Arama sonuçlarınız

1. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 5510 sk. personeli ssk ve bes kesintisi Ve 4B Söz. Pers. Kişi Borcu

Forumda mevcut kişi borcları, diger bi hususda özel kesinti olan sendika ve bes kesintiler kişi borcu iadelerine dahil degildir.
  2. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli SGK Mahsuplaşma Protokolü

Bizim Döner sermaye saymanlıgı üst yazı ile bildirilmesi lazım diyor. Ne tür bi yazı istiyorlar anlamadım ama ondan bi sormak istedim
  3. erhan.can1

O zaman biz sadece sistemden onaylayıp primleri tam gönderecez vizit sistemindeki tutarı gelir kaydetmeleri için bi yazı yazacaz yanlış anlamadıysam. Yasin hocam bu işkur işcilerinde uygulama aynı mı oluyor onlar bi sözleşmeye dahil degil direk hepsi kesiliyor rapordan heralde işveren karşılamıyor
  4. erhan.can1

Kafama takılan bir kaç şeyler varda yardımcı olabilecek varmı. Mahsuplaşma protokolü ile ilgili 1) Mahsuplaşma Protokolü yaptım SGK İle şimdi personel 4B sözleşmeli personel rapor aldıgında mahsuplaşma protokolüne göre kişinin prim ödemelerinden mahsup edecek ama işçilerde nasıl oluyor onu...
  5. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4/B personelin kbs işlemleri

Kıst maaşda agi ödemesine bi dikkat ediniz eger vermiyorsa elden verilmesi lazım yeni yayınlanan yazıya istinaden
  6. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4/B işe giriş işlemleri

Hocam bana ilk ogretilende istisnai durum bildirmiyorum olarak işaretlenerek yapılır denilmişti. O sekilde yapmıştı herhangi bir sorun olur mu ?
  7. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Giyecek yardımı kbs işlemleri

Hocam fili çalıştıgı yere göre mi ödeme yapılması lazım yoksa unvana göre mi ben fili çalısmaya göre ödeme yapmıştım.
  8. erhan.can1

Görüş Yazıları 4/B'li ve Memur Kıst Maaşlarında AGİ Hesaplamasına Ait MEB Görüş yazısı

Hayırlı olsun yarından itibiran millet doluşur yanımiza ögrenenlerden
  9. erhan.can1

Mutemet Arşivi Tek başına çalışan mutemetler Yıllık İzine nasıl çıkar

Ulaşamasalar bile sana kayıp ilanı verdirip polis tarafından zorla buldururular ☺
  10. erhan.can1

Mutemet Arşivi Tek başına çalışan mutemetler Yıllık İzine nasıl çıkar

Sen telefonu açmakta hata yapmıssın. Bu işde bi ödenegi sonradan bi personelde alabilir. Maaş zamanı gelse anlarım çagırılmasını sgk dönemi anlarimda çünkü belli bi zamanın var ama ayın 1inde çagırmak birnevi küfür ediyor.
  11. erhan.can1

Mutemet Arşivi Mutemetliği Nasıl Öğrenebilirim?

Kurumlarda en önemli işi yapıpda eğitim verilmeyen önemli bi meslek bence mutemetlik. Ama ben bu forumda ne egolu insan gördüm nede menfaat karşılıgı iş yapan insan ben ilk başladıgımda bi tuşa basıp hesaplama yapıyor gibi görünsede öyle olmuyor konuya hakim olmak gerekiyor. Tugrul Hocamın...
  12. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Resmi Tatil Fazla Mesai Hesaplaması

Normal 24 saat çalışmaz dogru ama fazla mesaisine girmiyorum demek bence uygun bi uygulama degil kişi o haktan yararlanıyor fazla mesai verilmesi lazım.
  13. erhan.can1

Şimdi 24 Mayıs da personel 9:00 da geldi saat gece 00:00 e kadar 1 bayram hakeder ve fazla mesaisi uygulanır.Gün döndügünden dolayı diger bayramıda hakeder.
  14. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Ödeme Yapılan Fark Bodrosuna Tekrar Fark Bodrosu Oluşturma

Kesenek iletişimden konuştum terfi şeklinde bildirebilirsiniz dedi sorun olmaz dedi ama
  15. erhan.can1

Gün içinde 1 bayramdan fazla verilmez. Fazla mesai ile tamamlanır.
  16. erhan.can1

107,00/7,5*1,60=22,82 Fazla Çalışma Ücreti Hesaplanmasında -> 1,60 Çarpımı olarak yazdıgım eger işçinin fazla mesai %60 ise bu şekilde hesaplanır. İşçi resmi günlerde çalışırsa 7.5 Saat çalışma karşılığı 1 bayram ödemesi (2 yevmiye) yapılır. 7,5 Saat Üstü çalışmalara ise fazla mesai olarak ödeme...
  17. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Ödeme Yapılan Fark Bodrosuna Tekrar Fark Bodrosu Oluşturma

4924 Sözleşmeli 5434 Personele Eylül 2019 Dönemine ait Fark bordosu oluşturdum ve ödemesini yapmıştım. Ama yaptığım fark bordosunu yanlış yapmışım hatamı düzelttim ama önceden yaptığım fark bordrosuna Keseneğini bildirmiştim.Eylül dönemine ait yaptıgım fark bodrosunda Kesintilerini yaptım ama...
  18. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli KESENEK İADE İSTEME

Malmüdürlüğü kesenekleri direk yolluyorsa kişiden tahsil et sgk kesintilerini
  19. erhan.can1

Görüş Yazıları 4/B'li ve Memur Kıst Maaşlarında AGİ Hesaplamasına Ait MEB Görüş yazısı

O zaman ekstra bi ödeme yapmamıza gerek var mı yoksa KBS ayak mı uyduralım
  20. erhan.can1

Hocam bu yazıdan kıst ödemelere agi hesaplanması lazımdır diyor ama KBS maaş hesaplamasında agiden faydalandırmıyor
  21. erhan.can1

Editörün Seçimi İşkur Tarafından Atanan Yeni İşçiler Hk.

