Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 5510 A Tabi Memurun Emekli Maaşı Ve İkramiyesini Hesaplama

Değerli arkadaşlar, 5510 a Tabi Memurun Emekli Maaşı ve ikramiyesi hesaplama programı var mıdır? Teşekkür ederim.
  2. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Maaş Hesaplamasında Yeni Gelen Personel Görünmüyor?

24 Haziran 2024 tarihinde kurumumuza naklen atanan ve 15 Temmuz maaşını kurumumuzdan alan personel 14 günlük fark ödemelerinde KBS de görünmüyor nasıl bir yol izlememiz gerekiyor teşekkür ederim.
  3. Ödeme Emri Örnek Genel Bütçeden Ödenecek Stajyer Maaş Ödeme Emri Ve Harcama Talimatı

Hocam hak sahibi kısmına stajyerleri yazsak doğrudan hesaplarına aktarılsa olmaz mı acaba?
  4. Çözümlendi | Kilitli 4/B Den Memur/Hizmetli Kadrosuna Geçen Personelin Kademe/Derece İlerlemesi Hk.

Değerli arkadaşlar 4C den 4B' ye daha sonra da Memur kadrosuna atanan personel, 4C' de 4 yıl, 4B 'de 5 yıl çalışmış. 657 SK 64. maddesindeki 8 yıl disiplin cezası almayanlara 1 kademe ilerlemesinden faydalanabiliyor mu? Faydalanıyor isi bu ay normal terfisi var bir de 8 yıldan bir kademeyi aynı...
  5. Çözümlendi | Kilitli Ulusal Staj Seferberliği Maaş Bordrosu

Arkadaşlar Ulusal Staj Seferberliği kapsamında staj yapan stajyerlerin maaşı için program örneği varsa paylaşabilir misiniz? Teşekkür ederim.
  6. Mutemet Arşivi Birinci Sınıf Mülki İdare Amirliğine Yükseltilen Kaymakamın Geriye Dönük Ödemesi Hk.

Değerli arkadaşlar, 30.11.2022 tarihli İçişleri Bakanlığı Kararı ile Birinci Sınıf Mülki İdare Amirliğine yükseltilen Kaymakam, 15.02.2023 maaşını 1. sınıf göstergelerden almıştır. 1. Sınıfa yükseltildiği 30.11.2022 ile 15.01.2022 tarihleri arasındaki fark ödemesi nasıl yapılmalıdır...
  7. Mutemet Arşivi 1. Sınıf Kaymakamın Makam Ve Temsil/Görev Tazminatı

1. derecenin 4. kademesinde maaş alan 1. Sınıf Kaymakamın Makam ve Temsil/Görev Tazminatı nedir arkadaşlar? Teşekkür ederim.
  8. Çözümlendi | Kilitli Typ Personeli 2023 Yılı Maaş Bordrosu

Arkadaşlar Typ kapsamında çalışan personelin 2023 yılı maaş bordrosu varsa paylaşabilir misiniz? Teşekkür ederim.
  9. Çözümlendi | Kilitli Hizmet Birleştirmesi Ve Yıllık İzin Hesabı

Arkadaşlar daha önce bir devlet bankasinda (657 ye tabi değil sigortali/2008 yılı sonrası girişli) çalışmakta iken kpss ile vergi dairesine uzman yrd. Olarak atanan bir memurun hizmet birleştirme işlemi nasıl olur. Bankada geçen sürenin ne kadarı hesaplanır. Bu süreler derece kademe...
  10. Çözümlendi | Kilitli Güncel Ek Gösterge Tablosu

Yeni güncel katsayıları bilen var mı acaba?
  11. Mutemet Arşivi Ek Gösterge 3600 Değişikliğini De İçeren 7417 Sayılı Kanun Resmi Gazetede Yayınlanmıştır.

