Arama sonuçlarınız

1. Editörün Seçimi 4/B Sözleşmeli Personelin Kadroya Atanması Sgk Işlemleri

Bizde Bakanlık onayı 14.04 tarih ve saat 16:59 da alınmış. Ancak Bakanlıktan yazıların birimlere gönderilişi 17.04 . Kurum Tarım Bakanlığı bu arada
  2. Editörün Seçimi 4/B Sözleşmeli Personelin Kadroya Atanması Sgk Işlemleri

Arkadaşlar kadroya geçmek istemeyen 4b sözleşmeli ( özelleştirmeden geçen mülga 4/c ) idari büro ve idari destek görevlileri ile ilgili Cumhurbaşkanlığı görüşü ektedir. Bu görüşe göre eyt ye hak kazanan personelin hizmet sözleşmesi sona erdirilecek diye anladım. sizlerde görüşlerinizi...
  3. Mutemet Arşivi Deprem Bölgesinde Geçici Olarak Çalışan Memurların Ek Özel Hizmet Tazminatı (Arazi Tazminatı) Hakkı

Bakanlığımızca gönderilen bir yazıda şöyle bir ifade var. ......... İlgili birim amirlerince hazırlanan listelerde yer almamakla birlikte, yukarıda belirtilen açık çalışma mahallerinde fiilen çalıştığını tevsik edenlere, birim amirlerinin onayı ile söz konusu ödeme yapılabilecektir. Birim...
  4. Çözümlendi | Kilitli Kesenek Bilgi Sistemi Prim İade Talep Ediyorum Devamlı Red Oluyor.

kıst maaş bordrosunda gss tahakkuk ettirilmiş mi? Bi kontrol edin.
  5. Çözümlendi | Kilitli Kesenek Bilgi Sistemi Prim İade Talep Ediyorum Devamlı Red Oluyor.

Bakmakla yükümlüsü olan için gss prim iadesi alamazsınız. Varsa malullük yaşlılık primi onları iade alabilirsiniz.
  6. Mutemet Arşivi Memur Ile Birlikte Vefat Eden Eş Ve Çocukların Ölüm Yardımı Ödenmeli Midir?

Hem kendisi hemde eş ve çocukları için her olay için ayrı ayrı belirtilen oranlar üzerinden hesaplanıp, anne,baba yada kardeşlerine ödenmesi gerektiğini düşünüyorum.
  7. Mutemet Arşivi Memur Ile Birlikte Vefat Eden Eş Ve Çocukların Ölüm Yardımı Ödenmeli Midir?

Ölüm yardımı ödeneği: Madde 208 – (Değişik birinci fıkra: 6/7/1995 – KHK-562/4 md.) Devlet memurlarından: memur olmayan eşi ile (…)(1) aile yardımı ödeneğine müstehak çocuğu ölenlere en yüksek Devlet memuru aylığı (ek gösterge dahil) tutarında, memurun ölümü halinde sağlığında bildiri ile...
  8. Mutemet Arşivi 14 Günlük Fark Maaşlar İle % 13,52 İlave Ödemeleri̇n Hesaplanmasına İli̇şki̇n Kbs Duyurusu

Bugun %30 artırımlı bir münferit maaş hesapladım . Buna rağmen refah payı hesaplamasında da çıkıyor. Düzeltme için referans tanımlama ekranına girip sorguladığımda da kişi çıkmıyor. Benzer durumla karşılaşan oldu mu?
  9. Çözümlendi | Kilitli Işçi Sgk Işe Giriş Süreleri Arası Eksik Gün

hangi kurumdasınız ve toplu sözleşmede nakil halinde izin diye bir madde var mı? digital çağdayız kişinin hatası deyip geçmeyi kabul etmiyorum şahsen. birimler arası yazışmalar yapılmış olmalı. ayrılış ve başlayış tarihlerinin de bildirilmiş olması lazım. Siz sizde başlayacağı tarih itibari...
  10. Çözümlendi | Kilitli Işçi Sgk Işe Giriş Süreleri Arası Eksik Gün

nakil istisnai durumdur. arada boşluk olmamalı. 14 çıkış 15 giriş.
  11. Mutemet Arşivi 2023 Yılı Ocak Ayına Ai̇t Mali̇ Ve Sosyal Haklara İli̇şki̇n Genelge

Genelge % 16,4 a göre mi yoksa % 25 e göre mi çıkacak. Geçen yıl yapılan düzenleme bu yıl olmayacak mı?
  12. DUYURU 2022 Yıl Sonu İşlemleri Genelgesi

