Arama sonuçlarınız

1. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli Engelli indirimi çocuk yardımı

Arkadaşlar bu ay 657 personelim 20 yaş çocuğu için %81 engelli raporu getirdi. bu arkadaşa neler yapacağız bilgisi olan yardımcı olur mu.
  2. cengiz011

Programlar Çeşitli Programlar Anonim

https://yadi.sk/d/RYa6QJiRitDQG Derece kademe linki çalışmıyor.
  3. cengiz011

Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

3,5 Kuruş olsa sosyal haklardan düş diyecektim ama, diğer arkadaşlar iyi bilir sanırım..
  4. cengiz011

Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

TDMS Avans kapatma resimli yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
  5. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi 14 günlük maaş

Komik bir zam verme şekli.. 2016 tisin aynısı çocuk parası aynı, yakacak aynı. ve hala asgari ücret ile aynı tutar. keşke asgari ücrette kalsa bu %4 daha çok zarar veriyor biz işçilere. çünkü mayıs haziranda vergi dilimine gireceğiz. o da gidecek. bir anlamı yok yani %4 'dün. kendim sürekli işçi...
  6. cengiz011

Tediye ve ikramiyeler günlük ücretine dahil değil arkadaşım.. Açıklandı asgari ücret altında kalanlar asgari ücret +%4 olarak yayınladı milli eğitim. Sağlık bakanlığı arkasından çözülür...
  7. cengiz011

Asgari ücret artı %4 mü yaptınız arkadaşlar?!
  8. cengiz011

Günaydın arkadaşlar Asgari ücret altında kalan personele. 2020*%4= şeklinde mi yaptınız yoksa sadece asgari ücret üzerinden mi? %... Farklar ile alakalı bir açıklama yapılmadı sanırım..
  9. cengiz011

Mutemet Arşivi Taşeron işçiler asgari ücretten faydalanacak mı?

Hayırlı Cumalar Arkadaşlar. Bu konu da bir açıklama olacak mı ki, Maaş zamanları yaklaşıyor ve biz %delik dilimleri ekleyip eklemeyeceğimizi bilmiyoruz. tediyeler ile ilgili bir yazı da henüz yayınlanmadı. ki yayınlansa da şuan maaşlarının ne olacağı belli değil.karmaşa almış başını gidiyor. :(
  10. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli 4/D Puantaj Gün Sayısı

Kardeş Ocak ayı çalışma günü 15 Ocak 14 Şubat arası 27 Gündür bu da 27*7,5=202,5 saate denk geliyor. o arkadaş raporları çalışma gününe aldı var sayalım 202,5-15=187,5 birde izin aldıysa 187,5-45=142,5 saat çalışması gerekiyor. bunun üstüne çalıştığı günler fazla mesaidir. 165-142,5=22,5 Saat...
  11. cengiz011

Mutemet Arşivi 2019 Asgari Ücret Zammı 4/D liler Yararlanacak Mı?

İşte O %... Bu ne demek oluyor %4 mü ekleyeceğiz brüt asgari ücrete.?
  12. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli 4 d 17 günlük maaş hesaplama

Evet arkadaşlar %20 hesapladığı halde 17 günlük aralık maaşının gelir vergisi 0,00 çıkıyor sadece 2 kişiye evli çocuksuz eşi çalışıyor, 14,61 çıktı.? agi den mi düşüyor? yanlış bir şey mi var?
  13. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli 4D li 5 Günlük İkramiye

17 günlük ikramiye nereden çıktı. ben 13 günlük tediye var sadece diye biliyorum.. açıklarsanız resmi yazıyı gösterirseniz bizde verelim..!
  14. cengiz011

Veri hazırlama personeli dir onlar 2 defa verildi. Artık önümüzdeki yıla verilecek.
  15. cengiz011

Bilgi işlemdeki arkadaşlar 4/d ye geçmedi ki arkadaşım.
  16. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli Acil Tıp Teknisyeni Giyecek Yardımı

Aarkadaşlar kolay gelsin A.T.T. ye giyim yardımını sağlık memuruna verildiği gibi mi yapacağız. iki tana önlük.? ayrdımcı olursanız sevinirim.
  17. cengiz011

Mutemet Arşivi 4/D 29 Ekim Bayram Günü Çift Yevmiye Verilmesi

Arkadaşlar resmi tatiller için böyle bir yazı elime geçti sanırım açıklayıcı olur..
  18. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzinli Personel GSS Bildirimi

herkese hayırlı akşamlar, Ekim 2018 dönemi maaşlar bankaya aktarıldıktan sonra bir 5510 a tabi bir personelimiz dilekçe verip doğum nedeniyle 15.07.2018 tarihinden itibaren ücretsiz izne ayrıldı, maaşı tam yapıldı, ayın 16 sında kişi borcu açılıp geri alındı. Fakat hesaplama yaparken maaş harici...
  19. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli 4d işçi 45 saati aşmayan sürelerde fazla mesai

Sen ne yaptın öyle, o 15 dk kesmiyorsun. sadece yemeği kesersin 1 saat. üzerine tuvalete gitti 5 dk keseyim, gibi olur mu bu yaptığın senin..! Sadece yemek molası kesilir 1 saat o kadar.!
  20. cengiz011

