Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Iyiki üye olmuşum tüm meslektaşlara teşekkür ederim.
  2. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Bu siteye üye olalı yaklaşık 4 ay oldu.n Hemen hemen her problemi beraber çözdük teşekkür ederim.
  3. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Ismi geçen kişi hiç tasinir kayıt yetkilisi olmadı ki. Harcama yetkilisi. Yani taşınırciyi göstermiyor
  4. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Ekran görüntüsünü paylaşıyorum. Acil yardım lazım.
  5. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Arkadaşlar iyi aksamlar.yil sonu islemleri için geçici mizan cetveli ve 14 nolu cetveli karşılaştırdık herhangi bir fark yok. 3 adet ambarım mevcut. 2 tanesinde problem yok. Yalniz 3. ambarım olan genel ambarı sayınca tamamlanmamış satın alma işlemi uyarısı aliyor um.
  6. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Tuğrul sümer bey yıl sonu işlemlerini yaptınız mi
  7. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Çok değerli arkadaşlar iyi aksamlar.bugun muhasebeden aldığım geçici mizan raporu borç kısmı ile 14 nolu tasinir mal yönetim hesabı cetveli devir kısmını karşılaştirdim. Sadece 150.07.04 tüketim kodunda 1 kuruşluk fark cıktı.bunu düzelttikten sonra yıl sonu işlemlerini yapıp...
  8. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Arkadaşlar yıl sonu tasinir için bir işlem yapan varmi. Neler yapacaksınız yada neler yapacağız. Yıl bitmek üzere hazırlıklara başlamak lazım.
  9. Çözümlendi | Kilitli Varlık İşlem Fişleri MYS ye Gönderilemiyor

Arkadaşlar iyi aksamlar. Malum yıl sonu geldi.yarina kadar yapmam gereken 2 tane acil ödeme var elimde.tif kesip vid oluştur gönder dediğimde hata aliyor um.
  10. Çözümlendi | Kilitli Aralık Ayı Kıst Maaş ÖEB te Avans Kalemi Çıkmıyor

Anladım eren bey. Peki muhasebe birimi kıst ve tam maaşı nasıl ayırt ediyor. Zaten problem orda.
  11. Çözümlendi | Kilitli Aralık Ayı Kıst Maaş ÖEB te Avans Kalemi Çıkmıyor

Eren bey 4 b sözleşmeli öğretmen bu.dediginiz cok doğru. Ücretsiz izin dönüşü dedik. Ondan oldu. Fakat 14 ocakta kıst ve tamı beraber yaparsak e bildirgeleride birleşmiş olacak.
  12. Çözümlendi | Kilitli Aralık Ayı Kıst Maaş ÖEB te Avans Kalemi Çıkmıyor

Mehmet bey ödeme emrinde vermiyor. Nerde hata yapıyor olabilirim
  13. DUYURU Vefat ve Başsağlığı

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun.
  14. Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğunu E-Devlet Üzerinde Hazırlama

Arkadaşlar e devlet üzerinde yolluk yapabiliyor muyuz. Yani mys yolluk hazırlama aktif mi.
  15. Çözümlendi | Kilitli Aralık Ayı Kıst Maaş ÖEB te Avans Kalemi Çıkmıyor

Günaydın arkadaşlar. Bildiğiniz gibi aralık ayı maaşları ocak ayında avans kapama yapıyoruz. Aralık ayında tam maaş alan personelin ödeme emrinde maaş avansları diye bir satır var ve ücret yazıyor. Fakat münferit kıst maaş hesaplandığı zaman ödeme emrinde maaş avansları kısmı sıfır çıkıyor...
  16. Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Maaş Hesaplama

Sözleşme ücreti 3482,75 gibi hatırlıyorum. Eksik hatırlıyor olabilirim.
  17. Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Maaş Hesaplama

Arkadaşlar 17 sinde göreve başlayan bir sözleşmeli öğretmenimiz var.2 çocuklu ve eşi çalışmıyor. Bugün kıst maaş yapayım dedim. 3800 küsuratlı bir maaş hesapladı. Hata olduğunu ve fazla hesapladigimi düşünüyorum. Sizlerede bu rakam fazla geldimi acaba
  18. Çözümlendi | Kilitli 4/B Kıst Maaşı Münferit Hesaplama