Arkadaşlar güncel ek gösterge tablosu mevcut mu? 1/4 den maaş alan Kaymakamın ek göstergesi kaç oldu acaba?
  12. Çözümlendi | Kilitli Yersiz Ödemelerin Geri Alınması Hk Yardım

Değerli arkadaşlar bir konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. Afet kapsamında kurumumuzun ilgili banka hesabına afete ilişkin harcamaların fatura karşılığında ilgili işyerlerine yapilmasi için ödenek gönderildi. Bu ödenekler komisyon tarafından alınan bir kararla ilgililerine aktarilmak üzere...
  13. Çözümlendi | Kilitli Vekalet Ücreti Ve Yargılama Gideri Bütçe Tertibi Bulunamıyor.

Oluşturdum Erkan bey. Harcama talimatı oluştururken bir problem olmuyor. Ödeneğin olduğu bütçe tertibi geliyor. Ödeneği sorguluyor. Ödeme Emri oluştururken bütçe tertibi hiç bir şekilde çıkmıyor. Program alt türlerini mi değiştirmek gerekiyor acaba?
  14. Çözümlendi | Kilitli Vekalet Ücreti Ve Yargılama Gideri Bütçe Tertibi Bulunamıyor.

Arkadaşlar, MYS' den vekalet ve yargılama gideri ödemesi yapmak istiyorum. PROGRAM BÜTÇE KODU: 10.24-Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ÖDENEK BÜTÇE TERTİBİ: 98.901.9010.153.10.24.01.03.04.80 ÖDENEK TUTARI : 4.270,00 TL İlgili Program ve Faaliyet Türlerine seçiyorum. Ödeneği sorguluyor ama ödeme...
  15. Çözümlendi | Kilitli Temsil Ve Ağırlama Gideri

Arkadaşlar, devlet büyüğü ilçe ziyareti kapsamında uygulama otelinde ağırlanıyor. Temsil ve ağırlama bütçe tertibinden bunun ödemesini mihmandar cetveli ve harcama onay talimatı ile yapabiliyor muyuz? Eğer öyleyse mihmandar cetvelinin dolu bir örneğini gönderebilir misiniz? Teşekkürler.
  16. Çözümlendi | Kilitli Doğrudan Temin Mal Alımı Basit Usul Mükellef

Arkadaşlar, doğrudan teminle mal alımı yapacağız. Teklif veren 3 firmadan 1 i basit usulden dolayı kdv den muaf teklifi kdv dahil fiyat uzerinden verdi. ve en uygun fiyatları veren bu firma. ama piyasa fiyat araştırma tutanağında diğerleri kdv hariç olduğu için daha yüksek teklif vermiş gibi...
  17. Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

Emanet türü ve sicil no seçildiğinde borç sorgulama yapınca sadece 2018 ve 2019 yillarina ait 2 adet borç çıkıyor. ne yapmamız lazım acaba?
  18. Çözümlendi | Kilitli Unutulan Kademe İlerlemesi Hk.

Kıymetli arkadaşlar, 30.12.2020 tarihinde kademe ilerlemesi yapılması gereken personel için şu an yapmamız gereken işlem nedir. Yardımlarınız için teşekkür ederim. (5510' a tabi personel)
  19. Çözümlendi | Kilitli Vif Oluştur ve Gönder Hatası

TİF i Vif oluştur ve gönder dediğimde aşağıda resimde görünen hatayı alıyorum. Çözümü nedir acaba? Teşekkürler.
  20. Çözümlendi | Kilitli Taşınır Devir İşleminde VİF Gönderirken Hata

Arkadaşlar devir işlemi yaptığım onaylı TİFİ vif oluştur gönder dediğimde "Kurumunuza Ait Varlık Kaynağı Servisten Çekilememiştir! Lütfen TKYS Üzeeinden Talep İlet Menüsüyle İletişim Sağlayınız!" şeklinde uyarı veriyor. Sebebi nedir?
  21. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Kişi Borcu Hesaplanması Hk.

Değerli arkadaşlar, Belediye bünyesinde memur kadrosunda çalışan personel gerekli şartları taşımadığı halde müdürlüğe vekalet ediyor. Bu personelin geçmişe dönük kişi borcu hesaplamasını nasıl yapabiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim.
  22. Çözümlendi | Kilitli 68/B Kadro 3'Lük Kadroya Geçişte Emekli Keseneği Derece Kademesi Hk.

