Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 2022 Ocak Ayı Memur Maaş Katsayıları

İyi akşamlar. 2022 genelge ne zaman yayınlanır.?
  2. Mutemet Arşivi 2022-2023 Kamu Görevlileri Toplu Sözleşme Özel Hizmet Tazminatı Ve Ek Ödemelerde Yapılan Artış Ve Göze Çarpan Önemli Değişiklikler

Mehmet hocam iyi akşamlar. Üniversiteyi 5 yıl okuyan birleştirilmiş tezsiz yüksek lisans mezunu bir öğretmen de % 7 fazla alıyor mu?
  3. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Öğretmen 1 Günlük Refakat Ücreti

Teşekkür ederim üstatlarım konuyu kapatabilirsiniz.
  4. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Öğretmen 1 Günlük Refakat Ücreti

Günaydın. 4/B Sözleşmeli Öğretmen hasta olan çocuğuna 1 Günlük Refakatçilik yaptı. Refakat ücreti talep etmekte. Yasal dayanağı nedir ve nerden ödeme yapılır?
  5. Çözümlendi | Kilitli Ödeme Emri Muhaseneye Iletilemedi Hatası

Iyi günler ödeme emri muhasebeye iletilemedi uyarısı alan var mi?
  6. Çözümlendi | Kilitli 4 -B Sözleşmeli̇ Maaşları Meb

Bildiğim kadarı ile Bakanlık Stratejiden bu yetkiyi aldılar ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığına devrettiler
  7. Çözümlendi | Kilitli 4 -B Sözleşmeli̇ Maaşları Meb

4/b sözleşmeli öğretmenlerin maaşları Kbs üzerinden ödenir. Mys üzerinden ise ek ders ödemesi yapılır. Maaşları Mys den nasıl ve neden ödemeye çalışıyor sunuz?
  8. Tâziye Değerli Mesai Arkadaşım Musa Şahan'ı Kaybettim.

Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun inşallah.
  9. Çözümlendi | Kilitli Tkys Taşınır Işlem Fişini Onaylayıp Vif Oluştur Gonder Yapmama Rağmen "Tif Onaylı Değil" Uyarısı Alıyorum.

Günaydın. Tkys taşınır işlem fişini onaylayıp vif oluştur gonder yapmama rağmen "tif onaylı değil" uyarısı alıyorum. Vif muhasebeden geri çek dediğimde ise muhasebeden çekmek için uygun değil uyarısı alıyorum. Acil bir ödemem var. Sistemsel olabileceğini düşünüyorum. Bu gibi durumda olan...
  10. Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

Üstadım mal müdürlüğü yapamadığını söyledi. Nasıl iş anlamadim. Bunların sistemi ayrı mi?🤔🤔🤔
  11. Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

Mys de 4 b sözleşmeliler için sicil no tanımlı değil sorunu yaşıyoruz. Mal müdürlüğü tanımlama yapmamış mi? Sebebi bu mu acaba ?
  12. Çözümlendi | Kilitli 22-D Tek İhalede Paranın Hepsini Harcama

Kamu ihale genel tebligi ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ilgili maddeleri gereğince; 22.1.1.4. (Değişik: 28/11/2013- 28835 R.G./ 1. md.) Diğer taraftan 22 nci maddeye göre ihtiyaçların karşılanmasında onay belgesi düzenlenmesi, onayı takiben ihale yetkilisince görevlendirilen kişi veya...
  13. Çözümlendi | Kilitli 22-D Tek İhalede Paranın Hepsini Harcama

Merhaba. 1- 4734 sayılı kamu ihale kanunu geregi piyasa arastirmasi yapmadan alım yapamazsınız ki kanunun doğasına aykırı. Piyasa araştırmasını yapın ve alım işini gerçekleştirin. 2- 10.000 tl yi kuruşu kuruşuna harcamanız çok zor. Çünkü rekabet olacak ve kırım yapılacaktır. Bir miktar paranın...
  14. Çözümlendi | Kilitli 10 Gün Rapor Alan Memurun Kesintisi Nasıl Olur?

