Arama sonuçlarınız

1. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Fazla Girilen Kıdem Süresinin Düzeltilmesi

kbs- maaş bilgi girişi ekranından ilgili personelin bilgi ekranına gir sol altda kıdem yıl ay kısmına manuel müdahale edebiliyorsun olması gerektiği şekilde düzeltme işlemini yapabilirsin
  2. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu -2- (15.03.2021)

K100 Tamamen sistemsel bir durum dün bende de hata veriyordu bu sabah mesainin erken saatlerinde 08.00 gibi gönderdim hata vermedi ara ara denersiniz
  3. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu -2- (15.03.2021)

yalnız değilsin bende fhz bildireyim dedim k100 hatası veriyor defalarca denedim beklemek lazım güncellemelerden kaynaklıdır düzelir
  4. Sacide

K100 Hatası genel bir sorun sanırım bende de aynı hatayı veriyor
  5. Sacide

Mutemet Arşivi 5434 lü personelin KBS'den FHZ EMSAN txt alınamama sebebi nedir?

ben kbs den yapıyorum emsan veri de aldım bu sene genel bir sorundur düzelir umuduyla beklemedeyim olmazsa manuel bildircez artık
  6. Sacide

123 Personel aslında çok değil ama geçen sene ordan almıştım diye beklemek istedim 1615187321 evet aralık 2020 seçiyorum
  7. Sacide

Merhaba, Mutemet arkadaşlar bir sorum olacak 5434 lü personelin FHZ ödemelerini KBS'den yapıp şubat 17 de ödemeye gönderdim kesenek bildirimini yapabilmek için EMSAN'a düşmesini bekliyorum ancak halen daha düşmedi sebebi ne olabilir ?
  8. Sacide

Temenniler | Kutlama Doğum Günü (Halil Tuğrul SÜMER)

Sağlıkla huzurla mutlu nice yaşlarınız olsun sevgiler
  9. Sacide

Tâziye Başsağlığı

Allah Rahmetiyle muamele eylesin mekanı cennet olsun
  10. Sacide

Çözümlendi | Kilitli 4/b KBS sağlık raporu girişi Hatası

yapamıyorum aynı hatayı veriyor, çağrı açmak lazım
  11. Sacide

Çözümlendi | Kilitli 657 14 Günlük Ocak Ayı Fark Ödemesinde İsmi Çıkmayan Personel Hk.

14 günlük fark maaş işlemleri - maaş bilgi girişi kısmında personeli aratın eğer ismi yoksa 14 günlük maaş işlemleri menüsü altındaki maaş fark bordrosuna aktarma kısmından personel numarasını yazarak aktarma işlemini yapabilirsiniz
  12. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Diğer kurumlara resen geçici görevlendirilen personelin ek ödemesi ?

Merhaba mutemet arkadaşlar, kamu hastanesinde görev yapmakta iken tıp fakültesi hastanesine geçici görevlendirilen personelin performans ek ödemesi hangi kurum tarafından ödenir ?
  13. Sacide

Mutemet Arşivi 2021 Yılı KBS De Tüm Kurumların Bütçe Kodları Değiştirildiğine Dair Duyuruya göre mutemetler işlem yapacakmıdır ?

ya durum aynen öyle defterdarlığa sorduk ne seçelim biz bilmiyoruz stratejiyi arayın diyolar stratejiyi aradık ama telefona bakan olmadı
  14. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi MYS Ödeme Emri Hatası

328 li alt faaliyet kodu otomatik tanımlı geliyor ancak kbs ödeme emri dökme aşamasında hata veriyor bütçe tertip boş diye aşağıdaki üç seçenekden birini seçmemiz gerekiyor buradaki devlet hastanesi hizmetleri mht ve devlet hastanesi diye iki seçenek var hangisinin seçilmesi gerektiği konusunda...
  15. Sacide

Mutemet Arşivi 2021 Yılı KBS De Tüm Kurumların Bütçe Kodları Değiştirildiğine Dair Duyuruya göre mutemetler işlem yapacakmıdır ?

