Arama sonuçlarınız

1. Çöp Kutusu 4C'li Personelin 31/12/2015 Tarihinde Görevine Son Verilip Verilmeyeceği

Duruyor yanlışın var Hocam.Anasayfaya yok Pergem sayfasında var http://www.tarim.gov.tr/PERGEM
  2. Çöp Kutusu 4C'li Personelin 31/12/2015 Tarihinde Görevine Son Verilip Verilmeyeceği

Hocam endişeleri şu giriş çıkış işlemleri yapılmaz ise geçici değilde kadrolu personel gibi olacaklari ve bunun daha sonra 4c li personel tarafından aleyhte kullanılıp hukuki yolları asindirabilecek olmaları. Buna karşın bende ise giriş bildirgesinde kişinin statüsünün 657/4c geçici personel...
  3. Çöp Kutusu 4C'li Personelin 31/12/2015 Tarihinde Görevine Son Verilip Verilmeyeceği

Bende sizinle aynı görüşte olduğumdan 1 saat evvel aradım. Anca değişen bi şey olmadı. Giriş çıkış yapılacak denildi.Gecen yılda benzeri bi duyuru yayınlamış daha 3-4 defa değiştirilmişti.
  4. Mutemet Arşivi Bumko 2016 Maaş Katsayılarını Yayınladı

Biz mutemet leri bu denli çelişkide bırakan yetkililere yazıklar olsun...
  5. Mutemet Arşivi Bumko 2016 Maaş Katsayılarını Yayınladı

Hocam tekrar görüşme şansınız oldumu.Hata yapmak istemiyorum.
  6. Çöp Kutusu 4C'li Personelin 31/12/2015 Tarihinde Görevine Son Verilip Verilmeyeceği

Bakanlık duyuru yayınlamış 31.12 çıkış 01.01 giriş
  7. Mutemet Arşivi Bumko 2016 Maaş Katsayılarını Yayınladı

Valla Hocam benim hiç işime gelmiyor.Bunlar sonradan ek iş olarak bi şekilde bize dönecek. Bu nedenle kafalarda soru işareti kalmayacak şekilde bi açıklama yapsalar iyi olurdu.Gecen yıllarda aile ve çocuk yardımında yaptıkları bi görüş verseler iyi olur.
  8. Mutemet Arşivi Bumko 2016 Maaş Katsayılarını Yayınladı

H.T.Sümer Hocam ek ödemeyi 375 sayılı khk kapsamında vermedigi için hem sgk primi hemde gelir vergisi kesilecek diye düşünüyorum ki Snak06 arkadaşımızın Bumko dan görüşup aldığı 111 TL lik tutarda kesintilerden sonra ele geçene denk geliyor.
  9. Mutemet Arşivi Bumko 2016 Maaş Katsayılarını Yayınladı

Görünen o ki gelir vergisi ve sgk prim kesintiside yapılacak. Gelir Vergisi istisnalarinda ek ödeme yok, toplu sözleşmede aksi bi hüküm belirtilmemiş.
  10. Mutemet Arşivi Bumko 2016 Maaş Katsayılarını Yayınladı

Net 111 lira demek sgk primlerinin yaninda gelir ve damga vergisi kesilmesi demek yanlismiyim
  11. Mutemet Arşivi Bumko 2016 Maaş Katsayılarını Yayınladı

4c li personele ödenecek ek ödeme ile ilgili açıklama ilginç. Mevzuatta yer alan yasal kesintiler yapılacaktır diyor ne anlamaliyim bundan...:) Akıl Oyunları bunlar hep.
  12. Mutemet Arşivi Enflasyon Farkı ?

Bumko Ocak ayına ait mali ve sosyal haklara ilişkin genelgeyi yayınlayana değin sabır en gec yarın sabaha kadar yayınlanır diye düşünüyorum. www.bumko.gov.Tr web adresinden duyurular kısmını takip edebilirsiniz
  13. Çöp Kutusu 4C'li Personelin 31/12/2015 Tarihinde Görevine Son Verilip Verilmeyeceği

Son gelişmeler ne durumda.İşyerinde yokum.Giriş ve çıkış işlemleri yapılacak mi yapılmayacak mi :)
  14. Mutemet Arşivi Enflasyon Farkı ?