Merhaba. Kadrolu bir memur temmuz ayında 10 günlük rapor aldı. Kesinti hesaplama işlemi ve Kbs girişi nasıl olacak
  15. Çözümlendi | Kilitli Meb Özel Banka Üzerinden Proje Ödemesi

Para özel banka proje hesabında ise mys ödeme emri kesemezsiniz ki. Merkezi bütçe üzerinden aktarılmış mi. Para şu an hangi hesapta.b
  16. Çözümlendi | Kilitli İlk Alınan Fiyat Teklifinin, Yenilenen Alımlarda Kullanılmasına Dair Süre Var Mı

Uygundur hocam mevzuat açısından herhangi bir sakıncası yok.
  17. Çözümlendi | Kilitli İlk Alınan Fiyat Teklifinin, Yenilenen Alımlarda Kullanılmasına Dair Süre Var Mı

Sayın hocam haziran ile ağustos arası alacağınız malzemelerin piyasa satış fiyatında artış olmuştur. Aynı yaklaşık maliyeti kullanırsanız alımınız iptal olur, yüksek fiyat yazarlar. Güncelleyin ve akabinde alimi yapın.
  18. Çözümlendi | Kilitli Destekleme Ve Yetiştirme Kurslarında Görev Alan Memur Ve Hizmetlilere Fazla Çalışma Ücretinin Dört Kat Artırımlı Ödenmesini Sağladık.

"DYK’lardagörev alan memur ve hizmetlilerin fazla çalışma ücretlerinde artış sağladık Destekleme ve yetiştirme kurslarında görev alan memur ve hizmetlilere fazla çalışma ücretinin dört kat artırımlı ödenmesini sağladık." 2021 Toplu sözleşme kapsamında eğitim öğretim hizmet kolunda kazanimlardan...
  19. Çözümlendi | Kilitli Pansiyonlu Okul Müdür Ek Dersi

Meb ders ve ek ders saatlerine ilişkin karar. 1629005240 Meb yönetici görevlendirme yönetmeliği güncel. Incekeyiniz hocam.
  20. Çözümlendi | Kilitli Pansiyonlu Okul Müdür Ek Dersi

30 saat alırsınız 1628959301 Müdür olma şartını taşıyorsunuz 1628959371 Pansiyonlu olma yeterli.
  21. Editörün Seçimi 14 Günlük Fark Maaşı ve SGK Bildirimi

Arkadaşlar merhaba. Haziran ayında sözleşmeden kadroya geçen bir öğretmenimizin 14 günlük fark keseneklerde k300 hata veriyor. Emekli sicil no '0'' geliyor. Problem ne olabilir. 1626439870 Bu arada normal temmuz maaş kesenek te problem olmadı.
  22. Çözümlendi | Kilitli Genel Butce Hesabından Proje Hesabına Odenek Aktarımı Için Yetki Devri Yazısı

Daha bulamadim Tuğrul bey fakat il milli eğitimin dediği şu; sizler bağımsız harcama birimi olduğunuz için müdürlüğüne yazacaginiz bir ust yazi yeterli. 1625545429 Bugün bu şekilde işlemimiz biterse yine bilgi veririm.
  23. Çözümlendi | Kilitli Genel Butce Hesabından Proje Hesabına Odenek Aktarımı Için Yetki Devri Yazısı

Iyi akşamlar. Robotik kodlama projesi kapsamında kalkınma ajansı ile proje yürütüyoruz. Proje maliyetinin %75 kalkınma ajansı tarafından karşılandı. %25 ise hayat boyu öğrenme genel müdürlüğü tarafından genel bütçe hesabından gönderildi. Genel müdürlüğümüz tarafından gönderilen %25 parayı...
  24. Çözümlendi | Kilitli Dmo akaryakıt alımı gerçekleştirme usulünü ne seçmeliyiz

4734 sayili kamu ihale kanunu 3. E maddesi olacak. Yani istisna alımlarına ilişkindir. 1623256387 Mys harcama talimatını hazırlarken bu maddeyi hem belirtmek hemde doğru doğru seçmek gerekir.
  25. Çözümlendi | Kilitli Vif gönderme sorunu

Gündüz değilde akşam saatlerinde denerseniz gönderildiğini göreceksiniz.
  26. Çözümlendi | Kilitli Tkys tutarı ile fatura tutarı arasında 1 kuruş farkı var

Öncelikle muhasebeden çekmeden tkys de tif i düzeltemezsiniz. Onu çekin sonra yardımcı olalım.
  27. Çözümlendi | Kilitli Yemekhane Demirbaş Alımı TKYS Girişi

Olmaz. Vifi tkys ye iade edin. Tkys den onaylı tifi silin.
  28. Çözümlendi | Kilitli Yemekhane Demirbaş Alımı TKYS Girişi

Istediğiniz tasinir kodunda kendiniz malzeme tanımlayın. Sonra tif keserken gelecektir.
Geri
Üst Alt