Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi İş Sağlığı Güvenlik Uzmanı Ücret Ödeme İşlemleri

arkadaşlar kurumumuzda bir tekniker tam zamanlı iş güvenliği uzmanı olarak görevlendirildi. Bu kişi normal devlet memurunun doldurması gereken mesaisini görevi gereği iş güvenliği uzmanı olarak zaten yerine getiriyor. bu kişiye ilave ödeme yapılacak mı?
  2. Mutemet Arşivi İş Sağlığı Güvenlik Uzmanı Ücret Ödeme İşlemleri

arkadaşlar kurumumuzda bir tekniker tam zamanlı iş güvenliği uzmanı olarak görevlendirildi. Bu kişi normal devlet memurunun doldurması gereken mesaisini görevi gereği iş sağlığı uzmanı olarak zaten yerine getiriyor. bu kişiye ilave ödeme yapılacak mı?
  3. Mutemet Arşivi Enflasyon Farkı

www.tüik.gov.tr adresinde enflasyon oranları ayrıntılı şekilde gösterilmektedir.
  4. Mutemet Arşivi tekniker unvanlı mühendis

evet Ferhad 1021 beyin dediği gibi tekniker mühendislik bitirirse özel hizmet tazminatı ve yan ödemeyi alır ancak mühendis ek göstergesini alamaz...
  5. Mutemet Arşivi Kesenek Sayfasında Nace Kodu Girişlerinin Yapılmasına Dair Duyuru

arkdaşlar linkteki duyuruyu sgk anasayfasında bulamadım...resmi linkini yazarmısınız
  6. Mutemet Arşivi dolmuş ücreti hk.

Sayıştay temyiz kurulu kararı: Karar Tarihi : 14.3.2006 Tutanak No : 28414 Bir görevin ifası için, geçici olarak yurtiçinde başka bir yere gönderilen personelin, geçici görev mahallindeki ikametgahı ile görev yeri arasındaki taksi ücretinin ödenmesinin mümkün olmadığı hakkında...
  7. Mutemet Arşivi Bağkurlu eş agi ?

evet 4 nolu seçenekten...
  8. Mutemet Arşivi Bağkurlu eş agi ?

evet ödenir...eş ssklı olarak ücret karşılığı bir işyerinde çalışırsa o eş için ne yardım ne de agi alınır....ancak eş bağkurlu işletme sahibi ise (esnaf) o eş için eş yardımı alınamaz ancak agi alınır. Kaynak: Muhasebat Genel Müdürlüğü'nün yersiz ödenen aile yardımı raporu...
  9. Mutemet Arşivi Puan Üreten Yönetici

evet bu konuyla yazı var...aynen dediğiniz gibi...işte linki: http://www.tkhk.gov.tr/Dosyalar/8fbd62d75ef24538bb73ccbc0d31e836.pdf
  10. Mutemet Arşivi Teknisyen Mühendisliği bitirse hangi zam ve tazminatları alır?

Mühendisler için öngörülen zam ve tazminatları alır... Ancak ek gostergeyi alamaz.... ek gosterge yi ancak mühendislik kadrosuna atanirsa alabilir...
  11. Mutemet Arşivi sürekli görev yolluğu yaş sınırı

Kara yollari taşıma yönetmeliğinde 2 yaş altı çocukların yolcu bileti indirimli olduğu yazar
  12. Mutemet Arşivi Maaş Nakil İlmuhaberi Doldurma

süregelen toplam vergi matrahı da düzgün yazılmıyor genelde maalesef, örneğin 1 mart itibariyle naklen giden memurun toplam vergi matrahını yazarken (ocak maaş + ocak sabit + ocak sabit dışı + ocak 14 günlük fark maaş + ocak sabit 14 günlük fark + şubat maaş + şubat sabit ) yazılmalı....şubat...
  13. Mutemet Arşivi Yüklenme Senedi ve Muteber İmzalı Müteselsil Kefalet Senedi