YÖNETİM BÜTÇE UYGULAMA GENELGESİ (Sıra No 2) Genel bütçe kapsamındaki kamu idareleri ile özel bütçeli idarelerin bütçe giderlerinin gecikmelere mahal verilmeden zamanında gerçekleştirilmesi, yılsonu işlemlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi bakımından bütçe ödeneklerinin kullanımı ve bütçe...
  13. Mutemet Arşivi Sgk Tarafından Açılan 657/4B Sözleşmeli Personel İş Sonu Tazminatı Hesaplama Modülü

Bunda sorun yok. Yazıda bi rehberden bahsediyor. Tıklayınca sayfa açılmıyor. Buna göre, 01 Nisan 2022 tarihinden itibaren 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) bendine göre istihdam edilen personele ödenecek iş sonu tazminatı tutarlarına ilişkin hesaplamaların, “İş Sonu Tazminatı Hesaplama...
  14. Mutemet Arşivi Sgk Tarafından Açılan 657/4B Sözleşmeli Personel İş Sonu Tazminatı Hesaplama Modülü

Güncel duyuruda http://e.sgk.gov.tr/wps/wcm/connect/E-SGK/E-SGK/Isveren/Ilgili+Diger+Uygulamalar/isveren_sistemi iş sonu tazminatı hesaplama rehberi var. Bu rehberi nasıl edinebiliriz. Duyuruda tıklayınca sayfa açılmıyor
  15. Mutemet Arşivi Harcamaların Elektroni̇k Ortamda Gerçekleşti̇ri̇lmesi̇

Sanmıyorum Mehmet Hocam. Harcama birimleri için gibi geldi bana
  16. Mutemet Arşivi Harcamaların Elektroni̇k Ortamda Gerçekleşti̇ri̇lmesi̇

18 Ekim 2022 SALI Resmî Gazete Sayı : 31987 TEBLİĞ Hazine ve Maliye Bakanlığından: MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 78) (HARCAMALARIN ELEKTRONİK ORTAMDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ) BİRİNCİ BÖLÜM Başlangıç Hükümleri Amaç ve kapsam MADDE 1- (1) Bu Tebliğ, merkezi yönetim kapsamındaki kamu...
  17. Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeliden 657'Ye Gecen Personeli, İstisna Yönüyle Yeni Başlayan Gibi Algılıyor.

Açtığım Çağrı: Farklı kurum ve kuruluşlarda görev yapmakta iken Mahkeme kararı ile 657/4b sözleşmeli personel olarak Müdürlüğümüz emrine yerleştirme işlemleri gerçekleştirilen ve eski görev yerlerinden istifa edip, Müdürlüğümüz emrinde 26.04.2022 tarihinde göreve başlatılan aşağıda bilgileri yer...
  18. DUYURU Sabit Ek Ödeme Kbs Duyurusu

Yeni başlayan sözleşmeli personellerim var. Brüt ücret ve ek ödemeyi girdikten sonra kaydet dediğimde hata mesajı alıyorum. Birinden birini girmediğimde sorun olmuyor. Benzer durumla karşılaşan var mı ?
  19. Çözümlendi | Kilitli Eşi Özelde Çalışan Personelin Çocuk Yardımı

Banada tuhaf geldi o nedenle paylaştım.
  20. Çözümlendi | Kilitli Eşi Özelde Çalışan Personelin Çocuk Yardımı

Yeni başlayan sözleşmeli personelimizin eşi özelde ( ptt özel güvenlik ) çalışmakta ve toplu sözleşmeleri gereği 3 çocukla sınırlı olmak üzere her çocuk için 40 TL ödeme almakta. Bordrosunda 2 çocuk için brüt 80 net 79,39 TL ( sadece damga vergisi kesilmiş ) yazmakta. Devlet memurları kanununun...
  21. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli İlk Atama 15'Inde Başlama Ve Münferit Maaş Hesaplatmıyor

ilk atama mı bu bunlar. Öyleyse şayet ana ekranda işlem kodunu açıktan olarak seçin. başlama tarihine göre gecikmeli fark/kıst maaş menüsünü kullanın
  22. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli İlk Atama 15'Inde Başlama Ve Münferit Maaş Hesaplatmıyor

Gecikmeli/Fark Menüsü/ Yıl-2022 / Ay:Ağustos Kayıt Ekle Tür: Kıst+Tam - Tarih: İşe Başlama Tarihi - Açıklama Gir Kaydet. Kapat. Hesapla
  23. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli İlk Atama 15'Inde Başlama Ve Münferit Maaş Hesaplatmıyor