Editörün Seçimi 4B Fhz hesaplama , Ödeme Emri ve Bildirge

31.08.2018 Tarihinde 4/b li işe başlayan personele 7 FHZ gün sayısı fhz ödemesi yapacağım, 786,58 tl fakat e bildirgede 30.nolu belge türü girdiğimde bu hatayı veriyor.
  21. cengiz011

Kadrolu personele yaptığım hesap doğrumudur.!
  22. cengiz011

Ben şöyle bir hesap yaptım doğru mu bilmiyorum 360 günde 60 ise 17 günde x 17*60=1.060 1.060/360=2,83 çıkıyor olması gereken bu değil mi KBS 7.0 dan fazla girmeye izin vermiyor.. Yazılardaki hesaplamalar bana tuhaf geldi Ayda 20 gün birine fiili hizmet girersek yılda 60 günü geçmez mi?
  23. cengiz011

Öyle yapılırsa yıllık 60 günü geçmez mi?
  24. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli Daimi Sürekli İşçi Mali Sorumluluk Tazminatı Alabilir mi?

Tuğrul hocam bankadan nakit çekip yatırabiliyorum, ayrıca mutemetlik yapıyorum, kefalet kesintim de var. %25 mali sorumluluğu nereden alıcam bu konu hakkında bir yazı var mı? Not: bu konu hakkında idare ile görüştüğümde, size döner sermayeden pay veremiyoruz yok öyle birşey dediler.!
  25. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli yeni memur sgk işlemleri

4/B ye ilk işe giriş bildirgesinde izlememiz gereken yollar nelerdir. merkezi bütçe devlet hastanesi yeni atama.4/b li.
  26. cengiz011

Mutemet Arşivi Mutemetlerin En Çok Karşılaştığı Sorular?

Yeni Eczacı başlangıç yazısını getirdi, lojman istiyorum ha bir de maaş ne kadar alırım.. net cevap : lojmanlar karşıda, maaşı da alınca öğrenirsiniz :S
  27. cengiz011

Mutemet Arşivi ÇKYS 14 GÜN TANIMLAMA

Zafer bey onu deneme yapıyordum o ara öyle kalmış, normali öyle değil.fotoğraf çektiğimde öyle kalmış orası.
  28. cengiz011

Mutemet Arşivi ÇKYS 14 GÜN TANIMLAMA

14 Günlük fark için gelir yerine böyle bir tanımlama yaptım. Zamlı günlük ücretinden zamsız günlük ücreti çıkartıp, kalan farkı girdim. Günü seçip 14 gün yazdım. zamsız günlük ücret:72,47 zamlı günlük ücret:75,37 Not:Normal maaşında 14 günün parasını aldığı için personel.ben sadece aradaki zam...
  29. cengiz011

Tanışma Mutemet Cafe

Bilecik'ten herkese selamlar...
  30. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli Uzmanlık Eğitimi Hk.!!

yüklenme Senedi ve Muteber İmzalı Müteselsil Kefalet Senedi nasıl dolduracağız. Biz küçük hastane olduğumuz için bu iş bize kalacak. yardımınız için şimdiden teşekkürler.
  31. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli Uzmanlık Eğitimi Hk.!!

Hayırlı Sabahlar, böyle bir durumla karşı karşıyayım, Sağlık Bakanlığında kalmak kaydıyla memuriyet mahalli dışındaki Medeniyet üniversitesi Göztepe eğitim Araştırma hastanesine uzmanlık eğitimi almak üzere görevlendirilen personel. ne gibi işlemler yapacağız, ilk defa karşılaşıyoruz. bu...
  32. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli Kıst Maaş Da Damga Ve Gelir Vergisi Tutmuyor..

İnternetten araştırdım bende damga vergisi açılımına baktım.. Hazıra alışmışız.. İyi oldu öğrenmiş oldum.. İlginiz için teşekkür ederim...
  33. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli Kıst Maaş Da Damga Ve Gelir Vergisi Tutmuyor..

Damga vergisi ve gelir vergisi tutmuyor tek kişi kısıtlı maaş.?
  34. cengiz011

DUYURU Ekobs eğitimi

biz gönderdik epey oldu bu yazının geleli..
  35. cengiz011

Mutemet Arşivi Tayin tercihi nereye yapmalıyım?

gel kardeş bilecik..! ilçeleri, bursa ilçeleri, sakarya ilçeleri marmara bölgesi, havası da insanıda müthiş..)
  36. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli 4/D mutemet görevlendirmesi

Teşekkür ederim arkadaşlar. Hayırlı Ramazanlar İnşAllah...
  37. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli 4/D mutemet görevlendirmesi

Arkadaşlar, malumunuz taşeron personel iken 4/d li Veri Hazırlama Personeli olduk. Şuan da bulunduğum hastanede mutemet olarak görev yapmaktayım. Hali Hazırda Resmiyetim yok.! Hastane Baş Hekimi ve Mali İşler müdürümüz mutemetlik oluru almak için uğraşıyorlar, fakat bu konu hakkında bilgisi olan...
Geri
Üst Alt