Alt faliyet kodunu ne seçilmesi gerekiyor, devlet hastanesi hizmetleri MHT diyor, buradaki MHT açılımı nedir ?
  16. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçilerin Gece Çalışması

gün/saat alanı seçili olarak 5,20 gece çalışması gelir tanımlamak daha sağlıklı sonuç verir
  17. Sacide

Mutemet Arşivi Toplu İş Sözleşmesinin Gece Dönemi Maddesi C Bendi

günlük süre örnek; işçi 00:00-08:00 saatleri arası çalışıyor diyelim normalde 6 saaat gece çalışması varken toplam çalışma saatinin çoğu gece mesaisine kaldığı için işçiye 8 saat gece mesaisi ödenir
  18. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Giyecek Yardımı gelir vergisi

personele ödenen dönemdeki vergi matrahı üzerinden kesinti yapılır yani şuan %20 de ise personel %20 üzerinden kesintisi yapılmalı
  19. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Mali Sorumluluk Zammı kimlere verilir?

Merhaba mutemet arkadaşlar bir konuda bilginize ihtiyacım var, Kurumumuzda Taşınır kayıt kontrol yetkilisi ve sayman mutemeti olarak görevlendirilen personellerden kefalet kesintisi yapılıyor taşınırda görevli personele mali sorumluluk zammı 575 puan veriliyor ancak sayman mutemeti olarak...
  20. Sacide

Çözümlendi | Kilitli 696 KHK Sürekli İşçi İkramiye ve Ek Ödeme Excel ile ilgili

Hayırlı sabahlar herkese, sürekli işçilerin ikramiye, ek ödeme ve giyim yardımı kıstlarını bu ayki maaşa bıraktım elinizde bununla ilgili gün hesaplarını yaptığınız hazırlanmış excel şablonunuz varsa paylaşabilir misiniz ?
  21. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Mahkeme kararıyla geçici görev yolluğunun faizi ile ödenmesi konusunda yardım

http://www.obiicra.com/faiz_hesapla.aspx adresine bakabilirsiniz ben yasal faiz hesaplamalarında burayı kullanıyorum
  22. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçinin Fazla ödenen SSK Prim İadesi

Peki Tuğrul Hocam şöyle bir yol izlenebilir mi: kişinin rıza gösterdiği bir dilekçe olması şartı ile örnekle; 2 günlük fazla ödenen yevmiyenin brüt tutarını mahsup adı altında bir kesinti tanımlayarak yeni dönemdeki maaşından kesilse böylece brütü mahsup edildiğinden primlik bir durum olmasa...
  23. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Hafta Tatili Çalışması, Gece Çalışması

hafta tatiline denk gelen kısım için madde 22 çift yevmiye der, kişinin hafta tatiline denk gelen 4 saati olduğundan 4*2=8 saat haketmişliği olur, birde haftalık 45 saatin üstüne 4 saat çıktıysa 4 saat için fazla mesai ödemesi de yapılır hafta pazartesi ile pazar arası olduğundan pazartesiye...
  24. Sacide

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük İşçi Ücretin BES Bildirimi ?

Merhaba mutemet arkadaşlar, Malum yeni sözleşmeye göre işçiler yeni bir sicile geçtiler 17 günlüklerini eski sicillerinden bildirdim ama 14 günlükleri hepsi bir sicilde BES bildirimleri nasıl olacak ?sizce Bes'e yeni bir sicil açtırıp personelleri o sicile giriş yapıp öyle mi bildirim yapmak...
  25. Sacide

Mutemet Arşivi 696 KHK işçilerin yeni toplu sözleşmeye geçiş mali ve sosyal haklar

