Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Ilce milli egitime bagli okullarin mys kullanici tanimlamasi

Peki gelen faturalar her okula ayrı ayrı mi düşecek . Yani ilçe milli eğitim tamamını göremeyecek o zaman.
  2. Çözümlendi | Kilitli Aboneliğe ait E faturalar için ödenek istenilecek mi?

Evet. Faturalar e fatura olarak mys ye düştü. Pdf indirip yine talep edeceksiniz. Ödenek gelince e faturayı ödemeye bağlayıp tamamlayacaksınız.
  3. Çözümlendi | Kilitli Ilce milli egitime bagli okullarin mys kullanici tanimlamasi

Iyi akşamlar. Ilçe milli eğitim müdürlüklerine bağlı bağımsız harcama birimi olmayan okulların e fatura islemleri için mys den rol tanımı gerekmekte. Sizler nasıl yaptınız arkadaşlar.
  4. Mutemet Arşivi 2021 Yılı Maas avans kapama

Kolay Gelsin. 2020 Aralık Ayında Kadrolu 1 personele ait münferit maaş ve yine ilgili kişinin de içinde olduğu diğer kadrolu personel avans kapamaya ait 2 adet ödeme emri var. bunların avansı ayrı ayrı mı kapatılacak.
  5. Mutemet Arşivi 2021 Yılı Maas avans kapama

Teşekkür ediyorum. Konuyu kapatabilirsiniz.
  6. Mutemet Arşivi 2021 Yılı Maas avans kapama

Geçen yıllarda öyle yaptık. Bu yıl ki uygulama nasıl olacak.
  7. Mutemet Arşivi 2021 Yılı Maas avans kapama

Eren YASİN Hocam MYS de kodlarla ilgili problemler var. Bu yıl avans kapamayı manuel mi yapacağız yoksa mahsup mu kapatacağız o da belli değil sanırım. 1610352336 2020 Aralık ayı maaş avansları daha aktarılmamış.
  8. Mutemet Arşivi 2021 Yılı Maas avans kapama

Iyi akşamlar. Maas avans kapama yapan var mi?
  9. Çözümlendi | Kilitli Ilce mem ambarlar arasi devirde kurum ambari gözükmüyor

Iyi akşamlar. Ilçe mem e ait iki farklı kodlu tasinir hesabı var. Birinde ki malzemenin diğer hesaptaki ambara devrinde devir alınacak ambar gözükmüyor. Nedeni ne olabilir. Her iki koda tanımlı ambarlar mevcut.
  10. Çözümlendi | Kilitli Yanlış tertipten harcama yapılması

Malîye bu ise bir çözüm bulamaz bence. Pansiyon bütçenden 12 leri yapınca genel pansiyon bütçen eksik kalacak. Onun için bakanlıkla görüşmek lazım.
  11. Çözümlendi | Kilitli Yanlış tertipten harcama yapılması

Mehmet cevat iyi aksamlar. Pansiyon bütçesinde bulunan ve % 12 si yapılacak paradan öğrenci harçlığı ödemişsiniz. Doğru mu anladim.
  12. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli asker ogretmen norm fazlası

Iyi aksamlar. Bir koy okulunda 2 sınıf öğretmeni görev yapıyor. Birisi 6 yıllık diğeri ise 2 yıllık sözleşmeli ve asker ogretmen. Bu öğretmenlerden hangisi norm fazlası olur. Asker ogretmen olmasi norm fazlası olmasına engelmidir? 1605519061 Değerli arkadaşlar durumla alakalı bir bilgisi olan...
  13. Çözümlendi | Kilitli Elektrik Tesisatı Yenileme İşi

Zahid bey farklı malzemeler kullanılacak. Ayrı kalem de göstermeden işlemi yapacağım.
  14. Çözümlendi | Kilitli Elektrik Tesisatı Yenileme İşi

Kolay gelsin. Kurumumuz elektrik tesisatının yenilenmesi için 3.5 kodundan ödenek talebi yapılacak. Talep için yazılacak olan ihtiyaç listesinde malzeme gösteriyor muyuz? Yoksa sadece tesisat yenileme olarak mı belirtiyoruz.?
  15. Çözümlendi | Kilitli Tkys den vif oluştur gonder dendiginde '' bir hata oluştu. No protokol'' hatası

Tkys den vif oluştur gonder dendiginde '' bir hata oluştu. No protokol'' hatası alıyorum. Aynı hatayı alan var mi
  16. Çözümlendi | Kilitli Tkys de satın alma işlemi yapılınca çift sicil no hatası

Aynen dediginiz gibi yaptım. Gorev değişimi yapıldı. Tkys ambar tasinir yetkilisi güncellendi.
  17. Çözümlendi | Kilitli Tkys de satın alma işlemi yapılınca çift sicil no hatası

Iyi akşamlar. Tkys de satın alma işlemi yapılınca çift sicil no hatası veriyor. Neden olabilir.
  18. Çözümlendi | Kilitli Sodes projesi kapsaminda alinan tasinirin kaydi

Öncelikle herkesin mübarek kurban bayramını kutluyorum. Sodes projesi kapsamında alınarak kuruma bağışlanan taşınırın kaydini tkys ye girerken bağış ve yardım alma modülünden giriş yapıldıktan sonra en son geldiği yer kısmını ne seçiyorsunuz.
  19. Çözümlendi | Kilitli Okul Pansiyonlarında İhale Nasıl Yapılır.

