Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Ilce milli eğitime bagli okullarin birim kodu

Hüseyin hocam doğru. Daha önce tüm temel eğitime bağlı okullara tek bir birim kodu üzerinden işlem yapılmış. Ornek veriyorum 285 birim kodu hepsi için tanımlanmış. Okul bazlı bütçelemeye geçince mebbis üzerinden ödenek talebinde de problem oluyor. Isın özü bu sekilde
  2. Çözümlendi | Kilitli Ilce milli eğitime bagli okullarin birim kodu

Iyi akşamlar. Ilçe milli eğitime bağlı okullara daha önceden tek bir birim kodu tanımlanmış. Tüm okullara ayrı ayrı nasıl birim kodu tanımlanması lazım. Aynı problem ile karşılaşan var mıdır.
  3. Çözümlendi | Kilitli Koronavirus ilac alimi odemesi

Bazı bölgelerde ise milli eğitim hesaplarına para gönderdiler. Bazı okullar bu işi üstlendi. Protokol ile yapılacak.
  4. Çözümlendi | Kilitli Koronavirus ilac alimi odemesi

Iyi günler kolay gelsin herkese. Milli Eğitim bakanlığı temel eğitim den ilaçlama ile ilgili para gelen kurum oldu mu.
  5. Çözümlendi | Kilitli Devlet Malzeme Ofisinden nasıl alım yapılır

Dmo ya kurumsal üye oluyorsunuz. O şifre ile islemleri yapıyorsunuz. Şifrenizi alin. Yardımcı olurum. Gerekli belgeleri ve sureci anlatırız.
  6. Çözümlendi | Kilitli işkur bünyesinde çalışan bir güvenlikle ilgili tutanak

Tuğrul bey bahsettiğim kişi ise geç gelme. Sözleşme fesif dışında daha hafif bir yaptırım yapılamaz mi acaba.
  7. Çözümlendi | Kilitli işkur bünyesinde çalışan bir güvenlikle ilgili tutanak

Kolay gelsin iyi haftasonlari diliyorum. Bir konuda yardıma ihtiyacım var. Bir okulda işkur bünyesinde çalışan bir güvenlikle ilgili tutanak geldi. Idari işlem yapılacak. Bunların tabi oldukları mevzuat nedir. 1583676609 Gecici işçi olarak çalışıyor bunlar
  8. Mutemet Arşivi Mys üzerinde "Sgk Emanet" isminde yeni bir Modül eklenmiştir.

Hocam 5 6 ay çok uzun bir süre. O kadar uzun süreceğini zannetmiyorum. Kısa sürede geçeriz bence.
  9. Mutemet Arşivi Mys üzerinde "Sgk Emanet" isminde yeni bir Modül eklenmiştir.

Ben bugün söyle bir bakayım dedim. Geçen ay yok. Sadece bu ayki pirimler var. Fakat toplamı gördüğümde tutmuyor
  10. Çözümlendi | Kilitli DMO Malzeme Alımı

Hocam bu uygulama yeni başlamış dün itibari ile. Malzeme alimi gibi yapabilirsiniz.
  11. Çözümlendi | Kilitli DMO Malzeme Alımı

Dmo bildiğim piyasadan pahalıdır. Çünkü kar payı var işin içinde.
  12. Çözümlendi | Kilitli DMO Malzeme Alımı

Sorulara sırası ile cevap vereyim. 1.akaryakıt alımini dmo dan değil de piyasan alabilirsiniz. Ya açık ihale yada doğrudan temin işinizi görecektir. 1579598678 2.dmo alımlarında ödeme emrine ekleyeceginiz belgeler avans yada kredi açarken farklıdır. Kapatırken farklıdır. Ilerleyen süreçlerde tek...
  13. Çözümlendi | Kilitli Elektrik aboneligi ve proje odemesi

Iyi günler. Elektrik aboneliği olmayan bir kurumumuz için hem proje ücreti hemde elektrik abonelik ücreti için ödenek talep ettim geldi. Sorum abonelik öncesinde proje cizim işinin alimi nasıl yapılabilir. Ve bunların odemesini daha önceden yapan arkadaşımız var mi. Teşekkür ediyorum şimdiden...
  14. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Emsan Veri Gözükmüyor

Aylık prim ve hizmet belgesinin sistemimize aktarılması esnasında ilgilinin T.C.kimlik numarasında 803 hata kodu verilmesinin sebebi nedir? CEVAP: 803 hata kodu, kamu idarenizce aynı T.C. kimlik numarası ile aynı döneme ait birden fazla aylık prim ve hizmet belgesi verilmeye çalışıldığını ifade...
  15. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Emsan Veri Gözükmüyor

Kolay gelsin. Emran verileri yükleyip gönderince kesenek bildiriminde bir personel için 803 hata kodu alıyorum. Sebebi ne olabilir.
  16. Mutemet Arşivi 2019 aralik ayi maas avans kapamalar

Bordro icmal ve personel bildirimi
  17. Çözümlendi | Kilitli Ücretli usta öğretici icra kesintisi