8.33 Gün üzerinden hesaplama yaptım. Iki tarih arası 241 gün 365 ------ 52 241 ------ x = 241*52÷365= 34.33-26=8.33 gün ödeme hesapladım
  22. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4b li personelin askerlik dönüşü SGK işe başlangıç bildirgesi hk.

Anladım hocam ama bi sorun olmuyor heralde istisnai durumda seçsek 4447 sayılı kanunu geregi işsizligi seçtigimizde
  23. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4b li personelin askerlik dönüşü SGK işe başlangıç bildirgesi hk.

Tuğrul hocam bana sigorta başlangıcında istisnai durum bildirmiyorum diye işaretlenerek ögretilmişti sonradan Mehmet bey'den 4447 sayılı kanun geregi işsizlik sigortasını secilmesi olarak belirtmişti bi yazısında ne gibi bi farkı var 4B haricinde işcileride işaretleyebilirmiyiz ?
  24. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Daimi Sürekli İşçi Denge Tazminatı

Saglik bakanlıgı adında henüz imzalanan bi toplu iş sözleşmesi mevcut degil
  25. erhan.can1

Barıs bey haklısın bilgi karışıklıgı oldu yanlış bilgilendirme için kusura bakmayın
  26. erhan.can1

Yeni başlayanlara 98.10*2=196.20 TL Bayram ödemesi yapılacak ayrı olarakda günlügü olan 98.10TL ödeme yapılacak ÇKYS Tanımlama yapabilirsiniz Örnek tanımlamada atabilirim veya forumda tanımlamalar mevcut örnek ben yeni başlayanlara bu şekilde ödeme yapıyorum. Şunuda belirtmeke isterim 7.5 saate...
  27. erhan.can1

Bes kesinti yapılıyor ama bes firmasından kaydetmeniz lazim bes geri gelir. Sonra personel caymak isterse cayabilir. Prim konusunda eksik gün gireceksin maaş ödemesini yapmadan önce e-bildirgev2 den girip bi deneyebilirsin kontrol amaçlı daha saglam olur. Bayram yevmiyesini veriyorum 3 günden...
  28. erhan.can1

02.01.2020 Tarihinden itibaren açıktan atanan sürekli işciler 30.06.2020 Tarihine kadar Asgari ücret ile çalıştırılacaktır.
  29. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4 d sürekli işçi refakat izninde yapılan kesintler

Yemek var ise oda kesilir.Yol ücretide kesilir fiilen çalısmamıştır.
  30. erhan.can1

Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu İlgili Yönetmelikte Toplu iş sözleşmesinin hükmü MADDE 36 – (1) Toplu iş sözleşmesinde aksi belirtilmedikçe iş sözleşmeleri toplu iş sözleşmesine aykırı olamaz. İş sözleşmelerinin toplu iş sözleşmesine aykırı hükümlerinin yerini toplu iş sözleşmesindeki...
  31. erhan.can1

Hocam bi öneriniz var mı ödeme yapmalımıyız sizce kararsız kaldım araştırma yaptım pekde birşey bulamadim
  32. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 24 Nisanda çalışan işçilere mesai ödenecekmi

Resmi günler dışında aylık çalışma saatinden fazla çalışıldı ise verilir
  33. erhan.can1

Hocam bu sözleşme 2017 - 2018 yılları arası da yapıldı bu sözlesmeye göre 750 TL verilmesi lazımdır diyor bu ödeme için geçerlilik süresi devam eder mi ? benim kafamı karıştıran belkide bu sene sözleşme yapılsaydı 500 TL verilecekti geçerlilik süresi kafamı karıştırdı ödeme yaparken biraz...
  34. erhan.can1

MADDE 57-EK ÖDEME (DENGE ÖDENEĞİ): İşçilere müktesep hak sayılmamak ve başka bir ödemeyi etkilememek kaydıyla, yılda bir defa Mayıs ayında brüt 750 (yediyüz elli) TL ek ödeme ödenecektir. Bu ödeme yıl içinde çalışılan süre ile orantılı olarak ödenir. 01.01.2015-31.12.2016 yürürlük...
  35. erhan.can1

Mutemet Arşivi COVİD-19 EK ÖDEME

Bu Ekobs üzerinden yayınlanan bi yazı.
  36. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Bildirimde -803 Hatası

Hata Kontrol ettim Şubat ayına verecegim terfi ödemesini Mart ayından vermişim geçen ay ondan dolayı hata alıyormusum kesenek iletişimden düzelttirdim. Teşekkür ederim cevaplar için konuyu kapatabiliriz.
Geri
Üst Alt