Arama sonuçlarınız

1. Çöp Kutusu 4C Yetersiz Ödenek Hatası

Kalıcı bütçe yapıldığı vakit sorun aşılır. Şimdilik geçici bütçe ile idare edeceğiz.
  2. Çöp Kutusu 4C Yetersiz Ödenek Hatası

Ayın 9 unda ödeme emri ve eklerini düzenleyip gönderdim. Ayın 10 unda da onaylandı. Bugün baktım 1.4 için ödenek aktarımı yapılmış.
  3. Çöp Kutusu 4C Yetersiz Ödenek Hatası

1.4 - Geçici Personel Ödemelerine İlişkin KBS Duyurusu 6654 sayılı 2016 Yılı Merkezi Yönetim Geçici Bütçe Kanununda; 6583 sayılı Kanunun hükümleri, 1 inci ve 2 nci maddeler ile bu maddenin ikinci ve üçüncü fıkraları saklı kalmak kaydıyla ve içeriklerine göre tarihler güncelleştirilmek...
  4. Mutemet Arşivi Kesenek bildiriminin yanlış döneme girilmesi

Hocam temmuzu sehven ağustos diye girmişler. yani ceza olmaksızın bir düzeltme yapılabilir diye düşünüyorum.
  5. Mutemet Arşivi Kesenek bildiriminin yanlış döneme girilmesi

Hocam kendinizi zora sokmayın arayın kesenek bilgi sisteminde ilinize bakan görevliyi. meramınızı anlatın, size yardımcı olacaklardır. muhtemelen sizden resmi yazı isteyeceklerdir onuda fakslarsınız. arayıp görüşün gerekli düzeltmeleri yaptırın sonra olması gerektiği gibi devam edersiniz. Şimdi...
  6. Mutemet Arşivi 6663 sayılı kanun

Muhtemelen maliye bakanlığı uygulamaya ilişkin genelge yayınlayacaktır. Sabırlı olalım.
  7. Mutemet Arşivi 6663 sayılı kanun

Şubat ayındayız. İzleyen ay Mart. O Halde Mart 2015 :)
  8. Çöp Kutusu 4C Yetersiz Ödenek Hatası

5510/4c mi 657/4c mi :) İzahı olmayan şeylerin mizahı olurmuş.
  9. Mutemet Arşivi 6663 sayılı kanun

Bu değişiklikler mart ayı maaşına yansıyacak.
  10. Mutemet Arşivi 6663 sayılı kanun

Evet dediğiniz gibi olmalı ilk mesajımda da yazdım ama sonra ne olduysa bi kafa karışıklığı oldu.Bakan kör olduk nerdeyse.:) Malum maaş dönemi bir sürü sıkıntı arasında insanda kafa kalmıyor.Kbs maaş sistemi uygun hale getirilecektir ve maliye bakanlığı genelge yayınlayacaktır muhtemelen.
  11. Mutemet Arşivi 6663 sayılı kanun

:) Ne yapsakta personeli memnun etmenin bi yolu yok. 2 aşamalı bi süreçten geçeceksiniz. 5510 öncesi ve sonrası personel için uygulama farklı. Nihayetinde özel hizmet tazminatından da 5510 sonrası personel için kesenek kesintisi yapılıyor. Birde üzerine ek gösterge artışı yapıldı. İşiniz kolay...
  12. Mutemet Arşivi 6663 sayılı kanun

Haklısınız bende bugünü 15 i sonrası diye anımsadım bi an.Kafamı kaldı insanda;) Acele etmeyin muhtemelen Maliye Bakanlığı bir genelge yayınlayacaktır.
  13. Mutemet Arşivi 6663 sayılı kanun

Mart 15 den sonra geçerli.
  14. Çöp Kutusu 4C Yetersiz Ödenek Hatası

Kodu tam açamamışlar demek ki :)
  15. Çöp Kutusu 4C Yetersiz Ödenek Hatası

İptal edip yeniden girmeyi deneyin zaman zaman bu tür hatalarla karşılaştığımız oluyor.
  16. Çöp Kutusu 4/C maliye görüş verdi.

Hepsi değil hocam sosyal yardımlar için kod belirlendi nerdeyse 1 yıldır kullanıyorum. 1.4.3.4
  17. Mutemet Arşivi bölge tazminatı

Fiili çalışma karşılığı verilen bölge tazminatında ( aynı durum ek tazminat 28/b içinde geçerli ) 1 gün dahi rapor alınırsa ( heyet veya tek hekim farketmez, doğum izni içinde sonuçta rapor düzenleniyor. ) kesinti yapılır. Özel hizmet tazminatı ile yan ödemelerde ise heyet raporundan kesinti...
  18. Mutemet Arşivi bölge tazminatı

Memurlar.nette benzer bi konu ile ilgili yayınlanan haber. SORU: Ben 2 Kasım itibari ile 2 ay annem için refakatçi izni aldım. Teknikerim kamuda.108 maddede özlük ve aylık kesintisi olmaz diyor ama bende benden 2 ay için bölge tazminatı kesintisi yapıldı. Bu kanuni midir yardimci olursaniz...
  19. Çöp Kutusu 4/C maliye görüş verdi.

