nasıl çeviriyorsunuz?örneğin 80 saat riskli birimde çalışan birine kaç gün girersiniz?
  7. Mutemet Arşivi Taşerondan Emekli olan işçinin Toplu Sözleşme dönemine göre kıdem tazminatı ödenmesi

Kolay gelsin arkadaşlar.Ben bir işçiye kıdem tazminatı hesapladım.Benim muhasebem kişinin işe başladığı tarihten 31.10.2020 e kadar bir bordro yaptırdı.01.11.2020 den ayrıldığı tarihe kadar bir bordro.sebebi toplu sözleşmede verilen ek haKlardan dolayı.Sormak istediğim konu;biz normal de...
  8. Çözümlendi | Kilitli 4/C den 4/B ye geçen personel için emekli yolluğu ödenir mi? Ödenirse katsayısı ne olmalıdır?

4B Lİ personel(4c den 4b ye geçen personel) için emekli yolluğu ödenir mi??Ödenirse 13558 katsayısından mı,12105 katsayısından mı ödenir??
  9. Mutemet Arşivi Sağlık çalışanına Nisan Ayı İtibari İle 4 Ay Ek Ödeme Hk.

Arkadaşlar ek ödemeyi hesaplayınca dikkat ettiniz mi lise mezunu sağlık personeline 430tl.civarında veriyor.Hani okul durumu fark etmiyordu?Sizdede böyle olan varmı.Kovid olmayan sağlık personeli okul ayrımı olmaksızın 499,21TL. %20 vergili hali almayacakmıydı.??
  10. Mutemet Arşivi Sağlık çalışanına Nisan Ayı İtibari İle 4 Ay Ek Ödeme Hk.

NİSAN ek ödemesini onaylayan varmı acaba?Bizde izin vermiyor sistem.
  11. Mutemet Arşivi Sağlık çalışanına Nisan Ayı İtibari İle 4 Ay Ek Ödeme Hk.

Röntgen teknisyeni acil de 80 saat çalışmış,bu 80 saati aynı zamanda kovid olarak da bildirilmiş.Bu ekops da tıbbi hizmet sunum alanındaki nöbet alanına nasıl işlenir.??
  12. Köşe Yazıları 4/D İşçi Özlük Hakları

Nazan hanım bu kadroya geçen işçilerin emekli süresi dolunca bekkletilmeden emekli olması gerektiği ile ilgili bir yazı vardı?sizde varmıdır acaba??
  13. Çözümlendi | Kilitli Açığa alınan 4924 Sözleşmeli Personelin ÇKYS'de görünmesi

Herkese kolay gelsin.Başınıza geldimi böyle bir durum bilmiyorum ama sorum şu.Bir pesonelim 4924 iken açığa alındı.1 yıldır da açıkta.2021 yılı itibariyle de sözleşme yenilenemedi.ama ÇKYS de son durum 4924 olarak gözüküyor.Sizce bunun maaşını normal memur maaşına çevirmelimiyim??
  14. Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu -2- (15.03.2021)

Ben dün ankara sgk ile görüştüm halis bey le.31 mart son değil.Son duyurumuzu iyi okuyun dedi.Biz tahakkuk kısmına borç yansıtacağız siz onu ödeyeceksiniz dedi.bekleyin dedi.
  15. Çözümlendi | Kilitli Prim İade

1 ekim başlangı. 14 ekim bitiş yazın.
  16. Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu -2- (15.03.2021)

düzeldi. mart ayını gönderdim şükür.Allah göndermeyenlere kolaylık versin.
  17. Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu -2- (15.03.2021)

nasıl yaptınız ya.bende yine verdi.say 2000 işaretli dimi.5434 eski yerden yaptınız
  18. Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu -2- (15.03.2021)

ankara sgk da öyle dedi.sistemsel.yarın deneyin dedi.
  19. Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu -2- (15.03.2021)

ama benim 5434 lerde de k100 hatası veriyor.dünden beri deniyorum yok.sadece gss leri gönderebildirm 5434 ve 5510 lerin.diğerleri duruyor.
  20. Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu -2- (15.03.2021)

Çok şanşlısınız valla denedim olmuyor.bekleyelim bakalım:((
  21. Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu -2- (15.03.2021)

Dediğinizi yaptım ama yine olmadı k100 hatası veriyor hala.
  22. Köşe Yazıları Memurlarda Ssk Brüt Ücretin Asgari Ücret Altında Kalması Halinde Kesenek Primler Nasıl Hesaplanacak?