Ben 4 kişi için münferit maaş hesabı yaptım. Sistem aynı sistem sonuçta.
  24. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli İlk Atama 15'Inde Başlama Ve Münferit Maaş Hesaplatmıyor

Münferit hesaplama yapacağınız kişiyi seçtikten sonra muhtemelen hesaplamayı açılan kutucuktan yapıyorsunuz. Bu nedenle hata alıyorsunuz. Kişiyi seçip açılan kutucuğu kapatın, ana ekrandan hesaplama yapın. Normal maaş gibi.
  25. Mutemet Arşivi Geçici Görevlendirilen Işçiye Ait Fazla Mesai Ssk Primleri Ve Ödenmesi Hangi Kurum Sağlar

Asıl kadrosunun olduğu birimde kısmen haklı. Ödemeyi siz yapıp sgk kesintilerini bulunduğu muhasebe müdürlüğüne aktarmak için kendi saymanlığınızla görüşme sağlayın. Sgk primleri saymanlıklar arasında aktarılabiliyor muş. En azindan bu şekilde yapanlar var diye okumuştum. Brütünü geldiği yere...
  26. Excel Soru Excel Yardım Vergi Dilimine Göre Gv Hesaplama

hesaplamada bi hata göremedim. bordroda matrahı 30000 e çektim. 32000 e kadar % 15, 32000 i aşan kısmıda % 20 den hesaplıyor. Sorun yok gibi
  27. Editörün Seçimi 5 Yıldan Fazla Hizmeti Olan 4/C'den 4/B'li Personelin Ücreti Artar Mı?

Ee zaten uygulamada 4c+4b hizmet süresi toplanıp, iş sonu tazminatı ödenme şeklinde değil mi? Atladığım bi husus mu var acaba?
  28. Editörün Seçimi 5 Yıldan Fazla Hizmeti Olan 4/C'den 4/B'li Personelin Ücreti Artar Mı?

Ya 4/c den 4/b ye geçenleri anlıyorum ancak şuana değin verilen 3 dilekçe var 3 üde 4/c statüsü üzerinden 2017 öncesi emekli olanlar. Benim atladığım bi husus mu var diye kendimden şüphe duymaya başladım.
  29. Çözümlendi | Kilitli Memur Rapor Kesintisi Hangi Döneme Göre Yapılmalıdır?

Kişi borcu düşündüm aslında ama zamandan ve emekten tasarruf edip kbs üzerinden farklı bir yol denenebilir mi diye merak ettim.
  30. Çözümlendi | Kilitli Memur Rapor Kesintisi Hangi Döneme Göre Yapılmalıdır?

Arkadaşlar memur maaşlarına bakan arkadaş izinli maaşları bu ay ben yapacağım mecburen. İki adet rapor kesintisi yapacağım. Yalnız kafamı kurcalayan kısım şu temmuz maaşları zammı ödenecek, kesinti yapılması halinde zamlı maaş üzerinden kesinti yapılacak. Rapor ise 6 ıncı aya ait. Kesintiler...
  31. Çözümlendi | Kilitli Mys Sisteminde E Fatura Nasıl İptal Edilmektedir.

Durum değiştir- hatalı fatura yapıldığında iade olmalı. yalnız belli bir süresi var mı bilmiyorum.
  32. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Nakil Ve Sgk Işlemleri

Bazı kurumlar ki bence de olması gerekende bu. ay içinde ayrılan personelden maaş iadesi almıyor sadece kalan günlere isabet eden sgk prim tutarını yeni saymanlığına aktarıyor.
  33. Çözümlendi | Kilitli Aboneliklerde Vergi Borcu Sorgulama

Doğrudur Mehmet Hocam. Yazdıktan hemen sonra cevabı buldum ve dönüp konuyu kilitledim. Belediye su faturasını gönderirken her seferinde ekine vergi borcu yazısını da ekliyor o yüzden ikilemde kaldım. 1 nolu tahsilat genel tebliğinde aradığım cevabı buldum. çok teşekkürler
  34. Çözümlendi | Kilitli Aboneliklerde Vergi Borcu Sorgulama

6183 sayılı kanunun 22/A maddesi kapsamında 2022 yılı için 5000 TL geçen abonelik ödemelerinde vergi borcu sorgulaması yapılmalı mı?
  35. Mutemet Arşivi 2022 Yılı Ramazan Bayramı

Tüm forumdaşların bayramını kutlar. Sağlık ve esenlikler dilerim.
Geri
Üst Alt