Evet haklısınız göz yanılsaması oldu özür dilerim.Kbs de 1.4.4.4 şuan için yok. Maaşları imzaya yolladım ek ödemeleri 1.4.1.4 ücretlere ekledim.
  20. Çöp Kutusu 4/C maliye görüş verdi.

Var az evvel 4/c maaşlarını yaptım. ek ödeme diye geçmiyor ücretleri diye geçiyor. normal ücretlerine ilave edilip yazılacak.
  21. Çöp Kutusu 4/C maliye görüş verdi.

Her türlü yapılabilir ama işveren uygulama tebliği ve usulen 01.01-14.01 arasına ait kazancın 2015/12 dönemine 15.01-14.02.2016 dönemine ait kazancında 2016/01 nolu dönem bildirgeleri ile verilmesi gerektiği. Usulüne uyacam der iseniz 14 günlük bildirgenin süresi doldu. 2015/12 nolu döneme...
  22. Mutemet Arşivi bölge tazminatı

Bölge tazminatı fiili çalışma karşılığı verildiğinden ödenmemesi gerekir diye düşünüyorum. 2006/10344 sayılı BKK kararı açık bence.
  23. Mutemet Arşivi 4/B Çalışanların SGK Prim İadesi Hakkında İşleyiş Süreci

Ek ödemelerden 2012 yılı öncesinde yapılan primlerin iadesine yönelik Sosyal Güvenlik Kurumunun Bumkodan görüş talebi var. Bu konuda çalışma başlatan yada daha evvel bu işi yapmış arkadaşlar var ise örnek dosya eklemeleri mümkün mü ? Şimdiden hazırlıklı olmakta fayda vardır.
  24. Mutemet Arşivi 2004 İstifa, 2012 Göreve Başlayan 5510 Mı Tabi

Sozlesmeli personeller ilk 632 sayili khk ile kadroya gecirilirken sgk tarafindan yapilacak is ve islemlere iliskin 2011/55 sayılı genelge yayımlanmıştı. Kanunun yürürlük tarihinden önce emekli sandığına bağlı hizmeti var (vekil ogretmen-hemsire-ebe-imam, yedek subay ) ise 5434 e göre işlem...
  25. Çöp Kutusu 4/C son Gündemi belirleyelim.

Mobilde açmadı.Ofiste indirdim.
  26. Çöp Kutusu 4/C son Gündemi belirleyelim.

Hocam eklediğiniz dosya açılmıyor farklı formatta eklemeniz mümkün mu
  27. Çöp Kutusu 4/C son Gündemi belirleyelim.

4c liler ile ilgili sgk sayfasında yer alan duyurunun alt kısmında yer alan numarayı aradım. Telefona çıkan bayan kesinlikle giriş ve çıkış işlemlerinin yapılması gerektiğini söyledi. Maliye bakanlığına sayı bildiriliyor imiş. Yapmaz iseniz cezayı da yersiniz dedi. Ki duyuruyu okuyunca bende...
  28. Çöp Kutusu 4/C son Gündemi belirleyelim.

Tamamı da bu arkadaşlar.
  29. Çöp Kutusu 4/C son Gündemi belirleyelim.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı. Yazının tamamını bi şekilde ekleyeceğim. İsimler olduğu için mevcut haliylen eklemek istemedim.
  30. Çöp Kutusu 4/C son Gündemi belirleyelim.

Görüş yazısının sonuç kısmı.
  31. Çöp Kutusu 4/C son Gündemi belirleyelim.

Arkadaşlar yeni bir maas dönemi geldi. 4/c li personelin ek ödemesinden yapılacak kesintiler ile ilgili görüş yayınlanmadı daha yada ben görmedim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.
  32. Mutemet Arşivi Üniversite personeli Maaş hesaplama Robotu

Veriliyor da maaş programı bölgelere göre verilen ek tazminatı kesenek hesabında dikkate almış. Oysaki işveren uygulama tebliğine göre bölgelere verilen tazminatlar kesenek hesabında dikkate alınmaz.
  33. Mutemet Arşivi Üniversite personeli Maaş hesaplama Robotu

http://sgdb.bartin.edu.tr/workpage.aspx?department=5&navurl=B89313890 Bartın üniversitesinin web sayfasında akademik ve idari personel için düzenlenmiş program var. İşinize yarayabilir. Gerçi programda 5510 sonrası personelin kesenek hesabında bölgelere göre verilen ek tazminatlarda dikkate...
  34. Mutemet Arşivi Vefat Eden Öğretmen Ek Ders Tahsil

Oldum olası fiili çalışma karşılığı verilecek ödemelerin kısmen yada tamamen peşin ödenmesini garipsemisimdir.Yıl sonu genelgesi ilkin 25 aralık daha sonra 31 aralık olarak revize edildi. Bu tür ödemelerin gelecek yıla devretmesinde nasıl bir sakınca olabilir.Anlamıyorum. Yapında yapın. Yapınca...
  35. Mutemet Arşivi Vefat Eden Öğretmen Ek Ders Tahsil

Peki Hocam ek dersleri peşin mi yatirdiniz o kısma takıldım. Yılsonu genelgesi kapsamında mi peşin ödeme yapıldı yoksa farklı bir durum mu var.
Geri
Üst Alt