Arkadaşlar uzmanlık eğitimine gidip kefalet senedi düzenlenen personele senette 3/yıl boyunca alacağı maaş ve sabit ek ödeme tutarını mi girecez...ayrıca önümüzdeki 3/sene için bunun hesabını yapmamiza imkân yok...nasıl olacak... Bilgisi olan varsa resmi yazı genelge paylaşabilir mi
  14. Çöp Kutusu 4/C 14 Günlük Kıst Ek Ödeme

htsumer abinin dediği gibi....01/012016 - 14/01/2016 arası kist 14 gün 15.01.2016 da, 15/01/2016 - 14/02/2016 arası tam ek odeme 15/02/2016 da ödenmesi gerekmektedir....
  15. Çöp Kutusu 4/c ek ödeme görüş

TKHK 01/03/2016 itibariyle bugün duyurularda 4/c görüş yazısını yayınladı...
  16. Çöp Kutusu 4/C'linin ek ödemesi için önemli görüş

TKHK 01/03/2016 itibariyle bugün duyurularda 4/c görüş yazısını yayınladı...
  17. Mutemet Arşivi Memurun Çalışan Eşi AGİ Durumu

bu konu hakkında Muhasebat Başkonrolörü'nün çok faydalı bi çalışması var. ben okudum çok faydasını gördüm. linki şu: http://atakum.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2014_05/30031504_yerszdenenaleyardimi.pdf
  18. Mutemet Arşivi Riskli Birimde Kısmi Süreli Çalışma

benim yazdığım formül zaten sizin de paylaştığınız 2007/87 nolu genelgeden alınma...aynı şeyi söylüyoruz biz...
  19. Çöp Kutusu 4/C 14 Günlük Kıst Ek Ödeme

01/012016 - 14/01/2016 arası 14 günlük kist ek ödeme 15.01.2016 tarihinde odenmeliydi. Ocaktan sonraki ay başlarında ise tam ek ödeme ödenmesi gerekir
  20. Mutemet Arşivi Riskli Birimde Kısmi Süreli Çalışma

benim yaptığım hesaplama bana ait değil, bakanlığa ait. ayrıca o hesaplamada tamamen acile hizmet eden kişinin tavanı tabiki 2,00 çıkacaktır. sizin hesabınızı ben anlayamadım. formül: [(personelin riskli birim hizmet süresi * 2) + (personelin riskli birim dışındaki hizmet süresi * 1,50)]/...
  21. Çöp Kutusu 4/C'linin ek ödemesi için önemli görüş

Görüş aşağıda eklenmiştir.
  22. Mutemet Arşivi Riskli Birimde Kısmi Süreli Çalışma

riskli birimde geçen toplam saat ile personelin o ay toplam çalışma saatine gore hesaplanır.... Ornegin memur 8:00 - 17:00 normal mesaisini idarede çalışarak tamamladı.(normal mesai 22*8=176 saat olsun) bu memur ek olarak da ihtiyaca binanen acil serviste hafta sonları toplam 88 saat nöbet...
  23. Çöp Kutusu 4/C'linin ek ödemesi için önemli görüş

Arkadaşlar bugün itibariyle kurumumuza gelen faks yazısında Sağlık bakanlığı hukuk musavirligi 1 ocak 2016 dan itibaren mahkeme kararı üzerine ödenen döner sermayenin artık odenemeyecegini, sadece toplu sözleşmede verilen ek odemenin ödeneceğini belirtiyor
  24. Mutemet Arşivi Harcırah kanunu 10 gün sınırlama görüş

Anayasa mahkemesi 10 günlük sınırlandırmayı iptal etmisti
  25. Çöp Kutusu 4/C'li personelin icap nöbeti

657 de yazan diğer personel 55 oranı 4/c için uygulanmaz diye biliyorum...çünkü nöbetin ilgili maddesinde memur ve sözleşmeli personel der....4/c ise sözleşmeli personel değil geçici personeldir.... İş sözleşmesi olması farklı birşey
  26. Çöp Kutusu 4/C'li personelin icap nöbeti

