Arama sonuçlarınız

1. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Kadro Karşılığı Sözleşmeli Rapor Alınmıyor.

malesef aynı şekilde. kıstlıyorlar. ip olarak. odada ilk beni kapattılar. sonra diğer arkadaşı. 3. arkadaşın pc açıyor şuan. ordan işlem yapıyoruz.
  2. Süleyman Kambuk

şuan açtı kbs ama aynı şekilde sıkıntılı. 1595314544 kbs açtı ve rapor veriyor şuan itibariyle.
  3. Süleyman Kambuk

öğlene kadar olmazsa aynı şekilde yapacağım. şuan kbs açmıyor. açtığında tekrar bakacağım.
  4. Süleyman Kambuk

ben dün gece evde dahi baktım. Kadro karşılığı sözleşmeliye ait banka listesi ve icmal ile 4b ye ait icmal bir türlü alamadım.
  5. Süleyman Kambuk

bununla ilgili maliyeye çeğrı açtım halen cevap gelmedi. Aynı şekilde 4b de de Bordro icmal alma işlemi yapılmıyor.
  6. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük fark nakil gelen personel BES kesintisi

maaştan başlatırsınız o halde. sizin kuruma ait ödemeden kesilen şirket ile başka şirketten kesilenin farkını almıyor damek ki. ben karşılaşmadım. Ama farktanda bes kesmeyiversin. bi problem oluşturmaz.
  7. Süleyman Kambuk

normal maaş bilgi girişinde eklediğinizde. 14 günlük farktan kesinti yapmıyor mu.
  8. Süleyman Kambuk

14 günlük fark bilgi girişinden kişiye bireysel emeklilik girilmesi gerekebilir.
  9. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı hata

şuan sistemde genel bi sıkıntı var. giriş yapılamıyor. muhtemel ondan olabilir. ya da kurum bireysel emeklilik şirket seç kısmı silinmişte olabilir.
  10. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı hata

kişinin maaş bilgi girişi ekranındaki kesinti kısmından kontrol ettiniz mi.?
  11. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Sendika Tevkifat Listeleri?

birime ait ve sendikaya ait liste kontrol raporları kısmından sendika ismi ile birlikte çıkmaktadır.
  12. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Vekalet ücreti Temmuz zamlı hesaplama

kbs verileri otomatik hesaplıyor. eğer kbs dışı yada kbs ile karşılaştırmak adına bu bordro kullanılabilir.
  13. Süleyman Kambuk

evet ben bordroda yeni katsayıya göre ayarlamıştım. ilgilinin eksik günü yoksa siz bordrodaki 28 yazan kısmı 14 alttaki 2 yazan kısmı ise 16 seçerseniz hesaplama doru olacaktır.
  14. Süleyman Kambuk

evet 2 tane bordroda yer var. alt taraftaki kısım kısıtlı dönemlerde kullanılıyor. ( katsayı farkı ayrı olan için) o yüzden oraya alt kısma 0 seçilirse ve gelir vergisi kısmında sıfır seçilirse tek bordroya dönüşüyor otomatik. KBS mantığı sadece burada ayrı ayrı gösterme imkanı var.
  15. Süleyman Kambuk

katsayıları güncellediğinizde ve ön ekrandan. ilgili yerleri doldurduğunuzda sıkıntı çıkmayacaktır. buradaki güncel
  16. Süleyman Kambuk

sistemimizde hesaplamaya ait program vardı. VEKALET ÜCRETİ HESAPLAMA Ayrıca güncel halide burada
  17. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi KPHYS'de Maaşlarda hem mutemet hem de gerçekleştirme görevlisi aynı kişi olur mu.

ben bayadır bu şekilde işlem yapıyorum. Mutemet olarak başkasının üzerinden işlem yaparak aynı zamanda gerçekleştirme görevlisi olarak imzalıyorum. harcama belgelerinde mutemetin imzasıının zorunluluğu olmadığından gerçekleştirme görevlisi ve harcama yetkilisi 2 imzada iş bitiyor.
  18. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Münferit Maaş

hızlandırmak adına elden manuel bordro yapabilirsiniz.
  19. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli KBS Kanıtlayıcı Belge Ekranı

KBS sistemine kanıtlayıcı belge ekranı eklendiğine göre 2021 ya da en geç 2022 de elektronik maaş sistemine geçilip evrak işi yavaş yavaş kalkacak gibi görünüyor. Bu ekranda maaşa ilişkin kanıtlayıcı evrak eklemesi yapılıyor.. Belgelerin ayrıntısını girersek işimizi daha çok yoracak gibi görünüyor.
  20. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Mys ödeme emri görüntüleme Hatası

genel hata geçmişte de oluyordu. çalışma vardır. düzelir kısa sürede
  21. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Banka Promosyonundan 4/D Sürekli İşçileri (Taşerondan Geçen) Muaf Tutmak Mümkün mü?

geçmiş protokolde bitmek üzere olduğundan bu ayrım yapılmıştı bizde. Ancak bu seneki protokolde işçi memur ayrımı yapılmaksızın (olması gerektiği gibi) tek protokolde yapıldı.
  22. Süleyman Kambuk

Görüş Yazıları Salgın (Pandemi) Nedeniyle Stajyer Öğrenci Ücreti Görüş Yazısı

Sağlık bakanlığı elinde resmi bir yazı olduğundan ödemeyebilir. Sorumluluk almışlar. Sizin yapacağınız bir durum yok. Ödememekte haklısınız. (Kanaatim halen ödenmesi yönünde.) Özlem hanım sizde bu şekilde işle temin edin derim. Resmi yazı var sonuçta. Aynı bakanlıktasınız. Zaten 1 ay kalmış...
  23. Süleyman Kambuk

