Arama sonuçlarınız

1. Editörün Seçimi E-fatura Mys Entegrasyonu kullanma kılavuzu

Iyi akşamlar. Bugün mys de işlem yaparken e fatura gibi birşey gördüm. Bazen geliyor bazen yok. Pasif durumda şu an. Yavaş yavaş geçeceğiz gibi.
  2. Çözümlendi | Kilitli MYS ve KBS muhasebeye gönderme hatası

Aynı hatayı bende aliyor um maaş ta acaba ne yapmak lazım.
  3. Çözümlendi | Kilitli mizanda olmayan taşınır

Iyi akşamlar arkadaşlar. 24/01/2019 tarihinde yayınlanan tkys duyurusunda muhasebe ile hesabı tutmayan birimlerin manüel girişi yapılsın yazıyor. Fakat bizim muhasebe birimi bunu yapamayacaklarını belirtiyor. Devlet bu yapılsın diyorsa neden yapmak istemiyorlar yada bu zorunlu degilmi. Aynı...
  4. Çözümlendi | Kilitli mizanda olmayan taşınır

Sadece bir tanesi var. 150.8.1 var. Diğer bahsettiğim geçen yilda yok.
  5. Çözümlendi | Kilitli mizanda olmayan taşınır

Yıl içinde giren miktarlarda bir problem yok fakat aynı kodda aynı urun hem ilçe milli eğitim de hemde bağlı okulda var. Yani iki kurumda sanki birebir aynı ürünü almış gibi buda çok mantıksız. Pazartesi tkys 2018 e devir e bakmak lazim
  6. Çözümlendi | Kilitli mizanda olmayan taşınır

Evet. Ilçe milli eğitime bağlı anadolu lisesinin bir ambarı tamam fakat diğer ambarında 4 tane kodda olan malzeme hem ilçe nin desteğinde hemde okulun desteğinde aynı miktarda var. Fakat okula ait mizanda yokken ilçe nin mizaninda var. Büyükihtimal ilçenin tasinir kodunu aynı zamanda okula da...
  7. Çözümlendi | Kilitli mizanda olmayan taşınır

Aynı durum bizdede var fakat ilgili kodlardaki taşınırlar ilçe milli eğitimde ve okulda varken muhasebede yok.
  8. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Iyi akşamlar. Muhasebeden aldığım geçici mizanda 4 tane kod geçici mizanda yokken bize bagli bir okulda ve bizde malzeme görünüyor. Okulda olması gereken malzeme ilçeye tanımlanmış ve ücretler bire-bir aynı. Şu durumda hem ilgili okulun hemde ilçe milli eğitimin düşüm yapması muhasebe kaydıyla...
  9. Çözümlendi | Kilitli İdari İzinli Öğretmenlere Ekders Ödemesi

Iyi günler kolay gelsin. Kurumumuzun birinde 6 Tane kadrolu personel çalışmakta. Kendileri bağımsız harcama birimi. Kadrolu ek dersleri hesaplarken iban kendilerinin çıkıyor fakat vkn ilçe milli eğitimin çıkıyor.Gecen ay problem oldu. Para emanete düştü. Muhasebe birimi vkn ile ibani...
  10. Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

Mehmet bey hallettim teşekkürler. Sizin ve yardimci olan tum arkadaslarin sayesinde yeni ve çok isime yarayacak bir şey öğrenmiş oldum. Emeğinize sağlık.
  11. Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

Tamamdır. Yapayım takıldığım yerde sorayim mehmet bey tesekkurler.
  12. Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

Geçen günkü avans kapatma işini de yine siz yardımcı olmuştunuz
  13. Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

14 günlük farklarla karıştırdım. Yalniz şu bordro okuma işini tam beceremiyorum. Şu an ki sorunum o. Kıst maaş ve tam maaş ayırt etme işi problem.
  14. Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

Mehmet hocam ücret bodrosu. Yalniz bu ödemede kıst maaş yok sanki.
  15. Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

Kıst ve tam maaşını beraber almış olabilir yani 2si aynı ödeme emrinde birleşmiş.
  16. Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

Iyi akşamlar. Ilçe nüfusta çalışan bir mutemet arkadaşın aralık ayında bir sözleşmeli personeli için avans kapaması yapılacak. Fakat maaş avansı ile kalemler arasında 400 liralık bir fark var. Ödeme emrini ekledim. Neden olabilir.
  17. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Vakit ayırdığınız için teşekkürler
  18. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Eğer böyle uzun süre beklersek ödemelerimizi yapamayacağız.
  19. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Aynısını bende yaptım çok doğru. Yani o kodların milli eğitime bağlı farklı okullara mi aktarılmış olabilir.
  20. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Iyi akşamlar. Bugün tasinir yıl sonu islemleri için muhasebe birimine gittim. Herşeyim tam olarak gittim fakat bizim tasinir hesap cetvelimizde tüm kodlar tanımlı iken ve geçen yıldan da o kodda malzeme bulunmasına rağmen aldığımız mizanda 1 maç kodun olmadığı söylendi. Nasıl oluyor bu iş 3 yıl...
  21. Çözümlendi | Kilitli Emsan Veri 14 günlük fark Kesenek

Sürekli denememiz lazım herhalde. Sadece 1 personelde problem var diyor. Halbuki birden fazla kişiye aynı ay için kesenek bildiriyoruz. Neden birindeolsun.
  22. Çözümlendi | Kilitli Emsan Veri 14 günlük fark Kesenek

Kadrolu 4 personelimiz var. Farkların kesenegini bildirince böyle bir hata veriyor.
  23. Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

Hüseyin bey ödeme emrinde olan kalemlerle bordro icmalde ki kalemler farklı değil mi. Soyle bakıyorum da aynı kalemler yok
  24. Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

Ödeme emrindeki maaş avansı ile aynı olacak sanırım.
  25. Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

Bu şekilde düştükten sonra kalan üzerinden kapatıyoruz değil mi
  26. Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

Iyi akşamlar. Bugün bir arkadaş benden yardım istedi. 2 tane sözleşmeli personeli var. Bir tanesi 28 aralıkta askere gideceği için 28 aralık a kadar ki maaşını almış ve diğerpersonel tam maaş almış. Maas avans kapama da söyle bir sorun oluşuyor. Ödeme emrinde ki maaş avanslarında 2200 tl var...
  27. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Yarın bakayım. Ödeme emrinden kaynaklanıyor olabilir.
  28. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Anladim. Bu kodlarda hiç alım olmadı. Tüm yılları taradım.fakat 3 tüketim kodunda muhasebede fazlalık var.
  29. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Iyi akşamlar. 150.7.1, 150.7.3 ve 150.8.1 kodlarda herhangi bir alım, düşüm yada farklı bir işlem olmamasına rağmen muhasebeden alınan geçici mizanda bu kodlarda fazlalıklar var. Nerden kaynaklı bilen varmıdır.
Geri
Üst Alt