%1 ekstra zam.%7 artış olacak.
  15. Mutemet Arşivi Enflasyon Farkı ?

Saat 10:00 gibi veriler açıklanır gün içinde Bumko genelge yayınlar diye düşünüyorum.
  16. Çöp Kutusu 4/c 2015 SGK Duyuru

RE: 4/c SGK Duyuru Sayin Mekeli birçok kurum görüş talebinde bulunmuş ve bunu muteakip sgk bir duyuru yayımlıyor ( geçen yılda aynı duyuruyu yayinladilar ). Bence bu giriş ve çıkış işlemlerinin yapılacağına işaret ki umarım yanılırim.
  17. Çöp Kutusu 4/c 2015 SGK Duyuru

RE: 4/c SGK Duyuru Bundan şunu mu anlamaliyim giriş ve çıkış işlemleri yapılacak...:(
  18. Çöp Kutusu 4C'li Personelin 31/12/2015 Tarihinde Görevine Son Verilip Verilmeyeceği

Tamamda burda çıkış yapılmayacak dememiş.SGK işlemleri için görüş alınmalı demiş.Bakanlikta görüş istemiş bakalım hayırlısı artık.
  19. Çöp Kutusu Söz.Personel ve İşçi Maaşlarının Ödeme Emri Muhasebe Hesapları

İşveren Hisse Toplamı = %20,5 Malüllük Yaşlılık ve Ölüm Sigortaları Primi = %11 Genel Sağlık Sigortası Primi = % 7,5 Kısa Vadeli Sigorta Kolları Primi = % 2 İşçi Hisse Toplamı = %14 Malüllük Yaşlılık ve Ölüm Sigortaları Primi = % 9 Genel Sağlık Sigortası...
  20. Çöp Kutusu Söz.Personel ve İşçi Maaşlarının Ödeme Emri Muhasebe Hesapları

Bu iyi oldu şuana kadar detaya inmeden 2 kalemde 361.10.01.01.01 Kişi Katkısı 361.10.01.02.01 İşveren Katkısı Diye Gönderiyordum. Şimdi bordrolar üzerinde ekstra düzenlemeler yapmak gerekecek.
  21. Mutemet Arşivi Enflasyon Farkı ?

4 Ocakta
  22. Çöp Kutusu 4C'li Personelin 31/12/2015 Tarihinde Görevine Son Verilip Verilmeyeceği

Arkadaşlar 4/c li personelin 31.12.2015 tarihi itibari ile işten ayrılış bildirgesi verilecek mi verilmeyecek mi ? Bakanlığın bi yazısı var ve buna istinaden aradım. 31 inde çıkış 1 ocaktada giriş yapacaksınız dedi. yoksa geçici personel değilde kadrolu personel oluyorlarmış. Sizde durum nedir.
  23. Mutemet Arşivi Enflasyon Farkı ?

2016-2017 yılını kapsayan toplu sözleşmenin enflasyon farkı ödemesi başlıklı 8.maddesinin a fıkrası gereği 2015 yılı aralık ayı endeksinin 2014 yılı aralık ayı endeksine göre 12 aylık değişim oranının aynı dönem için verilen kümülatif artış oranını aşması halinde 5.maddenin 1. 2.3. ve 4...
  24. Çöp Kutusu 4/c 150 tl ek ödemesi

Biliyorum lakin kendi adıma iki başlılık olmaması adına genel bütçeden ödenmesi gerektiğini düşünüyorum.
  25. Çöp Kutusu 4/c 150 tl ek ödemesi

Şahsen maaşları hangi bütçeden ödeniyorsa ek ödemenin de o bütçeden ödenmesi gerek diye düşünüyorum.
  26. Çöp Kutusu 4/c 150 tl ek ödemesi