Anladığım kadariyle kullandığımız hazır programda 1/4 Icra yi keseceğiz ve mys de ödeme yaparken onu da hesaba katacağız. Mal müdürlüğüne actirdigimiz dosyada işlem görecek.
  18. Çözümlendi | Kilitli Ücretli usta öğretici icra kesintisi

Mys den yapıyoruz. Icra müdürlüğü hesabına nasıl aktarıyoruz.
  19. Çözümlendi | Kilitli Ücretli usta öğretici icra kesintisi

Merhaba kolay gelsin herkese. Bünyemizde görev yapan ücretli usta öğreticimize ait mahkemeden icra kesinti yazısı geldi. Sorum şu ek ders odemesi yaparken kesintilerden bunu kesebilirmiyim. Maliyenin icra dosyası açması gerekiyor mu buna da.
  20. Mutemet Arşivi 2019 aralik ayi maas avans kapamalar

Arkadaşlar iyi aksamlar. Bu yilda maaş avans kapamaları mys den manüel keseceğiz diye duyuru yayımlandı. Bilgilerinize.
  21. Mutemet Arşivi 2019 aralik ayi maas avans kapamalar

Tamam teşekkür ederim ömür hocam.
  22. Mutemet Arşivi 2019 aralik ayi maas avans kapamalar

O da sözleşmeli personel olarak mi islem görecek.
  23. Mutemet Arşivi 2019 aralik ayi maas avans kapamalar

Iyi akşamlar hocalarım. Maaşını peşin alan köy korucularının maaş avans kapaması yapılır mı. Yapan var mi.
  24. Çözümlendi | Kilitli Döner Sermaye İşletmelerinde Sayman olarak Geçici Görev ile Görevlendirilen Şef'in ödeme işlemleri nasıl yapılır?

Sayın wise halk eğitim mudurlugumuze bağlı döner sermaye işletmesi mevcut fakat hiç aktif çalışmamış bu zamana kadar. Sorum şu döner sermaye numarası lazım nerden öğrenebilirim.
  25. Mutemet Arşivi 2019 aralik ayi maas avans kapamalar

Tuğrul bey avansları bu yıl yine manüel kapatacağız gibi duruyor. Bu konu ile ilgili mys ve kbs de herhangi bir duyuru yayımlanmadı. Bu şekilde kapatan arkadaşlarda var. Bende böyle yapıyorum problem olmaz değilmi
  26. Mutemet Arşivi 2019 aralik ayi maas avans kapamalar

Ömür hocam bu yılda manüel yapılacak herhalde. Resmî bir duyuru felan yapıldı mi.
  27. Mutemet Arşivi 2020 Yılı Ocak Ayına Ait Mali ve Sosyal Haklara İlişkin Genelge

Aynen hocam. Varsa derece, terfi, lojman kesintisi gibi değişiklikleri işlersin yoksa otomatik hesaplarsın.
  28. Mutemet Arşivi 2019 aralik ayi maas avans kapamalar

2019 aralık ayı maaş avans kapamaları ne durumda. Şu an için bekleme aşamasındayız herhalde. 1578329673 Hazırlıklara başlamak lazım.
  29. Mutemet Arşivi 2020 Yılı Ocak Ayına Ait Mali ve Sosyal Haklara İlişkin Genelge

Dosyayı yükleyemedim tuğrul bey. 1578324708 Şu an bümko da yayımlandı.
  30. Mutemet Arşivi 2020 Yılı Ocak Ayına Ait Mali ve Sosyal Haklara İlişkin Genelge

2020 yili mali ve sosyal haklarla ilgili yazı açıklandı. Maaş katsayısı 0,146061 1578324571 Yanlışlıkla farklı bir dosya yüklemişim. Affınıza sığınırım.
  31. Mutemet Arşivi 2020 Yılı Devlet Lojmanları Kira Bedelleri Genel Tebliğ ve Lojman Kira Hesaplama

Tuğrul bey toplam kira kesintisine gün hesabı olarak 14 günlük farklar mi yansitiliyor acaba
  32. Mutemet Arşivi 2020 Yılı Devlet Lojmanları Kira Bedelleri Genel Tebliğ ve Lojman Kira Hesaplama

1-14 günlük farkı lojman kira kesintisine de ekliyor musunuz.
  33. Mutemet Arşivi 2020 Yılı Ocak Ayına Ait Mali ve Sosyal Haklara İlişkin Genelge

Ücret onaylarını yenileyelim. 1578039487 1.49 zam net ama değil mi
  34. Mutemet Arşivi 2020 Yılı Ocak Ayına Ait Mali ve Sosyal Haklara İlişkin Genelge

Memur maaş katsayisi bey 0,146145 oldu değil mi
  35. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Herkese günaydın. Tasinir yıl sonu islemleri için çalışmalar başladı malum. 3 gün önce kayıttan düşme işlemi yapıp muhasebeye göndermeme ve muhasebede de muhasebelesmesine rağmen yıl sonu islemleri için giriş yaptigimda, bitmemiş işler var tamamlayın diyor. Halbuki bekleyen hicbir işlem yok...
Geri
Üst Alt