4/c geçici personele nöbet ücreti değil de toplu sozlesmedeki hüküm gereği 50 saate kadar fazla çalışma ücreti ödenebilir...nöbet farklı fazla çalışma ücreti farklı.... Fazla çalışma ücretinin saat tutarı da 2016 K cetvelinde yazar...icap ise 4/c için söz konusu olmaz kanaatindeyim....4/c fiilen...
  27. Mutemet Arşivi 2016 İlave Derece

bugünkü kbs duyurusunda toplu sozlesme terfilerinin ocaktan geçerli olduğu muhasebatça duyuruldu....ancak bakanlığımızin bize yolladığı toplu sozlesme terfi belgelerinde geçerlilik tarihi 15/01/2016 yazdığı için bizde doğal olarak subattan geçerli girdik....bakanlık terfilerin 15/01/2016/dan...
  28. Mutemet Arşivi 2004 İstifa, 2012 Göreve Başlayan 5510 Mı Tabi

Bizde de aynı durum oldu.... 5510 a tabi personel 5434 olarak girildi....farkini hesapladim ama SGK da nasıl işlem yapacagimi bilmediğimden sonunu getiremedim
  29. Mutemet Arşivi memur olmayan yönetici

mrb arkadaşlar...5510 sayılı kanun 4 A statüsünde (SSK) genel sekreterliklerde, hastanelerde sözleşmeli yönetici olarak çalışanların (aslen memur olmayanlar) ek ödemelerinden ssk primi kesiliyor mu...kesiliyorsa dayanağı ne...bu konuda resmi yazı bulunduran varsa paylaşabilir mi...
  30. Mutemet Arşivi Geçmişe Yönelik Dil Taz. Ödenebilirmi?

Aile yardımı ve çocuk yardımı kişi beyan vermemişse geçmişe yönelik alamayacagina dair maliye bakanlığının yazısı var.
  31. Mutemet Arşivi 2016 birinci dilim ilave tediye ödeme zamanı belli oldu

Arkadaşlar herkese kolay gelsin. 15.01.2016 tarihli Resmi gazetede yayınlanan 2016/8372 sayılı bakanlar kurulu kararı ile kamudaki sürekli işçilerin ilave tediye ödemelerinin tarihleri belli oldu.
  32. Mutemet Arşivi İcap nöbetleri %50 artırım.

en son maliyenin yazısı üzerine icaplar riskli birim için arttırımlı ödenmeyeceği konusunda hemfikir olmuştuk...yeni birşey mi yayınlandı ki?
  33. Çöp Kutusu 4/c istisna oranı

iki çocuktan fazlası için istisna uygulanmıyor biliyorum. iki çocuk için uygulanan istisna oranı neyse üç veya dört çocuk için de aynı tutar uygulanmıyor mu...
  34. Mutemet Arşivi maliye bakanlığı icap nöbeti riskli birim için %50 arttırımlı ödenmez diyor

arkadaşlar yazı birazdan paylaşılacak burda...yazının 3. sayfası 3. madde de açık ve net icap riskli birim için arttırımlı ödenmez diyor...
  35. Mutemet Arşivi maliye bakanlığı icap nöbeti riskli birim için %50 arttırımlı ödenmez diyor

Arkadaşlar saymanlık bize maliye bakanlığının bir yazısını yolladı...yazıda açık ve net olarak icap nöbeti riskli birim için arttırımlı ödenemez diyor....
  36. Mutemet Arşivi Aylık Mahsuplaşmada Neyi Baz Alacaz

Arkadaşlar aylık mahsiluplasma esasinda çok basit bi hesaplaması var.mahsuplasma genelgesini okursanız orda örnekler de verilmiş. izin almak mahsuplasmayla bi alakasi yok.mahsuplasmanin mantığı kişi sağlık bakanlığı dışındaki kurumda bir ay içinde maaş + ek odeme toplam net tutarı sagliktaki...
Geri
Üst Alt