Hocam ilginiz için teşekkür ederim yoğunluktan giremedim sayfaya. Malmudurluguyle görüştüm emekliliğe esas derece kademe 5/2 kalacak diyorlar.?
  23. Çözümlendi | Kilitli 68/B Kadro 3'Lük Kadroya Geçişte Emekli Keseneği Derece Kademesi Hk.

27.02.2020 tarihinden geçerli olduğu için 68/b günlü seçip Ö.E ve E.E Derece Kademeyi 3/1 seçtim. Cetvelden işaretledim ve Terfi Gün:48 Ay:4 yazdım. (27.02.2020-14.04.2020) 1-Burada Emekliliğe Esas Derece Terfi 5/2 olarak mı kalmalıydı? 2-Terfi gün ve ay kısımları doğru mu? 3-Aşağıda 2. resimde...
  24. Çözümlendi | Kilitli 68/B Kadro 3'Lük Kadroya Geçişte Emekli Keseneği Derece Kademesi Hk.

Tuğrul bey teşekkürler şunu ogrenmek istiyorum. Attığınız resimde ödemeye esas derece kademesi 6/3 iken 3/1 olmuş. Bizim personel 5/2 iken 3/3 olacak (7 kademe ilerlemesi oluyor sanirim) bunu neye göre ilerletiyoruz acaba ?
  25. Çözümlendi | Kilitli 68/B Kadro 3'Lük Kadroya Geçişte Emekli Keseneği Derece Kademesi Hk.

Arkadaşlar, 5 dereceli kadroda bulunan personelin Öde. Esas.Der./Kad. :5/2 Emek. Esas.Der./Kad. :5/2. Resim 1'de görüleceği şekilde 68/B kapsamında 3 dereceli kadro tahsis edildi. Bu durumda; 1-Personelin Ö.E. D/K ve E.E. D/K sinde değişiklik olur mu? Olursa kaç olur? 2-Resim 2' de 68/B Günlük...
  26. Çözümlendi | Kilitli TKYS Devir Alma İşlemleri

VİF Oluştur ve gönder dedim ancak MYS' de görünmüyor.
  27. Çözümlendi | Kilitli TKYS Devir Alma İşlemleri

TKYS üzerinden devir aldığım malzemeleri onayladım VİF oluşturup MYS' ye gönderiyor muyuz? Eğer gönderilecekse MYS üzerinde nasıl bir işlem yapmak gerekiyor. Teşekkürler.
  28. Çözümlendi | Kilitli Doğrudan Temin Mal ve Hizmet Alımı KDV Hk.

Arkadaşlar, Doğrudan temin usulüyle koltuk döşemelerinin yenilenmesi ve araç bakım onarımının işi yapılacak. Teklif verdiğimiz firmalar basit usulde vergilendirildiklerinden KDV hariç teklif veremeyeceklerini, faturada KDV gösteremeyeceklerini, faturayı doğrudan KDV dahil şekliyle keseceklerini...
  29. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel İşten Ayrılış Bildirgesi

Arkadaşlar alakanız için teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Sayın Moderatör konu çözümlenmiştir. Teşekkürler.
  30. Çözümlendi | Kilitli İcra Emri Ödemesinde Kesilen Gelir ve Damga Vergisi Hk.

Kişi icra borcu değil. Mahkemenin hükmediği borcun ödenmemesinden kaynaklı olarak kuruma gönderilen icra emri. MYS üzerinden 03.4 kaleminden ödeme yapılacak ancak damga vergisi kesintisi yapılırken yukarıda resimde gösterdiğim %18 kdv seçilmesi gerekiyor mu acaba? Gelen icra emrinde KDV ile...
  31. Çözümlendi | Kilitli İcra Emri Ödemesinde Kesilen Gelir ve Damga Vergisi Hk.

İcra müdürlüğünden gelen icra emrinin ödenmesinde damga vergisi ve gelir vergisi kesilirken toplam tutardan %18 KDV düşürülerek mi hesaplanıyor.
Geri
Üst Alt