Ben aradım ankara sgk yı bir kaç güne duyuru atacaz nasıl yapılacağı ile ilgili bizi bekleyin dediler.
  23. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel (Aşçı) Brüt Ücreti Asgari Ücret Altında kalması

4B Sözleşmeli Aşçı kadrosunda olan bir kişinin 2021 ocak ayı sözleşme ücreti 3493,02TL.ama asgari ücretin (3577,50) altında kalıyor.bunun asgari ücrete çekilmesi gerekir mi?çekilirse de bunla ilgili resmi dayanak varmıdır?yardımcı olursanız sevinirm.
  24. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi MYS Ödeme Emri Hatası

ÖMÜR HOCAM BU DEVLET HASTANESİ VE DEVLET HASTANESİ HİZMETLERİ ARASINDAKİ FARK NE.BİZ DEVLET HASTANESİYİZ.YANİ HANGİSİ??
  25. Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Aralık 17 Günlük Maaş Gelir Vergisi Matrahı HK.

Hocam biz emanete almadık.muhasebe aldırmadı.yani bu ocak ayında aralık maaşlarını ödeyecem.15 aralık-14 ocak şeklinde ve ayın 15 inde ödüyorum.adamlar %35 de ler vergide onları %15 a almak biraz beni korkutuyor acıkcası.o yüzden cesaret edemedim bir türlü.ama sizin yazdıklarınıza göre aralık...
  26. Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Aralık 17 Günlük Maaş Gelir Vergisi Matrahı HK.

Benimde bu 4924 lerin maaşında vergi ile tereddütüm vardı.ama bu görüşte bişey anlamadım.Ben aralık maaşını aralık vergi dilimine göre kesiyorum.Ama soru işaretlerim var.
  27. Çözümlendi | Kilitli uzman hekim olarak ünvanı değişen Araştırma Gör. maaş ve ek ödeme farkı

Bizde de aynı durum var.Kişinin atama karar tarihi 06.11.2020.ancak eski kurumundan ayrılış tarihi 12.11.2020.ve kişi Kasım MAAŞINI ALIP DA GELMİŞ.Benden Uzman Doktor farkını istiyor.Ben bu yazıya göre ödememem gerektiğini anlıyorum.Sizce??
  28. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi(işkur) Hizmet Zammı ve Yol Yardımı Netten Brüt Bulma

Mustafa bey iyice anlamak için soruyorum.Yalova büyükşehir değil 3tl gidiş 3tl.dönüş yani 6tl yol ücreti var.işçi 26 gün işe geliyor 26*6=156tl yol ücreti yapar.anladığım kadarıyla maksimum 85,77tl verecez.yani 156tl değil de 85,77TL.verecez.Ama 6 gün işe gelen birine 6*6=36tl.oluyor ozaman 36tl...
  29. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi(işkur) Hizmet Zammı ve Yol Yardımı Netten Brüt Bulma

Mustafa bey bu görüşün tarihi nedir??çünkü ben de çift araç değiştiren var dilekçe vermişti.Bende verdiği ücreti veriyordum ozaman yanlış mı ödedim acaba??Yazının orjinal halini tam paylaşırımısınız??
  30. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi(işkur) Hizmet Zammı ve Yol Yardımı Netten Brüt Bulma

Yol yardımı ile kafam karışık.yardımcı olursanız sevinirim.Sözleşmedeki geçen tutar olan 85,77tl.yi mi verecez yoksa dolmuş ücreti mi???birde kişiler dilekçe veriyor.2 araç değiştiriyoruz, çift yol ücreti istiyorlar.nasıl yapıyorsunuz bu durumda???
  31. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi(işkur) Hizmet Zammı ve Yol Yardımı Netten Brüt Bulma

ömür hocam yalova merkez de işçiler özel toplu taşıma aracı ile ulaşım yapılıyor.gidiş 3,00tl dönüş 3,00tl toplam 6tl.veriliyor.sözleşmede 85,77TL. ibaresi var.bizdeki işçiler iş günü olarak 22 yada 26 gün geliyorlar.Bu hesaba görede 156,00tl.yol ücreti ödemem gerekir.Ama kafam...
  32. Görüş Yazıları riskli birim/alanlarda çalışan işçilere süt parası ödenmesi yönünde görüş yazısı

yoo sıkıntı çıkmadı.onlar cevap veremez ki bence.birim belirtmedim yazarken.
Geri
Üst Alt