Sayın eren yasin hocam. Aralık 17 sinde başladı ya öğretmen, daha önceki aylarda kıst yapabiliyorduk. Yılın sonu olması buna engelmidir
  19. Çözümlendi | Kilitli 4/B Kıst Maaşı Münferit Hesaplama

Bu maaslarin sgk bildirgelerini farklı ödüyoruz. Çünkü dönemleri farklı.acaba aralık ayı olduğu için mi böyle.daha önce kıst ve tamı ayrı ayrı yaptık.
  20. Çözümlendi | Kilitli 4/B Kıst Maaşı Münferit Hesaplama

Sayın yasin 17 aralıkta göreve başladı 4b lı öğretmen neden 15 ocak 2019 da yapıyoruz.
  21. Çözümlendi | Kilitli 4/B Kıst Maaşı Münferit Hesaplama

Iyi akşamlar. Yeni atanan 4b sözleşmeli öğretmenlerimiz var. Kıst maaş hesabinda 17 si ise başlama tarihi. Hesaplamada problem veriyor kbs. Aynı durumla karşılaşan var mi. Acil cevap yazabilirseniz çok iyi olacak.iyi aksamlar
  22. Çözümlendi | Kilitli ÖEB, Harcama Onayı Kayıt/Gönderme Hataları

Sayın hacettepeligenc zaten aynı kodu seçtik farklı bir şey mi ki bu.
  23. Çözümlendi | Kilitli Varlık İşlem Fişleri MYS ye Gönderilemiyor

Elimizde bir sürü ödeme birikti. Nasıl olacak bu işler anlamadim. Başka sorun yaşayan varmi acaba.
  24. Çözümlendi | Kilitli MYS ÖEB ''hata belge formatı geçersiz'' Uyarısı

Serap hanım önerinizi biraz daha detaylı anlatabilir misiniz
  25. Çözümlendi | Kilitli ÖEB, Harcama Onayı Kayıt/Gönderme Hataları

Sayın yasin bey. Şu an ekleyemiyorum fakat aldığım hata şu, ödeme kalemi alt türü sistemde bulunmamaktadır diyor.
  26. Mutemet Arşivi TKYS - Muhasebe Karşılaştırma Raporu

Muhasebe ile görüştüm. Biz nasıl yapalım diyorlar. Allah yardimcimiz olsun.
  27. Mutemet Arşivi TKYS - Muhasebe Karşılaştırma Raporu

Sayın arkadaşlar iyi aksamlar. Tasinir yıl sonu işlemlerini nasıl yapacağız.malum zaman daralıyor. Muhasebe ile hesaplar tutmuyor.
  28. Çözümlendi | Kilitli ÖEB, Harcama Onayı Kayıt/Gönderme Hataları

Acaba farklı bir şey mi girsek toner e benzer bir malzeme
  29. Çözümlendi | Kilitli ÖEB, Harcama Onayı Kayıt/Gönderme Hataları

Ttaner bey aynı problemle bende karşı karşıyayım. Toner aldım muhasebeye göndermiyor.acaba sadece toner kısmındami problem var. Tavuk eti ve mutfak tüpü aldık bu problem olması.
  30. Çözümlendi | Kilitli Çıkış Tif' inin TKYS gönderilmemesi

Sistemsel şu an.problem var bende yaşadım benzer problemi.vif i ödemeden ayirmama rağmen yine de muhasebe gözüküyor. Problem buyuk
  31. Mutemet Arşivi MYS-TKYS Entegrasyonu / Yeni Sistem ile ilgili bilgilendirme

Aynı durum bizde de mevcut yani sadece bir kalemde problem yok.150, 253 ve 255 de çok eksik gözüküyor.yani bir tif silme ile düzecek gibi durmuyor. Problem malmüdürlüğü çalışanları da bunu nasıl yapacağız diye kara kara düşünüyorlar.
Geri
Üst Alt