Görüş Yazıları Salgın (Pandemi) Nedeniyle Stajyer Öğrenci Ücreti Görüş Yazısı

birkaç kurum veya bakanlık ödeme yapmıyor. karar ve görüşler doğrultusunda. Birçok kurumda milli eğitim görüşüne istinaden ödeme yapılıyor. Kurum yöneticilerinin insiyatifine kalmış gibi. Zaruri olarak sokağa çıkma yasağı olduğundan öğrenciler istese de gelemeyecekler. Bu nedene fiili çalışma...
  24. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Gelir Vergisinin (Serbest Meslek Kazançları) yuzde 15 tarifesinin 22000 TLden18000 TL'ye dusurulmesi

maaşlarla ilgili değilde 2019 yılında elde edilip verilmeyen beyanname ve digital platformlarla ilgili vergilendirme diye anladım. Çok ayrıntılı okumadım. Kamu kuruluşlarındakilerin ücretleriyle ilgili vergilendirme de söz konusu değil diye biliyorum.
  25. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi ORA-00001 KBS Hatası

bugun öğle arasında başlayıp 2 saatlik hata aldık şuan düzgün. Çalışma oluyor sanırım.
  26. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi ORA-00001 KBS Hatası

Bu hata bugün tekrar oluştu. Sizde de hesaplama yaparken ve ödeme emri alırken hata veriyor mu.? 1588848801 hata şuan düzeldi.
  27. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Devir ve Özelleştirme Fark Tazminatı

hayır hesabı yenilemek gerekmez eşitleyene kadar devam adar. ancak 2018-2020 yılı olayına dikkat ederseniz. Bu bordro 2018 yılına ait çünkü. yanlışlık olmasın.
  28. Süleyman Kambuk

1 sefer girilecek eşitleyene kadar. bu 2018 yılı bordrosu ise eğer 2020 de çoktan eşitlenmesi gerek diye düşünüyorum arada fazla fark yok çünki hangi yıla ait bordro acaba net bilgisi var mı.? Asgari geçim indirimi 2018 yılı olduğunu gösteriyor. 1588766630 30 yıllık 2018 aralık dönemi için şef...
  29. Süleyman Kambuk

2019 yılına ait bir bordro sanırım bu ayrıca eğitim durumu (ek gösterge için) hizmet yılı (kıdem hesabı için) agiden yararlanan çocuk sayısı çocuklarının yaşları gibi kriterleri bordroda olmadan hesaplama yapılması yanlış olacaktır. bordroda belirtmişler 4545,50 bu rakam üzerinden alınarak (...
  30. Süleyman Kambuk

Aile ve çocuk yardımı daha önceden almadıkları için ayrıca verilecek bu kişilere hesapta katılmayacak. bordrodan sendikayı düşersiniz 2 bordrodanda olması gereken neyse o agi aile bildirimi değişmedikçe değişmez. siz buraya eski kurumundaki bordroyu koyun. Atandığı unvanıda yazın şnceleyip...
  31. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Biten İcra Kesintisi sonrasında Faizli icraların Yazışmaları

faiz her zaman gelmiyor. avukatların uyanıklığından bazısı gönderebiliyor. göndermeyende oluyor. faiz genelde yollayacakları zaman borç bitimine 1-2 ay kala yolluyorlar. Siz yine kendiniz garanti almak adına arayıp sorun derim.
  32. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Biten İcra Kesintisi sonrasında Faizli icraların Yazışmaları

icranın bitişini bildirmeniz gerekmez. dosya kapandığında icra dairesinden fek edildiğine dair size yazı gelir. gelmezse de sıradaki icradan devam edin.
  33. Süleyman Kambuk

nakil bildirimlerinde genelde ordaki ocak ayı net maaşı yazar. Nakil bildiriminde yoksada ilgili kişiden ocak ayına ait bordro isteyin.(Ocak ayı için ) sizde aynı unvana ait bir hesaplama yapın. aradaki farkı oraya yazın. Örnek Maaş Hesaplama yapmak için burayı kullanabilirsiniz.
  34. Süleyman Kambuk

KBS üzerinde böyle bir hesaplama yok diye biliyorum. Elden hesaplama yapılarak ilgili tutar buraya yazılmalıdır.
  35. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Vekalet Durumunda Arazi Tazminatı Ödenmesi

Arazi tazminatında arazide fiilen çalış öngörüyor. Kişi vekalet göreviyle daire başkanlığı ya da şube müdürü görevini fiilen yürüttüğü sebeple Arazide görev almadan masa başı gibi veya kampüse bağlı arazide çLışıyorsa arazi tazminatından yararlanması mümkün değildir. Daha önceden kişinin arazide...
  36. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli MYS- Kimlik Yönetim Sistemi Giriş Yapılmıyor

MYS de aynı şekilde işlemi atıyor. muhtemelen çalışma yapılıyor sistemsel sanırım. konuyu kapatıyorum. Cevaplar için teşekkürler.
  37. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli MYS- Kimlik Yönetim Sistemi Giriş Yapılmıyor

Kimlik Yönetim Sistemine girebilen var mıdır acaba.? Otomatik Yönlendirme yapıp atıyor sistemden. sizlerde de durum aynı mıdır.?
Geri
Üst Alt