Mal alimi ihaleleri için hazirladigim dys yazışma şablonları ve diğer dokümanları paylaşacağım. Bayram dolayısı ile hafta sonu ancak paylaşabilirim.
  20. Çözümlendi | Kilitli Okul Pansiyonlarında İhale Nasıl Yapılır.

Tabii ki, ne istiyorsunuz? Hangi aşamadasınız şuan?
  21. Çözümlendi | Kilitli Pansiyon Hesabından taşınır mal alımı ödemesi hatası

Pansiyon bütçesinde tertip olmaz hocam. 1595602809 Harcama talimatına dikkat edin hocam
  22. Çözümlendi | Kilitli DMO Alımı Hangi Mevzuata girer

Dmo alımları 4734 sayili kanun 3 e maddesi ne girer
  23. Mutemet Arşivi Taşınırdan Vif Oluştur Gönder Denildiğinde Hata ve Taşınır Alım Süreci

Aynen öyle üstat. Bekleyelim de açılırsa yine haberleşelim. 1595239420 Zahidreis üstat tasinir açıldı. Odemeni yapabilirsin. Biraz yavaş çalışıyor ama idare eder.
  24. Mutemet Arşivi Taşınırdan Vif Oluştur Gönder Denildiğinde Hata ve Taşınır Alım Süreci

Üstat aynı şey ben de de var. Donatım malzeme alım yaptim. Vif göndermiyor. Çağrı açtım.
  25. Çözümlendi | Kilitli Okul Pansiyonlarında İhale Nasıl Yapılır.

tamam hocam yarın mesai saatleri içerisinde gerekli paylaşımları buradan yaparım.
  26. Çözümlendi | Kilitli Okul Pansiyonlarında İhale Nasıl Yapılır.

Hocam ne alacaksınız? Başlık başlık belirtin. Size yıllardır hazirladigim belgeleri de ulaştıralım. Aşama aşama öğrenirsiniz.
  27. Çözümlendi | Kilitli Okul Pansiyonlarında İhale Nasıl Yapılır.

Pansiyonlu okulda 9 yıl çalıştım. Her türlü soruyu sorabilirsin hocam.
  28. Mutemet Arşivi tkys den vif oluştur mys gönder yapan varmı

kolay gelsin tkys den vif oluştur mys gönder yapabilen var mı.
  29. Çözümlendi | Kilitli MYS'de acik ihale ilan bedeli odeme

Mehmet petek bey örnek ödeme emri alabilirmiyiz. Şimdiden teşekkürler
  30. Çözümlendi | Kilitli MYS'de acik ihale ilan bedeli odeme

Iyi akşamlar arkadaşlar. Bir konuda görüşünüz lazım. 4734 sayili kanunun gereği 7 gün üstü ilanlı ihalelerde ilan bedeli çıkıyor malum. Ilan bedelini mys den direk ödeme olarak mi yoksa kredi açarak mi ödüyorsunuz. Ekap, ilan bedeli kurum hesabına kredi ile ödenir diyor. Fakat direk ödeme...
  31. Çözümlendi | Kilitli Kapatılan Üniversiteden Kalan Taşınır İşlemleri

Bölünen, birleşen veya kaldırılan harcama birimlerine ait taşınırlar hakkında yapılacak işlemler MADDE 29 – (1) Kamu idarelerinin yeniden yapılanmaları sonucu teşkilat yapılarında meydana gelen değişiklikler nedeniyle bölünmesine, birleşmesine veya kaldırılmasına karar verilen harcama...
  32. Çözümlendi | Kilitli mys de bütçe tertibinin görünmemesi hk.

Tüm bütçe tertipleri hemen hemen tüm kurumlara tanımlıdır. Sadece ödenek geldiği an tertip aktif olur.
  33. Çözümlendi | Kilitli Adliye yazi isleri mudurune vekalet ucreti

Mys den yazmışım kusura bakmayın. Tuğrul bey 15 i sonrası yapılır diyor sistem.
  34. Çözümlendi | Kilitli Adliye yazi isleri mudurune vekalet ucreti

Kolay gelsin. Adliyede yazı işleri müdürlüğüne vekaleten bakan birisi için vekalet ücreti mys örnek ödeme emri olan varmıdır. Acil lazım.
  35. Çözümlendi | Kilitli MYS hata | E Belge Formatı Geçersiz

Volkan bey ödeme emrini iptal edip tekrar bastan yapınız duzelecektir
  36. Çözümlendi | Kilitli Ilce milli eğitime bagli okullarin birim kodu

Hüseyin bey tesekkur ederim. 1586342161 Hüseyin Bey Hüseyin Bey tam olarak sorun şu köylerde bulunan 15 tane köy ilkokulu yani birleştirilmiş sınıf olan okulların tamamı 13.01.31.62.303 olarak tanımlanmış. Dediğiniz doğru bağımsız okullarda birim kodu var fakat birleştirilmiş köy ilkokullarında...
Geri
Üst Alt