Elinize sağlık ömür hocam bi sorum olacak biz ikramiyeyi bir sonraki maaşda ödemek üzere erteledik ödenecek gün sayısı 8,36 nasıl bulduğunuzu açıklayabilir misiniz?
  26. Sacide

Mutemet Arşivi 696 KHK işçilerin yeni toplu sözleşmeye geçiş mali ve sosyal haklar

Böyle bir yazı geldi ulaşmayan varsa bilginize
  27. Sacide

Çözümlendi | Kilitli 4d maaşlarında 14 günlük kısımlarını yaparken günlük ücret

Ulaşım yardımını gidiş geliş rayiç bedel olarak vermediniz sanırım
  28. Sacide

Çözümlendi | Kilitli kamu görevinden çıkarma cezası

Benzer bir durumda bende var pratisyen tabip 19.10.2020 tarihinde istifa dilekçesi verip gidiyo ancak dilekçesine müdürlükten ret geldi personel o günden beri işe gelmiyor tutanak tuttular işe gelmediğine dair bu ayki maaşa eklemelimiyim çıkarmalımıyım bilemedik
  29. Sacide

Mutemet Arşivi 15.10.2020-31.10.2020 tarihleri Arası Sürekli İşçi Sosyal Yardımları Nasıl Yapılmalı ?

Günaydın Arkadaşlar, Sosyal yardım kıst mı tam mı olacak herkes farklı görüşte sanırım ben aşağıda eklediğim görüş yazısına istinaden 17 günlükte çocuk ve yakacak yardımı tam vermeyi düşünüyorum. 14 günlük kısımda TİS Madde 38 ikinci paragrafta kıstelyevm yapılmayacak durumları açıklamış bu...
  30. Sacide

Çözümlendi | Kilitli İşçilere Ulaşım Yardımı

teşekkür ederim bu yazıya istinaden vermemiz gerekiyor gibi düşünüyorum
  31. Sacide

Çözümlendi | Kilitli İşçilere Ulaşım Yardımı

Merhaba, TİS MADDE 40 'da şöyle bir cümle geçiyor "ancak, belediye otobüs bileti rayiç bedeli yerine bilet veya kart uygulamasından yararlananlara; yararlanılan dönem boyunca otobüs bileti rayiç bedeli verilmez. " buna istinaden sizce yıl sonuna kadar sağlık personeline ulaşım ücretsiz olduğu...
  32. Sacide

Mutemet Arşivi 15.10.2020-31.10.2020 tarihleri Arası Sürekli İşçi Sosyal Yardımları Nasıl Yapılmalı ?

Günaydın Arkadaşlar, bir durum kafamızı karıştırıyor işçilerin 17 günlük maaşlarda sosyal yardımları yani çocuk yardımı, yakacak yardımı tam mı verilmeli kıst mı yapılmalı bu konudaki görüşlerinizi alabilir miyim ? birde sizce 17 günlük ve 14 günlük için iki ayrı ödeme emri mi kesilmeli ?
  33. Sacide

Mutemet Arşivi 696 Khk Kapsamındaki İşçilerin İş Kolları Güncellemesi

Aynen farklı görüşler var gibi bizim sgkda olmaz demedi ancak yeni açmamızı tavsiye etti arada kaldık bizde
  34. Sacide

Mutemet Arşivi 696 Khk Kapsamındaki İşçilerin İş Kolları Güncellemesi

ben SGK yı arayıp sordum güncelleme yapsak olur mu diye olmaz demediler ancak 8610 lu yeni bir sicil açıp eski sicilleri kapatmanın daha sağlıklı olacağı yöne tavsiye verdiler kendileride SGK da çalışan işçiler için aynı yöntemi uygulamışlar 8610 lu yeni bir sicil açmışlar 1603700587 Kafamda...
  35. Sacide

Çözümlendi | Kilitli COVİD 19 Tavan Oranı Nasıl Hesaplanır ?

Ah Nasıl düşünemedim çok teşekkür ederim Ömür Bey
Geri
Üst Alt