Genel bütçeden ödenmesi gerektiği kanaatindeyim.:)
  27. Mutemet Arşivi 2016 Yılı Asgari Ücret Brüt

RE: Asgari Ücret Brüt Mecburen böldüm çünkü 4/c lilerin 14 günlük matrahları asgari geçim indirimin altında kalıyor.Tam maaşta sorun yok anca 14 günde matrahtan dolayı kayıp oluşacak. Birde şu var 4/c yi böldüm işçileri bölmesem sorun çıkacaktı ikisinide böldüm. Bakalım artık hayırlısı
  28. Mutemet Arşivi Aralık Ayında Maaş Ödendikten Sonra Askerden Gelen Personelin Maaş İşlemleri

Sorun olmayacağını düşünüyorum. 18-31.12.2015 arasını eski katsayıdan 01.01-14.01.2015 arasını da yeni katsayıdan hesaplama yapacaktır. 15 Ocakta bir tam birde 28 günlük kıst maaş verilecek.
  29. Mutemet Arşivi 2016 Yılı Asgari Ücret Brüt

RE: Asgari Ücret Brüt Kendi adıma asgari ücret brütünün bu denli artırılacağını düşünmüyorum. İşverenlerle ortak bir yol bulunup brütün 1500-1600 arasında tutulacağını tahmin ediyorum. Yine de asgari ücretin brütünün 1818 olma ihtimalini göz önünde bulundurup işçilerin ve 4/c li personelin...
  30. Mutemet Arşivi SSK GEÇMİŞ DÖNEM PRİM BORCU

Defterdarlık ödediğini söylüyor ise belgesi vardır. Dekont talep edin.
  31. Mutemet Arşivi Dava masrafları kamu görevlisine rücu edebilir

İhmali var ve görevinin gereğini yerine getirmemişse bence de edilmeli.
  32. Mutemet Arşivi Targel Personeline Ek Ders Ücreti Ödenebilir mi ?

Forumda yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır diye buraya yazıyorum bunun yanında ayrıca Bakanlıktan görüş soracağım. 657 sayılı kanunun 4/b fıkrası gereği Tar-Gel projesi kapsamında sözleşmeli olarak görev personel işkurla ortak yürütülen bir proje kapsamında eğitim vermek üzere...
  33. Mutemet Arşivi 4/B Aralık Ödeme Emri Sorunu

Burda personelin mağduriyeti söz konusu bence. Ben tam maaş yaptım ve 14 Ocakta gerektiğinde fark yapacağım.Olurda yeni yılda sözleşme imzalamaktan imtina ederse iade alırım. Madde 11- Ödemeler her ay başında peşin yapılır. (Değişik:22/11/2010-2010/1169) Ay sonundan önce ayrılmalarda, 5510...
  34. Mutemet Arşivi 4/B Aralık Ödeme Emri Sorunu

Bu yaptığınız işlemin herhangi bir yasal dayanağı var mı. Memurlarda olduğu gibi tam maaş yaptım.Harcama kalemlerinin yarısını ücret avansı olarak ödedim.
  35. Mutemet Arşivi 4/B Aralık Ödeme Emri Sorunu

162.05.01 değilde 162.05.02 olarak seçmeyi deneyin bir de.
  36. Mutemet Arşivi 4/B Aralık Ödeme Emri Sorunu

Ben ayın 8 inde maaşları döktüm bi sorun yok. Ödeme hesabı 325.01.12.01 - 15 inde ödenecek personel gideri.
  37. Çözümlendi | Kilitli Asgari Geçim İndirimi ve Sakatlık İndirimi Bölünebilir mi ?

İcraları gerektiğinde bölüyorum sıkıntı olmuyor anca bazen sakatlık indirimi ve asgari geçim indirimi birlikte yada tek başına uygulandığında kısmi hak kayıpları oluyor.. Maaş tam uygulansa böyle bir sıkıntı olmayacak anca bölününce oluyor.
Geri
Üst Alt